Partille Centrum, Partille

Tage madsens väg 7D

Om ni har letat efter en bostad med det där lilla extra så är det dags att kolla hit. Här erbjuds något så ovanligt som ett litet radhus i bostadsrättsform. På en central plats finner ni detta ljusa och luftiga hem med välplanerade sociala ytor, fint ljusinsläpp och en egen entré. Ett cityboende med optimalt planerade kvadrat i denna trevliga förening med oerhört låg avgift. Bostaden är fint renoverad kan stoltsera med vacker ekparkett , öppet mellan kök och vardagsrum samt helkaklat badrum.

Som boende i Brf Duplexringen har ni kort gångavstånd till allt ni behöver i livet och även det som bara sätter lite guldkant på tillvaron. I den här delen av Partille bor man helt ostört, men ändå med ett väldigt lättillgängligt läge - bussen är någon minut bort, som kan ta dig direkt till Göteborg. Det går även snabbt att ta sig med cykel till tågstationen och likaså till Kåsjön för att bada eller motionera. Är du sugen på shopping så ligger Allum på gångavstånd. Bebyggelsen här är varierad, vilket gör området trivsamt och mysigt att promenera omkring i, samt gör att ljuset tillåts flöda fritt mellan husen.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea/Biarea 36 kvm + 10 kvm
Avgift 1596 kr/mån
Rum 1
Våning 1 av 1
Hiss Nej
Byggnadsår 1950-1952
Pris 1 695 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Rebecka Polhem
Reg. Fastighetsmäklare
0736-99 47 01
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Christophe Humblot
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 38
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Kvadratsmart 1:a med softloft. Ett litet radhus mitt i staden med låg avgift!

Planritning

Rebecka Polhem

Rebecka Polhem

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Tage madsens väg 7D

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 36 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Lägenheten har 3 plan: Entréplan+ källare + sovloft.

Beläget i ett lummigt bostadsområde finner du denna härliga lägenhet som ligger i ett hus som uppfördes 1958. Väl framme leder en liten gångväg dig fram till husets entré. föreningen har en gemensam grillplats i närheten av lekplatsen till ditt förfogande. Lägenheten är välplanerad med ett ljust öppet kök, ett rymligt vardagsrum, ett helkaklat badrum med dusch, ett sovloft samt ett källarförråd.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 36 kvm
Biarea 10 kvm
Byggnadsår 1950-1952
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Rum

Entré

En helt egen entré med plats för sittgrupp. Ta med er kaffet ut från köket och njut av morgonsolen. Ta ett par trappsteg upp till ytterdörren och kliv in.

Hall

Välkomnande hall som genast sätter tonen för lägenheten. Här finns gott om utrymme för avhängning av jackor och plats för skor. Skulle det inte räcka så finns här ett källarutrymme med plats för att rymma kläder för hela hushållet. På golvet ligger ett praktiskt klinker som sedan övergår i den enhetliga ekparketten. Första intrycket sägs vara viktigt och när nyfikenheten över att se mer av detta hem tar över blir man inte besviken.

Badrum

Från hallen når ni också badrummet som är helkaklat med vit kakelmosaik på väggar samt grått kakel på golv samt i duschutrymmet. Badrummet är vidare utrustat med wc och handfat i vitt porslin, avställningshyllor samt ett vädringsfönster för naturligt ljusinsläpp. Det finns en tvättstuga ett par hus bort på samma gata som ofta har gott om tider.

Kök

Det stilsäkra köket ligger i öppen enhet mot vardagsrummet och har gott om arbetsytor och rikligt med förvaring. Luckorna är vita och bänkskivorna i ek bryter snyggt av mot det sandfärgade kaklet. Den sociala planlösningen passar perfekt för er som gillar att laga mat och samtidigt ha folk hemma, här kan hemmakocken få plats medan gästerna minglar i vardagsrummet. Maskinparken består av kyl/frys, diskmaskin, spishäll med ugn samt spisfläkt. Allt är i vitt utförande. Det ryms även ett matbord vid det stora fönsterpartiet.

Vardagsrum

Rummet är som gjort för umgänge då det erbjuder plats för en rejäl soffa, soffbord, tv-möbel, bokhylla och skrivbordshörna. Tyst beläget vardagsrum med grönska utanför två fönster.

Sovloft

En trappa upp från vardagsrummet finner ni ett sovloft. Det finns gott om plats för dubbelsäng under takfönstret. Här kan man titta på sin favoritserie innan läggdags om så önskas.

Källarförråd

Förrådet nås ifrån hallen och rymmer det mesta: säsongskläder, skor och byråer.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2019-11-08
Primärenergital 158

Ekonomi

Lägenhetsnummer 7D/74 i Brf Duplexringen
Pris 1 695 000 kr utgångspris
Avgift 1596 kr/mån
Kommentar Inklusive värme, vatten, kabelteve och bredband
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,97%

Uteplats

En egen entréplats med plats för bord och stolar.

Förening

Föreningsnamn Brf Duplexringen
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 757200-4443
Epostadress duplexringen@gmail.com
Hemsida https://duplexringen.wordpress.com/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Duplexringen är en äkta förening och består av 12 flerbostadshus med 68 lägenheter byggda runt 1950 som arbetarbostäder för anställda på dåvarande DAROS Kolvringsfabriken i Partille kommun. Fabriken låg där nu Partille Arena står. Den tidigare bostadsföreningen ombildades 1970 till bostadsrättsförening.

