Håkanstorp, Malmö

Klubbegatan 10C

Nu förbereds en rymlig, insynsskyddad och hemtrevlig 3:a på populära Håkanstorp.
Med ingång från gården och på ostört läge intill villakvarteren hittar vi 70 välplanerade kvadratmeter. Ett hemtrevligt kök i ljusa färger med plats för fyra personer, två rymliga sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin samt ett stort socialt vardagsrum. Dessutom en generös inglasad balkong i soligt söderläge!

Håkanstorp är ett perfekt område för den som vill ha närhet till stan och dess bekvämligheter, såsom restauranger, nöje och detaljhandel samtidigt som man kan komma hem till sin egna oas i trevliga villakvarter med mycket grönområden och promenadstråk.

Låter det som en bostad för dig? Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 70 kvm
Avgift 4018 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1960
Pris 1 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Christina Ovallius
Fastighetsmäklare
0708-25 63 19
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Rebecca Ekblad
Reg. Fastighetsmäklare
0735-87 05 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Trivsam trerummare på Håkanstorp!

Planritning

Christina Ovallius

Christina Ovallius

Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Klubbegatan 10C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 70 kvm. föreningens information
Hiss Nej

På andra våningen finns denna trivsamma och genomgående trerumslägenhet. Här bjuds det rymliga rum, välplanerad planlösning och bra med förvaring. En härlig inglasad balkong som har fri sikt över till villorna på andra sidan!

Här bor du i ett lugnt och omtyckt område. I närheten ligger Värnhem som du tar dig till med en promenad, här finns ett brett utbud av matbutiker, affärer, restauranger och kaféer. En cykeltur bort har du Malmö centrum och det är även goda bussförbindelser. Varmt välkomna!

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 70 kvm
Byggnadsår 1960
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Rum

Hall

Välkomnande hall med gott om möjlighet till avhängning av ytterkläder och skor. Stor inbyggd klämmare bakom skjutdörrsparti i spegelglas. Praktiskt laminatgolv i klinkerimitation samt vitmålade väggar.

Kök

Hemtrevligt kök med vit skåpinredning, vitt kakel ovanför den mörkgrå bänkskivan i laminat. Utrustning: spis, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Möjlighet till matplats för fyra personer. Laminatgolv och vita väggar.

Sovrum

Gårdsvänt sovrum med möjlighet till stor dubbelsäng och nattduksbord. Plats för garderob eller byrå. Laminatgolv och vita väggar.

Vardagsrum

Stort härligt vardagsrum med gott om plats för tv-möblemang samt matplats om man så önskar. Parkettgolv och ljus tapet på väggarna.

Sovrum 2

Det lite mindre sovrummet är perfekt som gästrum eller till hemmakontoret. Laminatgolv och vita väggar. Från detta rummet når du den inglasade balkongen.

Badrum

Helkaklat badrum i ljusa färger utrustat med dusch, toalett och handfat samt spegelskåp. Säljaren har även installerat tvättmaskin för extra komfort.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2021-04-24
Primärenergital 127

Ekonomi

Lägenhetsnummer 208010001-0253 i Riksbyggen Malmöhus nr 10
Pris 1 495 000 kr utgångspris
Avgift 4018 kr/mån
Kommentar inkl. värme, vatten, kabel-tv och internet. Månadsavgiften är fördelad - Avgift bostad: 3 287 kr/ mån och obligatorisk tillägg för värme: 731 kr/ mån.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,3119%

Förening

Föreningsnamn Riksbyggen Malmöhus nr 10
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 746000-8308
Epostadress ordf@malmohus-10.se
Hemsida www.malmohus10.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen FÖRENINGEN
Riksbyggens Brf Malmöhus 10 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen innehar tomträtten till fastigheterna Kungsliljan 1 och Kattfoten 1. Byggnaderna är uppförda 1960. I föreningen finns det sammanlagt 337 st lägenheter och 15 st lokaler. Lokalerna i föreningen innehåller bl.a. en pizzeria, blomsteraffär samt en frisör.

FÖRVALTNING
Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.

TOMTRÄTTEN
Från och med den 1 januari 2021 höjs tomträttsavgälden. Styrelsen har ännu inte beslutat om en avgiftshöjningen av årsavgiften krävs för att klara kostnadsökningen.


ÖVRIGA UTRYMMEN
Det finns flera gemensamhetsutrymmen i föreningen, bl.a. cykelrum och barnvagnsrum, en övernattningslägenhet att hyra samt en fritidslokal för ca 50 personer. Det finns 2 st tvättstugor belägna i källaren och som nås via trapphuset.

Föreningen har en hemsida www.malmohus10.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Föreningens ekonomi Inga planerade avgiftshöjningar i nuläget.
Äger föreningen marken Tomträtt
Antal lägenheter 337
Antal lokaler 15
Renoveringar GJORDA RENOVERINGAR
1993/94 Fönsterbyte (3-glas).
1997/98 Byte av kall/varmvattenledningar.
2000 Tak omlagt.
2008 Spolning av avloppsstammarna.
2009 Nya grindar till innergården.
2015 Renovering gemensamma utrymmen, installationer, ventilation samt fasadunderhåll.
2020 Relining av avloppsstammarna.
2020 Ovk besiktning i låghusen

PÅGÅENDE ELLER PLANERADE RENOVERINGAR
Balkongrenovering planeras till 2021.
Parkering Föreningen innehar 11 garageplatser som kostar ca 375 kr/mån och 160 parkeringsplatser som kostar ca 100 kr/mån. Separat kö råder.
Tv och bredband Grundutbud och box från Bredbandsbolaget ingår i avgiften. Föreningen är ansluten till bredband via Ownit (100/100 Mbit) vilket ingår i månadsavgiften till föreningen.
Överlåtelseavgift 1190 kr

Dokument

Området

Välkomna till idyllen Håkanstorp. Om du vill uppleva sann Bullerbykänsla har du kommit helt rätt. Håkanstorp är ett bostadsområde i stadsdelen norra Malmö. Området uppstod som förstad 1905 långt utanför stadens dåtida gräns. Därefter har bebyggelse tillkommit under olika epoker: Egnahemshus på 1920-talet, villor på 1960-talet, radhus på 1980-talet, samt flerfamiljshus på 1960-talet och 1990-talet. Fortfarande finns rester bevarade av ett litet, tätt bebyggt förstadsområde från tidigt 1900-tal. I kvarteren kring Danska vägen har en del av det reglerade egnahemsområdet från 1920-talet behållit sin ursprungliga karaktär. I området finns Karlshögsskolan (F-3) samt Karlshögs Förskola. Kommunikationerna är bra.

Kommunikation

På cykel når du centrum på 7 minuter. Stadsbuss 6 + regionbussar finns på 2 minuters gångväg. Här ges även direktacess till ringvägen.

Räkna på ditt nya boende