RYDEBÄCK

Grindögatan 19

Vi presenterar med glädje denna stilrena och renoverade radhusdröm på ett av Rydebäcks bästa läge. Interiört erbjuds ni trevliga sällskapsytor där utemiljön tillåts att integreras via stora fönsterpartier mot trädgårdens fantastiska uteplats i västerläge.

Hemmet bjuder på genomgående ljusa sällskapsytor och därtill två sovrum. Vidare finner vi fräscht badrum, en smakfull köksinteriör från 2019 samt ett välutrustat tvättrum. Härligt ljusinsläpp ifrån stora fönster och en rymlig utemiljö med gräsmatta och uteplats i västerläge med kvällssol.

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 89 kvm
Avgift 3623 kr/mån
Rum 3
Hiss Nej
Pris 3 295 000 kr eller högstbjudande

Ansvarig mäklare
Henric Nylander
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 22
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Henric Nylander

Henric Nylander

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Grindögatan 19

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 89 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Snyggt renoverat radhus med stilfulla materialval. I denna väldisponerade bostad finner ni snyggt kök, rymligt vardagsrum samt två ljusa sovrum. Dessutom en trevlig trädgård där solen vistas hela eftermiddagen.

ENTRÈPLAN

Vi möts av en välkomnande hall med en ljusgrå nyans på väggar samt en praktisk grå klinker på golv. Vidare i bostaden vilar ett genomgående fint och praktiskt laminatgolv och väggarna är målade i ljusgrå nyans.

På vår vänstra sida finner vi tvättstugan med egen entré samt tvättmaskin (-13) och torktumlare (-13). Här finner vi även ett fräscht, renoverat gäst-wc (2020).

Rymligt och ljust kök från 2019 i vitt med plats för hela familjen, renoverat 2019. Samtliga bekvämligheter erbjuds så som inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, inbyggd diskmaskin samt stor kyl och frys. Här njuter man av sina måltider med vy över det grönskande grannskapet.

Vardagsrummet är ljust och tilltaget, här erbjuds utrymme för både matplats och soffhörna. Flera fönster ger ett rikligt ljusinsläpp och här har vi även utgång till trädgården.

OVANPLAN

En trappa upp finner vi det perfekta barnrummet, med gott om plats för både säng samt förvaring. Ett stort fönster ger ett trevligt ljusinsläpp från trädgårdssidan. På golven vilar samma praktiska golv och väggarna är målade i ljus nyans.

Det större sovrummet erbjuder gott om plats för dubbelsäng samt mycket gott om förvaring i form av en rymlig skjutdörrsgarderob. Två stora fönster ger ett ljust och rymligt rum.

Snyggt badrum med våtrumstapet och på golven vilar en praktisk plastmatta (2019). Kommod med plats för förvaring, spegel, handdukstork samt badkar med duschvägg.

TRÄDGÅRD
En välkomnande uteplats vid bostadens entré i österläge erbjuder morgonsol och vy över både grönområde och lekplats. Dessutom en skyddad och välskött trädgård i västerläge.

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plansradhus
Boarea 89 kvm
Fönster Isolerglas
Uppvärmning Direkt El
Ventilation Mekanisk frånluft
Övrigt om byggnaden 2020
Renoverades gäst-wc, tvättstuga samt trädgård
2019
Renoverades sovrum, vardagsrum, hall (målning, golv, dörrar och element) samt badrum på ovanplan.
Trädgården totalrenoverades med ny gräsmatta, stensättning, staket och trädäck.

Internet och tv via Comhem/Tele2

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2019-04-12
Energikonsumtion 78 kWh/m2 år.
Primärenergital 135

Ekonomi

Pris 3 295 000 kr eller högstbjudande
Avgift 3623 kr/mån
Kommentar Inkl kabel-tv och renhållning samt inre fond
Driftkostnad 28 146 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 3 337 kr
  • Försäkring: 3 762 kr
  • Hushållsström: 21 047 kr

Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning.

Förening

Föreningsnamn Brf Brosundet
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 716406-7667
Hemsida www.brfbrosundet.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Ansökan in/utträde Rexellent
Allmänt om föreningen Bostadsrättföreningen Brosundet är ett privatbostadsföretag (äkta). Föreningen äger fastigheten brosundet 1 som bebyggdes 1978 och föreningen upplåter idag 31 bostadshus.

Uppvärmning: Enskild uppvärmning.
Avlopp: Spolas kontinuerligt.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Renoveringar Fasad samt varmvattenberedare byts löpande och beräknas inte påverka avgifterna.
Fönster och Fasad: Underhålls och repareras vid behov.
Parkering Det finns flera parkeringsplatser som får användas fritt och till bostadsrätterna hör en carport.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till Comhem för kabel-TV, basutbudet inkluderas i månadsavgiften.

Dokument

Området

Här kommer du att bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till såväl barnomsorg, skolor och natur. I detta trygga och uppvuxna villaområde är bebyggelsen blandad och omgivningarna varierande med grönområden. På några minuters promenad kan du vara nere vid stranden. Pågatågsstation ligger ca 1 km bort och nås på ca 10 min gång. Gillar du golf så finns det ca 5 minuters bilfärd från ditt nya hem en av Helsingborgs bästa banor. I Rydebäck har man goda kommunikationer med fina cykelvägar till såväl till stadens centrum som snabb åtkomst till E4/E6 - perfekt för dagpendlaren.

Räkna på ditt nya boende