Gemensamma tvättstuga hittar man i källaren till hus nr.11.
Föreningens ekonomi Avgiftshöjning med 4 % kommer ske vid varje årsskifte tills vidare.
Antal lägenheter 68
Renoveringar Det finns en underhållsplan som sträcker sig under de kommande 50 åren för området som är till stöd för styrelsen att utgå från när beslut om framtida underhåll skall beslutas om.

2022 Markarbete, dränering/alternativa lösningar.
2021 Återställande av skadad gemensamhetslokal, OVK-besiktning, vvs-utgående avlopp.
2020 Åtgärd takläckage, filmning av avlopp samt dokumentation. Tre större rörfel under länga 19 har åtgärdats, takläckage 2 B har åtgärdats och doftsanering har genomförts.
2019 En grillplats blev anlagd intill lekplatsen.
2019 4 entrétrappor har bytts ut.
2018 En tvättmaskin byttes ut i tvättstugan.
2018 5 Takarbeten har utförts.
2018 Avloppsbrott har åtgärdats.
2017 Renovering av vindsutrymmen påbörjat i nr 23-29.
2016 Byte av avlopp i block 23.
2015 Renovering av källartrappor och den gemensamma källaren i hus 13.
2014 Stora grävarbeten är utförda för dränering av byte av rör vid hus 15 och 17 samt block nr 7.
2014 Entrétak uppsatta på ettorna och treorna.
Parkering Föreningen förfogar över 36 parkeringsplatser och 20 garage Hyra för p-plats/garage betalas månadsvis i förskott med respektive avgiftsbelopp: Ordinarie parkering: 400 kr/mån Extra parkeringsplats: 450 kr/mån Motorvärmare: 450 kr/mån Garage: 600 kr/mån MC: 300 kr/mån Föreningen erbjuder en parkeringsplats i samband med flytt till föreningen, dock gäller separat kö till garage eller parkeringsplats med motorvärmare. Det finns inga parkeringsplatser med laddplatser installerade.
Tv och bredband Föreningen har ett gruppavtal med ComHem som avser TV, telefoni och bredband 50/10. Varje bostadsrätt skall ha en router som ingår i föreningens gruppavtal. Önskar du som medlem att öka hastigheten för ditt internet eller att komplettera utbudet av kanaler kontaktar du ComHem och tecknar ett utökat eget avtal hos ComHem specifikt för dig.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Övrigt Föreningen har låga avgifter, vilket beror på att man samarbetar mycket för att kunna hålla nere kostnaderna. Varje år anordnas två städdagar i föreningen där medlemmarna tillsammans utför arbeten som behöver göras.
Föreningen har 7 st förråd för uthyrning, storleken är ca 2,4 m². Förråden fördelas efter separat kö. Detta innebär att förråden inte medföljer bostadsrätten vid en försäljning eller andrahandsuthyrning. Kostnaden är 400 kr/mån.

Mer information finns under föreningens hemsida: https://duplexringen.wordpress.com/

Informationen ovan är tagen från styrelse, säljare, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Föreningsinformation per den 2021-11-17.

Dokument

Området

Partille ger dig på många varierande miljöer att upptäcka. Här finner du bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogar och flera vattendrag för både fisk och bad. Här finns platser och byggnader som påminner om olika samhällsepoker ända tillbaka till 1200-talet. Inte illa för en av Sveriges, till ytan, minsta kommuner! Partille kommun består av fyra delar: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. Var du än väljer at bosätta dig har du nära till de andra delarna. Du når också Göteborg inom tio minuter oavsett färdmedel - bil, buss och tåg. Vill du vidare ut i världen ligger Landvetter Airport bara två mil bort. Bebyggelsen i Partille är blandad med ungefär lika delar villor och radhus som flerfamiljsbostäder.

Närområde

Suktar du efter ett brett shoppingutbud är det till köpcentrumet Allum du ska bege dig. Mitt i Partille centrum erbjuder det ett hundratal butiker och flera restauranger. Här finns också all tänkbar service. Partille Port är ett område som har växt fram på senare tid. Här bor du både bekvämt och modernt med ett eget litet centrum.

Partille är barnvänligt och erbjuder lärande för alla åldrar. Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala och öppen förskola. Runt om i kommunen finns flera grundskolor och en gymnasieskola som arbetar utifrån barn och ungdomars lust till lärande.

Kommunikation

För dig som tar bilen till kollektivtrafiken finns flera gratis pendelparkeringar att välja mellan:

I direkt anslutning till stationen i Partille och Jonsered samt vid Partille herrgård, på gångavstånd till bussterminalen i Allum.

Från Partille Centrum tar du bussen in till Göteborg på 11 minuter. Det finns flera busslinjer samt tåg som tar dig både söderut samt norrut. Tågstationen ligger även den centralt i Partille.

Övrigt

Är du sportintresserad bjuder Partille på många olika alternativ. Staden är prisad som bästa idrottsstad och det finns flera anläggningar där du kan träna fotboll, tennis, rugby, golf, friidrott, innebandy, gymnastik, hockey och handboll. Nya Partille Arena är en multihall för kultur- och idrottsevenemang. Elithandbollsklubben Sävehof är en stolthet som spelar sina hemmamatcher här. Varje år arrangeras Partille Cup som är världens största handbollsturnering för unga och lockar spelare från hela världen.

Räkna på ditt nya boende