Budgivning pågår

Senaste bud:
3 595 000 kr

Visningar

Måndag 29 November KL: 17:30 - 18:00 Varmt välkommen på visning! Vänligen föranmäl er. Boka
Traneberg, BROMMA

Tranebergsvägen 22, Visas 29/11

-Centralt boende endast tre minuter från T-bana
-Högst upp i huset
-Söderbalkong med utsikt in mot staden
-Exceptionellt låg avgift
-Mycket fint skick med sobra färgval
-Insynsskyddad
-Mycket bra förvaringsmöjligheter
-Stort sovrum
-Vackra fiskbensmönstrade parkettgolv
-Mycket lågt belånad förening

Insynsskyddat kvalitetsboende med underbart ljusinsläpp och balkong i söder med härlig utsikt över taknockar in mot staden. Renoverad med stor känsla för de tidstypiska dragen samtidigt som alla de moderna lösningarna som önskas finns. Läget i området bjuder in till perfekt kombination av närhet till stadens puls samt lugnet med alla grönskande omgivningar och fantastiska promenadstråk längs vattnet som ger boendet det bästa av två världar. Tidstypiska detaljer som högt i tak, vackra fiskbensmönstrade parkettgolv och genuina gamla trägolv, fina spegeldörrar och gedigna djupa fönsterbänkar i marmor. Öppna härliga ytor och lättmöblerade rum. Stilrent kök, stort ljust vardagsrum, ordentligt sovrum och stambytt kaklat badrum med klinkergolv. Missa inte denna eftertraktade pärla!
Endast tre minuters promenad till T-bana som snabbt och smidigt tar er till city på ca 12 minuter. Alviks torg finns ca fem minuter bort Tvärbana, affärer, restauranger, gym, caféer med mera.

-Till lägenheten disponeras två förråd, ett på vinden om ca fyra kvm och ett i källaren, ett s.k. matkällarförråd om ca en kvm.
-Tvättstuga finns i huset.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 55.5 kvm
Avgift 2469 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1935
Pris 3 595 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Jimmie Rönnbäck
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 30 15
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Högst upp i huset. LÅG avgift. Balkong i söder. Tre minuter från T-bana.

JImmie annons

JImmie annons
JImmie annons

Planritning

Planritning
Planritning
Jimmie Rönnbäck

Jimmie Rönnbäck

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Tranebergsvägen 22, Visas 29/11

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 55.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej

RUMSBESKRIVNING
- Entréhall med plats för kapphängare. Original fiskbensmönstrad ekparkett löper från hallen vidare genom innerhallen in mot vardagsrummet. Parketten är mörkbetsad och ger härlig karaktär till lägenheten och är riktigt snyggt mot de tidstypiska vita snickerierna och spegeldörrarna. Målade väggar. Säkerhetsdörr.
Innerhallen är stor och möblerbar med två garderober och ett inbyggt städskåp som likväl kan användas som garderob för kläder och prylar. Innerhallen blir också som ett trevligt nav mellan lägenhetens alla rum.

- Stambytt badrum med kaklade vita väggar och ljust klinkergolv. Badkar, handdukstork, handfat och toalett. Badrummet renoverades i samband med stambytet.

- Snyggt och stilrent kök med vita skåpluckor och ljusgrå stavmosaik på väggen ovanför den vita bänkskivan. Mycket bra arbetsytor och rejält med förvaringsmöjligheter. Maskinellt finns; kyl/frys, diskmaskin, gasspis med elugn och fläkt. Matplats för ca fyra-sex personer. Mörkbetsat gammalt trägolv och målade väggar. Fönster mot naturen. Kopplingen mellan kök och vardagsrum ger en trevlig social kontakt mellan rummen men också härligt ljus genom lägenheten.

- Mycket luftigt och lättmöblerat vardagsrum med underbart ljusinsläpp genom det stora fönsterpartiet. Vacker original fiskbensmönstrad ekparkett som mörkbetsats samt målade väggar. Rummet rymmer stora sällskapsmöbler och byrå eller bokhylla. Via vardagsrummet kommer du till balkongen som ligger högt och fritt i söder med magnifik utsikt över hustaken in mot staden. Här finns plats för utemöblerna och söderläget bjuder på sol från morgon till eftermiddag.

- Sovrummet är stort och rymmer dubbelsäng och sängmöbler samt arbetsplats om så önskas. Mycket bra förvaringsmöjligheter med två stora inbyggda tidstypiska garderober. Precis som i köket, mörkbetsat gammalt trägolv och målade väggar. Fönster mot naturen.

