Tungelsta, Tungelsta

Backvägen 17

Drömboendet för den kräsne! Smakfull interiör, gavelläge och ett attraktivt samt lugnt läge är endast några av de tilltalande egenskaperna. Välkomna!

Stilfull trerummare om 78 välplanerade kvadratmeter med många fönster och öppna ytor vilket skapar ett mycket ljust boende. Ljuset i kombination med de raka linjerna och den moderna interiören ger minst sagt ett stilrent intryck. Här samsas ett trevligt kök med smakfull bänkskiva samt all maskinell utrustning som krävs för de matlagningsintresserade.
Lägenheten är unik! I ärlighetens namn finns ingenting mer att önska! Här kan ni flytta rakt in utan att behöva lägga energi på kostsamma renoveringar!

Här bor ni i en stabil och populär förening i mysiga Tungelsta med gångavstånd till pendeltåget, förskola, skola och naturen.

Lekparker, förskola och skola finns ett stenkast från huset för att göra livet lite enklare.

Välkommen med intresseanmälan!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 78 kvm
Avgift 4887 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1959
Pris

Ansvarig mäklare
Jannica Johansson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 02 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Mycket fin gavellägenhet i lugnt läge mot allmänning!

Hall med mycket förvaring Utsikt från den franska balkongen Gården utanför lägenheten Fastighetskarta

Hall med mycket förvaring
Hall med mycket förvaring
Utsikt från den franska balkongen
Utsikt från den franska balkongen
Gården utanför lägenheten
Gården utanför lägenheten
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Planritning
Planritning
Jannica Johansson

Jannica Johansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Backvägen 17

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 78 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Välkommen till en ytterst välplanerad lägenhet i gavelläge! Två rymliga sovrum med gott om förvaring. Bostaden håller en hög standard och med ett rikligt ljusinsläpp. Detta är en bostad för den kräsne!

Bostaden ligger på bekvämt avstånd till kommunikationer, förskola, skola och natur.

Bostaden disponeras:

HALL
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter direkt till höger. Längre in i hallen finns flera garderober. Ljust klinkergolv och mönstrade tapeter.

KÖK
Fint kök med vit skåpinredning som matchas med mörkare kakel och ljus bänkskiva och rostfri blandare. Utrustat med kyl/frys, inbyggnadsugn, spishäll induktion och spisfläkt. Diskmaskin och inbyggnadsmicro.
Matplats för ca 4-6 personer vid fönster. Parkettgolv och vita målade väggar och en mönstrad fondvägg.
Det lilla fönstret vid köksbänken släpper in massor av extra ljus.

VARDAGSRUM
Ljust, stort och lättmöblerat vardagsrum med ljusa väggar och ekparkettgolv. Här finns gott om plats för soff- och tv-möblemang.
Från vardagsrummet nås den franska balkongen, perfekt för vädring och ljus.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med fönster i två olika väderstreck. Plats för en stor säng och nattduksbord. På golvet ligger en ekparkett och väggarna har en mönstrad tapet i blå nyans. Flera garderober i vitt.

SOVRUM 2
Stort sovrum med parkettgolv, mörkt målade väggar samt garderober.

BADRUM
Kaklade väggar och våtrumsmatta. Badkar, wc samt tvättställ med kommod. Badrummet är även utrustat handdukstork och fönster för ljus och vädring.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 78 kvm
Byggnadsår 1959
Övrigt om byggnaden Se årsredovisning

Ekonomi

Lägenhetsnummer 99-2402-1-90-4 i HSB Brf Lillgården
Avgift 4887 kr/mån
Kommentar Värme, vatten, tv-grundutbud ingår i månadsavgift. Föreningen har kollektivt avtal med Vattenfall vilket ger el till en låg kostnad. El betalas 3 månader retroaktivt på månadsavin från HSB.
Driftkostnad 1 700 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 1 700 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,91406%

Uteplats

Parkering Som boende måste du ha ett parkeringstillstånd för att stå på Lillgårdens parkeringsplatser. Varje lägenhet är tilldelad ett boendeparkeringstillstånd samt ett gästparkeringstillstånd. Detta tillstånd ska sitta väl synligt i vindrutan vid parkering. Du kan också parkera på gatan enligt skyltning, där ansvarar kommunen. Garage och motorvärmarplatser hyrs av föreningen, dessa är hyresobjekt som sägs upp vid önskemål eller flytt. Önskar du hyra garage eller parkering med eller utan motorvärmarplats så anmäler du dig till HSB Kund- och Medlemsservice på tel. 010-442 11 00. Garageplatser är attraktivt därför kan väntetiden vara lång.

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Lillgården
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 712400-0576
Gatuadress Lillgårdsvägen 11
Postnummer 13757
Ort Tungelsta
Epostadress jan.eriksson64@telia.com
Hemsida http://brflillgarden.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Lillgården bildades med hjälp av HSB. Föreningens byggnader färdigställdes 1959 och den ekonomiska planen registrerades hos länsstyrelsen 1961-04-17. Föreningen har 122 lägenheter som upplåts med bostadsrätt samt en bostadsrättslokal på Backvägen 9 och en gästlägenhet på Lillgårdsvägen 11.
Antal lägenheter 122
Antal lokaler 1
Renoveringar 1992 Stambytt
2018 Spolat alla stammar i alla fastigheter/lägenheter.
2018 Spolat alla dagvattenbrunnar.
2018-2019 Erbjudit fiber till alla boende i Brf Lillgården genom Stadsnätsbolaget
2018-2019 Upprustningen av lekparken.
2018 Upprustning av gymlokalen.
2018 Bytt all armatur i fastigheterna.

Planerade renoveringar, se senaste årsredovisning.
Parkering Föreningen har 83 parkeringsplatser. Fri parkering för bilar med boendetillstånd tillämpas på 54 platser, 29 platser är reserverade för uthyrning till medlemmar. Tillfällig fri gästparkering finns på gatumark utmed Lillgårdsvägen/Backvägen. Varje lägenhet är tilldelad ett boendeparkeringstillstånd samt ett gästparkeringstillstånd.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till COM HEM. Basutbudet för Tv-kanalerna ingår i din månadsavgift. Föreningen har uppgraderat nätet för att var och en ska kunna ansluta sig med bredbandsuppkoppling (ingår ej i månadsavgiften).
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Dokument

Området

Tungelsta är ett populärt och barnvänligt område med skolor samt förskolor. Här finns alltid fantastisk natur runt hörnet. Tungelsta ridskola ligger ett stenkast från huset. I Tungelsta finns pendeltågsstation, mataffär och ett antal restauranger och gym. Det tar ca 5 minuter att gå dit från bostaden. Med bil finns Västerhaninge C med ytterligare affärer, apotek och Systembolag. Handen C ligger även i närheten som är ett komplett köpcentrum.

Närområde

I närheten finns Coop, pizzerior, grill, tandläkare, frisör, vårdcentral, gym, scouter, fotbollsklubb och ridklubbar. I centrala Tungelsta finns även ett flertal restauranger.

Förskolan Lillgården - Pysslingen ligger endast 3 minuters promenad.
Hösten 2022 öppnar även Jensen grundskola i Tungelsta .Projektet omfattar i första steg en F-6 skola för ca 400 elever, med möjlighet till senare utbyggnad.

Kommunikation

Lillgården ligger en kort promenad från Tungelsta pendeltågstation och därifrån tar det bara 30 minuter till Stockholm C och man når även Nynäshamn.
Buss 835 går från Lillgården till Västerhaninge Centrum samt Haninge centrum och Port 73.

Räkna på ditt nya boende