Kevingeringen, Danderyd

Kevingeringen

Med enastående sjöutsikt och soligt läge finns denna välplanerade 3rok om 60 kvm. Lägenheten är genomgående fri från insyn tack vare sitt höga läge och välplacering i bostadsområdet. Bostaden har byggts om, till en 3rok och har idag två bra sovrum, klädkammare, renoverat kök med matplats och renoverat badrum. Balkongen vetter mot Edsviken, en fantastisk vik med många båtar som tar dig enda ut till Stockholms skärgård. Balkongen är soldränkt i ett perfekt sydvästläge och här kan du sommartid njuta av solens värme från lunch till solnedgång.

Brf Vändkretsen är en populär bostadsrättsförening med anledning av sin mycket goda ekonomi och utmärkta läge i Danderyd.
Precis nedanför föreningen finns Kevinge golfbana (på vintern är golfbanan öppen för allmänheten och här sker hundträffar, skid- och pulkaåkning), Ica-butik, busshållsplats, Deli Italia samt många vackra promenadstråk längst med vattnet och badplatser. Danderydsvallen, förskola och skola finns i närområdet.

Från Kevingeringen kan du smidigt promenera via den upplysta gångbanan via golfbanan till Mörby centrum. Här finns ett stort busstorg samt T-banans röda linje. Det tar ca 15 minuter till Östermalms torg. I Mörby station finns Roslagsbanan som tar dig till Tekniska högskolan, Österskär och Kårsta. Mörby centrum håller på att byggas ut och byta namn till Danderyds centrum. Det kommer bli ett utökat shopping- och restaurangutbud som ger mer puls till stadsdelen.

Detta är en kommande försäljning, vill du veta mer om bostaden eller försäljningen vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare Johanna Peltomäki 072 555 09 47 alt johanna.peltomaki@mohv.se för mer information.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 60.8 kvm
Avgift 2872 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1956-1957
Pris 0

Ansvarig mäklare
Johanna Peltomäki
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 09 47
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Sjöläge på Kevingeringen

Web 13 snart här flamingo säljarens bild gym 1

Web 13
Web 13
snart här flamingo
snart här flamingo
säljarens bild
säljarens bild
gym 1
gym 1

Planritning

Johanna Peltomäki

Johanna Peltomäki

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kevingeringen

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 60.8 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 60.8 kvm
Byggnadsår 1956-1957
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall & klädkammare

I hallen finns mycket yta till förvaring i form av garderober, skåp och nyrenoverad klädkammare. I detta rum ryms också en arbetsplats om så önskas.

Kök

Kök i moderna färger, vita luckor och snyggt matchande bänkskiva och stänkskydd i natursten. Köket är utrustat med kyl/frys, spis och ugn, diskmaskin och praktisk belysning under överskåpen. I köket finns en matplats för ca 4-6 sittande gäster. Utsikten är mot föreningens grönskande innergård och här finns det ingen insyn. Önskas en ingång till det stora sovrummet, via matplatsen, kan den ursprungliga dörröppningen tas upp.

Badrum

Det renoverade badrummet har samma enhetliga färger som köket. Svart klinkergolv (med golvvärme) och vitt kakel. Praktisk och snygg dusch med vikbara duschväggar som tar liten plats när duschen inte används. Här inne finns förvaringsmöjligheter i form av ett stort spegelskåp samt en kommod under handfatet. WC. Handdukstork. Möjlighet att installera tvättmaskin finns.

Vardagsrum

Vackert vardagsrum med välbevarad originalparkett. Väggarna är målade i sober grå färg. Från detta vardagsrum och sovrummet i anslutning är det en magisk utsikt mot Edsvikens vatten, Ulriksdals slott, småbåtshamn och vidare utöver Danderyd och vidare mot Solna och Sollentuna. Detta läge är i sydväst vilket innebär att solen kommer strax efter lunch och erbjuder vackra solnedgångar under kvällen.

Sovrum 1

Tillbyggt sovrum som rymmer en dubbelsäng och nattduksbord. Perfekt för två vuxna eller som arbetsrum/tv-rum. Utgång till den möblerbara balkongen.

Sovrum 2

Stort sovrum som också kan användas som matsal för den som önskar. Idag utgör detta ett stort barnrum med mycket plats för lek och förvaring.

Källarförråd

Till lägenheten ett vanligt källarförråd samt ett matförråd.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 01253 i Brf Vändkretsen
Avgift 2872 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv.
Driftkostnad 5 988 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 188 kr
  • Hushållsström: 4 800 kr

Andel i förening 0,23%

Förening

Föreningsnamn Brf Vändkretsen
Organisationsform Bostadsforening
Organisationsnummer 716400-1203
Gatuadress Kevingeringen 41
Postnummer 18250
Ort Danderyd
Epostadress info@vandkretsen.se
Hemsida http://vandkretsen.bostadsratterna.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Kevingeringen är ett bostadsrättsområde som byggdes 1956-1957 och innehåller 415 lägenheter, alla med adressen Kevingeringen. Området är vackert beläget på berget ovanför Edsviken och har Kevinge golfbana slingrande runt om sig. Bostadsrättsföreningen består av flera stycken 3-våningshus utan hiss samt två stycken 8-våningshus med hiss. I bostadsrättsföreningen finns tre grillplatser och flera trevliga sitt- och lekplatser. I föreningen bor alla åldrar, unga vuxna med och utan barn, barnfamiljer, personer i medelåldern och äldre. Det är vanligt att man bor länge i föreningen alternativt flyttar inom den.

Antal kommersiella lokaler är 5, dessutom finns ca 80 mindre förrådslokaler. I föreningen finns gym, snickarverkstad och vävstuga.

Garage och p-plats finns i föreningen. Separat kö till båda.
Garage kostar ca 1100 kr per månad, ca 2,5 år kötid. P-plats kostar ca 275 kr per månad. Ca 1 år kötid. Det är fri parkering på gatan 24 timmarsparkering.

TV - Leverantör Sappa, analogt eller digitalt via boxer. Ingår i avgiften.
Internet - Leverantör (A3 fd Alltele). I avgiften ingår 1 Gbit via datauttaget.

Föreningens tekniska- och ekonomiskaförvaltaltning utförs av Fastum/Adex

Överlåtelseavgift tas ut 2,5 % av ett prisbasbelopp som betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 1% av ett prisbasbelopp.

Föreningen accepterar inte juridiska personer som medlemmar vid förvärv av bostadsrätt.

Föreningen utför reparation och underhåll enl fastställd plan.
Föreningens ekonomi Bostadsrättsföreningens ekonomi är mycket god och de har inga långfristiga lån som belastar. För att tillgodose en fortsatt god ekonomi har föreningen höjt avgiften med ca 2% varje år under de senaste åren. Styrelsen bestämmer årsvis om avgiften kommer att höjas.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 415
Antal lokaler 5
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Kopare

Dokument

Inga dokument för tillfället.

Området

Räkna på ditt nya boende