Annedal, Bromma

Emils Gata 11A

- Balkong med solnedgång
- 5:e våningen med hiss
- Fri vy mot Annedalsparken
- Hiss
- Möjlighet till garageplats

Mitt i den trivsamma stadsdelen Annedal finns denna välplanerade 3:a som är belägen högt upp på femte våningen i nybyggd fastighet från 2015. Här ges en härlig vy över parkområdet intill och ett genomgående fint ljusinsläpp. Den stora balkongen som går i vinkel runt hörnet bjuder in till fina stunder i solen från mitt på dagen till sen kväll. Framförallt kan man ta del av fantastiska solnedgångar som sätter guldkant på tillvaron.

Ett genomgående fint skick med två bra sovrum samt bra förvaringsutrymmen i garderober och en rymlig klädkammare. Dessutom finns extra förråd som ingår i källarplanet. Där finns även garage med möjlighet att hyra plats för föreningens medlemmar. 15 platser har elladdstolpe som det ser ut i dagsläget.

I området finns allt viktigt du kan tänkas behöva i form av skola, förskola, träningscenter, livsmedelsbutiker och ett flertal restauranger. En promenad bort ligger Sundbybergs centrum med ytterligare utbud samt både tunnelbana, pendel och tvärbanan. Även gångavstånd till Bromma Blocks för ett stort utbud av shopping mm.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info och intresseanmälan.

Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Totalt finns 3 cykelförråd i föreningen och nästa samtliga portar har ett barnvagnsrum.

Föreningen har fått ett generellt bygglov för inglasning av balkongerna. Om medlemmen önskar göra en inglasning skall detta anmälas till styrelsen och arbetet skall utföras av Svenska Lumon AB.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 80 kvm
Avgift 4831 kr/mån
Rum 3
Våning 5 av 7
Hiss Ja
Byggnadsår 2015
Pris 4 195 000 kr Utgångspris

Ansvarig mäklare
Niklas Bergsten
Reg. Fastighetsmäklare
0768-19 00 11
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Högt läge med vacker utsikt på 5:e våningen - Balkong i vinkel med solnedgångar

Snart har

Snart har
Snart har

Planritning

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Emils Gata 11A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 80 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 80 kvm
Byggnadsår 2015
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme med frånluftsåtervinning
Ventilation Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Rum

Hall / Klädkammare

Välkomnande hall med plats för avhängning och utmärkta förvaringsmöjligheter i stor klädkammare. Svart klinkergolv med golvvärme på el vid entré och i övrigt ekparkett. Väggarna är målade i vitt.

Kök

Välplanerat kök med bra arbetsytor och gott om förvaringmöjligheter i flertalet skåp. Vita skåpluckor, vitt kakel och grå bänkskiva. Utrustat med kyl, frys, ugn, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Rymlig matplats för ett stort sällskap varifrån en fin utsikt ges över parkområdet intill. Ekparkett på golv och vitmålade väggar.

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med matplats/kök. Härlig rymd med generösa ytor. Ekparkett på golv och vitmålade väggar. Här ifrån finns även utgång till den stora balkongen med sol från mitt på dagen till solnedgång.

Sovrum 1

Master bedroom med plats för dubbelsäng och förvaring i garderob med skjutdörrar. Ekparkett på golv och vitmålade väggar samt en vägg med fondtapet i gråa toner.

Sovrum 2

Detta sovrum kan med fördel även användas som arbetsrum. Ekparkett på golv och väggar med tapeter i grönt mönster. Platsbyggt sängskåp ger plats för förvaring.

Badrum

Helkaklat med svart klinker och vitt kaklade väggar. Här finns WC, dusch med vikdörrar, kommod, badrumsskåp och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Arbetsyta på bänk och förvaringsutrymme i skåp.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2018-11-29
Primärenergital 55

Ekonomi

Lägenhetsnummer 31402 i Brf Trollskogen Mariehäll
Pris 4 195 000 kr Utgångspris
Avgift 4831 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, sophantering, förråd
Driftkostnad 8 922 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 816 kr
  • Försäkring: 1 500 kr
  • Hushållsström: 3 150 kr
  • Övrigt: 3 456 kr

Posten övrigt avser kostnaden för TV/Bredband som bostadsrättshavaren själv bekostar. Posten VA avser kostnaden för varmvatten som även den bekostas av bostadsrättshavaren själv.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,036%

Förening

Föreningsnamn Brf Trollskogen Mariehäll
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769624-9452
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen BRF Trollskogen i Mariehäll är en stabil förening med totalt 105 lägenheter i varierande storlek från 1 till 5 rok. Mer info om föreningen finns i senaste årsredovisningen samt på deras informativa hemsida - https://www.trollskogen.org/
Föreningens ekonomi Föreningens ekonomi är stabil och i dagsläget (16/11-2021) finns inga beslut om avgiftsändringar. Man hyr ut sina två lokaler samt taket till telekombolag vilket ger goda intäkter.
Äger föreningen marken Nej, föreningen innehar marken med tomträtt. Nuvarande avgäldssperiod löper fram till 1:a april 2022. Den nya avgälden bedöms inte leda till några ändringar av månadsavgiften.
Antal lägenheter 105
Antal lokaler 2
Renoveringar Föreningens byggnader är nyligen uppförda så i dagsläget behöver inga större renoveringar planeras. Diskussioner finns på att installera solceller vilka skulle ge 80.000 kwh och betala sig på 5-7 år.
Parkering FÖreningen har 64 p-platser i garage varav 15 st har elladdstolpe. Dessa kostar 1.200 kr/månad att hyra (100 kr extra för elladdstolpe. Förbrukning vid hyra av laddstolpe debiteras var tredje månad och dessa administreras av Aimo Park. P-platserna fördelas enligt kö-system. Då och då finns det lediga platser så sällan lång kö.
Tv och bredband Fiber genom Ownit. 500/1000 mBit bredband och TV-abonnemang flex ingår till ett obligatoriskt tillägg av 288 kr/månad som debiteras i samband med månadsavgiften. Ytterligare TV-kanaler kan tecknas av bostadsrätthavaren själv.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej

Dokument

Området

Stadsdelen Annedal har vuxit fram under de senaste tio åren och består i stort sett uteslutande av nyproduktion under denna tid. Detta ger området en väldigt hög standard. Här finns trevliga fik, restauranger, gym, förskolor, ICA-butik och mycket annat. En mycket uppskattad stadsdel med folk i alla åldrar.

Närområde

Lokalt i Annedal finns ICA-butik och närbutiken Direkten. Centralt belägen i området finns Mariehällsskolan som är en F-6 skola med ca 570 elever. Även tandläkare finns lokalt. Viktig närservice i form av vårdcentralapotek och apotek finns i Sundbyberg. Bromma Blocks ligger granne med området och erbjuder all form av shopping du kan tänkas behöva.

Kommunikation

Goda kommunikationer med bussar som går längs Bällstavägen intill området. På endast ett par minuter når du Sundbybergs C med både tunnelbana, pendel och tvärbanan. En promenad direkt till centrumet tar ca tio minuter. På endast ca fem minuters bilfärd finns Bromma flygplats för den som reser mycket i jobbet.

Räkna på ditt nya boende