Visningar

Lördag 29 Januari KL: 10:30 - 11:00 Bokad visning, anmäl dig via hemsidan. Önskas videovisning kontakta mäklaren. Boka
Hemavan/Tärnaby, Tärnaby

Fritidsvägen 10B

Välkommen till denna trevliga, renoverade lägenhet vid Linbanans dalstation i Hassebacken. Lägenheten ligger på andra våningen och har en balkong med utsikt mot Ryfjället. Lägenheten har två sovrum, badrum med dusch, bastu samt kombinerat kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett optimalt boende för den som vill ha gångavstånd till skidsystem, längdspår, skoterleder, fiske och affärer. Bär- och svamprika marker med fina vandringsleder 'runt husknuten'. Det finns en gemensam grillplats i området. Det kan inte bli mer ski-in ski-out läge!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea/Biarea 42 kvm + 1 kvm
Avgift 1312 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 1988
Pris 1 550 000 kr

Ansvarig mäklare
Anna Gustavsson
Reg. Fastighetsmäklare
0730-39 83 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

lägenhet med ski-in ski-out läge till Tärnabys skidbackar!

AnnaG Digitalt visitkort Info-Corona Hemnet_Hemavan Fastighetskarta Fastighetskarta

AnnaG Digitalt visitkort
AnnaG Digitalt visitkort
Info-Corona Hemnet_Hemavan
Info-Corona Hemnet_Hemavan
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Anna Gustavsson

Anna Gustavsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Fritidsvägen 10B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 42 kvm. Föreningens information
Hiss Nej

Välkommen till denna trevliga, renoverade lägenhet vid Linbanans dalstation i Hassebacken. Lägenheten ligger på andra våningen och har en balkong med utsikt mot Ryfjället. Lägenheten har två sovrum, badrum med dusch, bastu samt kombinerat kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett optimalt boende för den som vill ha gångavstånd till skidsystem, längdspår, skoterleder, fiske och affärer. Bär- och svamprika marker med fina vandringsleder 'runt husknuten'. Det finns en gemensam grillplats i området. Det kan inte bli mer ski-in ski-out läge!

BASTU

SKI-IN SKI-OUT

LÅG MÅNADSAVGIFT

BALKONG

FIBER ÄR INDRAGET

Genomgående i lägenheten sitter ett tak med vitmålat träpanel . På golvet ligger en beige matta med undantag för badrummet där mattan är grå. Väggar är målade i en ljusgrå nyans samt i kök/vardagsrumsdelen är det en bröstpanel i trä. I badrummet sitter en våtrumstapet i grått. Till höger om ytterdörren är ett tillhörande skidförråd.

HALL
Hallen fördelar lägenhetens övriga rum. Sovrum 1 och bastun till vänster, sovrum 2 och badrum till höger samt kök/vardagsrum rakt fram. Det finns utrymme för upphängning av kläder. Finns skotork.

SOVRUM 1
Idag står här en 120 cm bred säng med förvaring under. Ovan sängen är väggskåp monterade för förvaring.

BASTU
Rymlig bastu med nyoljade bastulavar samt nya bastustenar.

VARDAGSRUM/KÖK
När du kommer in i detta rum har du vardagsrumsdelen till vänster och köksdelen till höger. Här inne står en hörnsoffa med tillhörande bord, TV-bänk, TV samt väggskåp ovan TV'n. I köksdelen står ett matbord. Den maskinella utrutsningen består av kyl, ugn, spishäll och fläkt. Kylskåpet är integrerat och sitter till vänster om ugnen, under bänkskivan. Ovan bänkskivan i ljus, träfärgad laminat, sitter en skiva med träimitation. Köket har vita luckor. I de övre skåpen som är vitrinskåp sitter det belysning. Från köksdelen tar du dig ut till balkongen.

BADRUM
Möblerna består av handfat med tillhörande kommod med två stora lådor för förvaring, spegel med belysning och en hylla, WC och tvättmaskin. Duschen har ihopfällbara väggar.

SOVRUM 2
Här inne står en bäddsoffa placerad under en monterad sängslaf När bäddsoffan är utbäddad mäter den 120 cm. Sängen är 80 cm bred och går att vika upp mot väggen för att få mer utrymme ovan bäddsoffan. Bäddsoffan har utrymme för förvaring. Här inne ryms även en TV-bänk med tillhörande TV.

ÖVRIGT
Lägenheten säljs fullt möblerad, TV x 2, utrustat kök, täcken/kuddar, utemöbler mm.
Det står en tvättmaskin i badrummet. Nuvarande ägare har aldrig testat den.
Det finns endast kylskåp i lägenheten, ej frys.
Lägenheten renoverades av förra ägarna. Säljarna har ägt lägenheten i ca ett år.

2021 Ersatt med nya bastustenar samt oljat in bastulavar. Kompletterat med två lösa element (sovrum+vardagsrum).

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 42 kvm
Biarea 1 kvm
Byggnadsår 1988
Fönster 3-glas
Uppvärmning Direktverkande el
Ventilation Självdrag

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 22
Pris 1 550 000 kr
Avgift 1312 kr/mån
Kommentar I årsavgiften ingår renhållning, snöröjning, vatten och övrigt underhåll som föreningen beslutar. Årsavgiften betalas vid två tillfällen under året, 7400kr vår/delbetalning, 8340kr höst/slutbetalning.
Driftkostnad 10 328 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 200 kr
  • Hushållsström: 9 128 kr

Försäkrad hos Länsförsäkringar. Elkostnaden är fördelad enligt följande: årsavgift 480 kr, abonnemang per år 4 615 kr samt förbrukning 4 033 kr.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 8,33%

Uteplats

Balkong med utsikt mot Hassebacken och linbanan med Ryfjllet som kuliss.

Parkering Parkering med motorvärmarstolpe. Finns skoter- och släpparkering i området.

Förening

Föreningsnamn Brf Skytteanska Skolan 1
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 716463-6990
Äkta/oäkta förening Äkta
Antal lägenheter 12
Renoveringar Tänkta åtgärder är att byta utkastare, stuprör samt isolering mot grund på båda huskropparna.
Parkering Finns en motorvärmarstolpe för varje lägenhet. Skoterparkering finns i området.
Tv och bredband Fiber är indraget.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Övrigt Info hämtad från föreningen 2021-08-17,

Dokument

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närområde

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer.
Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar.
Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår.
Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Räkna på ditt nya boende