Bromma Beckomberga, Bromma

Bäckbornas väg 3

- Nyrenoverat
- Ljust gavelläge
- Högt upp med hiss
- Balkong i söder
- Möjlig 5:a
- Parkering ingår

Smakfullt renoverad till genomgående fint skick. Fri från insyn. Ljus och trivsam med ett tilltalande läge högt upp med gavel och ljusinsläpp från tre väderstreck. Stor balkong med sol hela dagen och ogenerat läge intill allmänning.

Smart planerad med genomgående generösa ytor. Rymligt förråd vid hallen som har fönster kan med fördel användas som extra sovrum för den som önskar fem rum.

Välskött förening med god ekonomi där löpande amortering på lånen görs. Parkering ingår, liksom gemensam tvättstuga, cykel-/barnvagnsum mm.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet till visning.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 102.5 kvm
Avgift 6035 kr/mån
Rum 4
Våning 4 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 1991
Pris 3 695 000 kr Utgångspris

Ansvarig mäklare
Niklas Bergsten
Reg. Fastighetsmäklare
0768-19 00 11
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Nyrenoverat med trevligt gavelläge och solig balkong

Snart har Stående 3

Snart har
Snart har
Stående 3
Stående 3

Planritning

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Bäckbornas väg 3

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 102.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 102.5 kvm
Byggnadsår 1991
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme (installeras)
Ventilation Mekanisk frånluft

Rum

Hall

Ordentlig hall med plats för avhängning och förvaring. Svart klinkergolv och vitmålade väggar.

Kök

Stilrent renoverat i smakfulla färger. Vitmålade väggar, vita skåpsluckor, svart kakel och brun bänkskiva som matchas ihop på ett bra sätt. Rymlig matplats för ett stort sällskap, generösa arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. Välutrustat med kyl, frys, inbyggd micro, diskmaskin, ugn och induktionshäll. Trevlig öppen planlösning mot vardagsrummet som ger en känsla av rymd.

Vardagsrum

Ljust och luftig med generösa ytor och fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här finns också utgång till den stora balkongen i bästa söderläge. Vardagsrummets golv har ett brunt laminatgolv och väggarna är målade i vitt.

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum/Tvätt

Helkaklat i ljusa färger med vitt klinkergolv och kakel. Utrustat med badkar, WC, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin.

WC/Dusch

Nyligen renoverat med fin känsla och precision. Svart klinker på golv och väggar med vitt kakel samt svart mosaik. Här finns dusch, WC, handfat och badrumsskåp. Infällda spotlights i taket ger ett behagligt ljus.

Extra rum/Förråd

Intill hallen finns ett extra rum som med fördel kan användas som extra sovrum, arbetsrum eller förråd. Fint ljusinsläpp från öppningsbart fönster.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2021-01-28
Primärenergital 109

Ekonomi

Lägenhetsnummer 30743 i Brf Österbäcken
Pris 3 695 000 kr Utgångspris
Avgift 6035 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, bredband (500-1000 MBit) & sophantering
Driftkostnad 8 100 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 900 kr
  • Hushållsström: 5 200 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,48857%

Förening

Föreningsnamn Brf Österbäcken
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 716421-3345
Gatuadress Bäckbornas väg 3-15
Postnummer 16860
Ort Bromma
Epostadress info@osterbacken.se
Hemsida www.osterbacken.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF Österbäcken består av sammanlagt 81 lägenheter som samtliga upplåtes med bostadsrätt. Lägenheternas storlek är varierande men främst 2-4 rok. Byggnaderna stod klara för inflytt 1991 och är således fortfarande i gott skick. Samtliga portar har hiss och en gemensam tvättstuga finns i port 9.

Vid den barnvänliga innergården finns uteplatser med tillgång till grill, lekpark samt förråd för bl.a. cykelförvaring. Förrutom det förråd som ursprungligen finns i alla lägenheter kan förråd hyras genom föreningen. Kostnaden för dessa varierar beroende på storleken och de fördelas enligt kö-system.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC. För mer info besök gärna föreningens hemsida - www.osterbacken.se - eller se den senaste årsredovisningen.
Föreningens ekonomi Föreningens ekonomi anses mycket stabil och inga beslut finns på att ändra månadsavgiften (kollat 18/7-2021). I mars 2021 kunde man lägga om ett av sina lån med lägre ränta. Installationen av bergvärme som just nu pågår beräknas också ha en positiv inverkan och sänka föreningens löpande kostnader.
Äger föreningen marken Nej, man innehar marken med tomträtt.
Antal lägenheter 81
Renoveringar Föreningens byggnader är från 1991 och är fortfarande i gott skick. Man har och kommer regelbundet att följa sin underhållsplan. Under det gångna året har OVk utförts samt utemiljön på gården förbättrats. Det pågår löpande underhåll av balkonggolven där man successivt genomför detta vid eventuellt behov. Utöver det planerar man under det kommande året att installera bergvärme, elladd-stolpar samt att se över ballofixer samt låskolvar. I övrigt finns inga större reparationer planerade.
Parkering Möjlighet till gratis boendeparkering på gården utanför gäller för en bil per hushåll, vilket man får ansöka om hos föreningen. Ytterligare p-plats kan hyras i mån av plats mot en årlig kostnad på 2 500 kr.
Tv och bredband TV, Bredband och telefoni levereras av Comhem. Tillgång finns även till Fiber via Stockholms stadsnät där 500-1000 Mbit ingår i avgiften fram till april 2026 enligt avtal.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Kopare

Dokument

Området

Området Söderberga Park i Bromma byggdes i början av 90-talet av JM. Ett lugnt och mycket trivsamt bostadsområde som präglas av en grönskande omgivning i parkmiljö där närhet finns till vackra vandringsstråk. Det ligger i utkanten av Beckomberga med gångavstånd till skolor, förskolor och livsmedelsbutiker samt busshållplats som ger goda kommunikationer.

Närområde

I närhet med området finns både Coop nära samt en ICA nära och en Supermarket som är välsorterad. På cykelavstånd nås Vällingby centrum med ett stort utbud av shopping, restauranger, vårdcentral, apotek, tandläkare och annat som är viktigt. Lokalt i Söderberga Park finns den privata förskolan Björntjänst. På kort gångavstånd finns även andra förskolor samt skolor. På ca 10-15 minuters cykelväg finns Bromma Blocks med ett stort utbud av shopping av allt du kan tänkas behöva.

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss 117 som har hållplats i området och trafikerar sträckan Spånga Station-Brommaplan. På ca 25-30 minuter kan du från området nå ändå in till Stockholm city. Vid Spånga stn avgår pendel och vid Brommaplan finns tunnelbanans gröna linje.

Räkna på ditt nya boende