Väst på stan, Umeå

Kvarnvägen 3B

Denna kvadratsmarta älvsnära lägenhet är välplanerad och har en social planlösning med generöst ljusinsläpp. Genomgående stilrena, ljusa och tidslösa tillval. Den höga takhöjden och de stora fönsterpartierna ger en fantastiskt härlig känsla. Från de sociala ytorna har du utgång till den underbara balkongen med älvsutsikt.
Här bor ni med gångavstånd från Umeås shoppinggator, restauranger, matbutik, träningsanläggning, bra busskommunikation samtidigt som ni bor endast ett stenkast bort från älvspromenaden och naturen. En härlig och optimal kombination. Kontakta mig för mer information om denna underbara lägenhet.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 49 kvm
Avgift 2919 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 10
Hiss Ja
Byggnadsår 2020
Pris 2 195 000 kr

Ansvarig mäklare
Linda Lundgren
Reg. Fastighetsmäklare
0722-30 91 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Stilren tvåa på älvsnära Kvarnvägen

Kvarn V 3B-gård

Kvarn V 3B-gård
Kvarn V 3B-gård

Planritning

Linda Lundgren

Linda Lundgren

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kvarnvägen 3B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 49 kvm.
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 49 kvm
Byggnadsår 2020
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Ekonomi

Lägenhetsnummer 306384001-0053-01 i Brf Västra Stranden 1
Pris 2 195 000 kr
Avgift 2919 kr/mån
Kommentar Inkl. värme vatten, kabeltv och internet. Hushållsel tillkommer
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,78392%

Förening

Föreningsnamn Brf Västra Stranden 1
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769633-8974
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Västra Stranden 1 registrerats hos Bolagsverket den 9 februari 2017 (org. nummer: 769633-8974) och under hösten 2017 påbörjades uppförandet av 2 bostadshus på fastigheten Välten 1 i Umeå. Husen stod klara 2020 och har sammanlagt 87 bostadslägenheter med tillhörande lägenhetsförråd. Styrelsen har inte beslutat om någon höjning av månadsavgiften för 2021.

KOMMANDE PROJEKT
Inglasning av balkonger som inte är inglasade. Föreningen har förberett för laddstolpar i garaget. Samtliga är besiktade och godkända.

PARKERINGAR
Det finns 38 parkeringsplatser i källargarage, varav en är handikappanpassad. Det finns även 25 parkeringsplatser på gården, varav en är handikappanpassad.
För tillfället är alla parkeringsplatser uthyrda . P-plats ute kostar 500 kr/mån. Garage: 1 000 kr /mån. Separat kö som sköts av Riksbyggen.

KABEL-TV / BREDBAND
Föreningen har avtal med Telia: kollektiv bredband 100/100Mbit/s, kollektiv bredbandstelefoni, kollektiv TV, tv-paket Lagom. I avgiften ingår Trippel play.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Två cykelförråd, ett i respektive hus, samt lekplats för barnen.

ÖVRIGT
I avgifterna ingår Trippel play, värme och vatten. Elen debiteras på lägenhetens avgift/faktura. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Väst på stan är den västra delen av gamla Umeå innerstad. Området avgränsas av E4:an i öst, Tvärån i väst, E12:an i norr samt Umeälven i söder. Det står fortfarande kvar byggnader efter stadsbranden 1888, bland annat Umeås äldsta stenhus "smörasken". Väst på stan har en äldre charm och ett flertal små butiker, bara ett stenkast från den pulserande stadskärnan. Här har man också närhet till älven med fina promenadstråk.

Närområde

Förskola, skola, gymnasieskola, Nolia, polisstation, Umeå Stadshus, löjtnants Grahns gård, parker, minigolfbana, promenadstråk längst Umeälven, butiker och livsmedelsaffär.

Kommunikation

Här har du bra cykelvägar samt närheten till centrum där tåg och länstrafikbussar har sina stationer. Lokala bussförbindelser är goda, för mer info kring busstider gå in på www.tabussen.nu

Räkna på ditt nya boende