OMRÅDE
Här finns allt vad ett kvalitativt boende innebär med en lugn trygg miljö.
På endast två minuters promenad ligger Alvik Torgs T-station med samtliga tre gröna linjer som snabbt och smidigt tar er till City på ca 12 minuter. Även Tvärbanan avgår härifrån med spårvagn mot Globen/Hammarby Sjöstad via Liljeholmen samt mot Solna/Mall of Scandinavia via Ulvsunda och Bromma flygplats, Bromma Blocks och Sundbyberg. Vidare kan man ta 12:ans spårvagn genom idylliska villaområden via Äppelviken och Ålsten till Nockeby. Flera busslinjer avgår också härifrån till bl.a. Spånga station och Bromma flygplats.
Mysiga Alviks Torg erbjuder caféer, butiker, banker, SATS gym, SALK-hallen, ICA och ett par högklassiga restauranger vid vattnet.
Vid Tranebergsplan finns pizzeria, vårdcentral och apotek.
En kort cykeltur över Tranebergsbron och ni når Kungsholmen vidare mot City.

På två minuters promenadavstånd ligger Tranebergsparken som nyligen rustats upp. Här erbjuds stora fina grönytor, utegym, tennisbana, fotbollsplan, lekmöjligheter för barn i alla åldrar samt en mycket populär skatepark. Ytterligare en minut bort finns Mälaren med fantastiska promenadstråk längs vattnet, flera badplatser och båtklubbar.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 55.5 kvm
Byggnadsår 1935
Fönster 2-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2020-03-05
Primärenergital 156

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1304-31 i Brf Musen
Pris 3 595 000 kr utgångspris
Avgift 2469 kr/mån
Kommentar Inkl värme & V/A Obligatorisk kostnad för fiber om 150 kr/månad tillkommer.
Andel i förening 8,732%

Förening

Föreningsnamn Brf Musen
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 716419-5351
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Musen bildades år 1985 och förvärvade tomträtten till fastigheten Stockholm
Mösseberg 19 för ombildning till bostadsrätt den 27 februari 1987. Föreningen består av 12 lägenheter som upplåts med bostadsrätt.
Föreningen har mycket god ekonomi med väldigt låg belåning samt ett av områdets allra lägsta månadsavgifter. Fastigheten är dessutom väldigt väl omhändertagen och renoverad.
Renoveringar 2020 Energideklaration för huset upprättats. I oktober genomfördes en stamspolning i hela byggnaden.
2019 Värmeinjustering och byte av alla radiatorventiler, termostater och stamventiler i samtliga lägenheter samt demontering av Boost pump i vindslägenheten 1303.
2017 Installation av nytt expansionskärl och korrosionsbehandlare i värmesystemet. Asfaltering av gångbana på framsidan samt garageuppfarten.
2016 Installation av ny reglerautomatik för värme och varmvatten. Byte av ställdon.
2014 Installation av fastighetsnät för internet till samtliga lägenheter. Reparation och service av tvättmaskiner. Iordningsställande av bakgård och framsida med plantering av blommor. Renoveringen av fuktskada i lgh 1001 (Kinnekullevägen 1) färdigställdes i början av 2014.
2013 Renovering av fuktskada lgh 1001 (Kinnekullevägen 1), ny platta EPS, Kristalliserade väggar, golvvärme duschutrymme samt återställning ytskikt.
2012 Dränering av husgrunden. Byte av ytterdörr i lgh 1001 Kinnekullevägen 1. Installation av fiberkabelhusnod.
2011 Byte av värmeväxlare.
2009 Trapphusrenovering.
2007 Utbyte av lägenhetsdörrar (säkerhetsdörrar), nytt låssystem, montering av postfack i entrén.
2005 Renovering av tvättstuga och utbyte av tvättmaskiner och torktumlare.
2003-2004 Markarbeten samt anordnande av grillplats.
2002 Inredning av vindsutrymme med del av bostadslägenhet (etagelägenhet).
2001 Renovering av samtliga fönster. Omdragning av elledningar i samtliga bostadslägenheter. Installation av undercentral för fjärrvärme.
1996 Vatten- och avloppsledningar samt el-central och stigarledningar för el byttes.
1992 Renovering av fasader och balkonger.
1985 Renovering av yttertak.

Inget planerat underhåll för 2021.
Parkering Föreningen har fem p-platser för uthyrning som kostar 200 kr/månad. Separat kösystem till dessa och för närvarande finns ingen i kö. Även ett garage finns för uthyrning som vilket kostar 2000 kr/månad. Det går även att parkera på gatan utanför samt närliggande gator i området med boendeparkering som kostar 500 kr/månad.
Tv och bredband Internet via fiber. Obligatorisk kostnad för detta om 150 kr/månad tillkommer.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende