Visningar

Söndag 30 Januari KL: 11:30 - 12:15 Endast bokade visningar! Bokning sker vidare in i annonsen! Boka
Måndag 31 Januari KL: 18:45 - 19:15 Endast bokade visningar! Bokning sker vidare in i annonsen! Boka
Lötkärr, Vendelsö

Rönnvägen 6

Välkommen till denna välplanerade och trevliga villa med en totalyta om hela 282 kvm i populära Lötkärr! Här finns en välskött trädgård som på baksidan vetter mot allmänning/skogsdunge samt biluppställningsplats/garage på framsidan. Stenlagd uteplats i insynsskyddat och soligt läge samt fruktträd, buskar och flera små oaser på tomten att sitta i. Härlig trädgård även på framsidan med plats för sittgrupp och mysig plats att njuta av kvällssolen på!

Entréplan rymmer en välkomnande hall och trevligt kök med matplats för ca 4-8 pers. Helkaklat duschrum (används idag endast som WC), tre bra sovrum samt stort vardagsrum i vinkel med både mysig kamin och utgång till den härliga uteplatsen. Gäst-WC och extra klädkammare finns också. På källarplan finner du ett stort gästrum/sovrum, stor gillestuga, snickerirum och hobbyrum/förråd. Relaxavdelning med badkar, mysig bastu samt separat tvättstuga och ytterligare förrådsutrymmen. Detta är det perfekta huset för den stora familjen som behöver både stora sociala utrymmen, många sovrum och gott om förvaring.

På Rönnvägen 6 bor du på ca 10 minuters gångavstånd till busshållplats (direktbussar till Gullmarsplan, Stockholms city, Handen, Tyresö, Nacka) samt även nära till mindre centrum (Sågen eller Trollbäckens centrum) med matvaruaffär, postombud, flera förskolor, skola m.m. Gångavstånd även till flera badplatser vid Drevviken, lekplatser, fotbollsplaner och natur!

Vi bryr oss om våra kunder och våra anställda och har därför infört nya rutiner kring våra visningar. Bokning till visningen sker vidare i annonsen med tidsintervall. Max 2 personer per sällskap. Välkommen på visning!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 126 kvm + 156 kvm
Rum 7 varav 4-5 sovrum
Tomt 1339 kvm
Byggnadsår 1973
Pris 7 150 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Sofia Branting
Reg. Fastighetsmäklare
0705-55 38 69
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

HÄRLIGT LÄGE MOT ALLMÄNNING - TOTALYTA OM 282 KVM - MÅNGA SOVRUM - GARAGE

Fastighetskarta Vendelsö hage

Fastighetskarta
Fastighetskarta
Vendelsö hage
Vendelsö hage

Planritning

Sofia Branting

Sofia Branting

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Rönnvägen 6

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 7 varav 4-5 sovrum
Boarea 126 kvm. taxeringsinformation

ENTRÈPLAN:

HALL
Välkomnande entréhall golvmatta och ljusa målade väggar. Gott om plats för klädavhängning direkt till vänster samt KLÄDKAMMARE och GÄST-WC.

SOVRUM 1
Direkt till vänster i hallen når du sovrum 1 med snyggt laminatgolv, tapetserade väggar och garderober.

KÖK
Vidare in till vänster i entrén når du det trevliga köket med matplats för ca 4-8 personer. Köket har vit köksinredning med gott om arbetsyta samt rött kakel. Ljusa tapetserade väggar och laminatgolv. Här finns spis med spishäll, diskmaskin, microvågsugn, hel kyl och frys.

VARDAGSRUM
Stort och ljust vardagsrum med vitkalkad parkett, vävtapet och härlig täljstenskamin! Här finns plats för både soffgrupp, tv-möbel och stor matsalsgrupp. Utgång till den härliga UTEPLATSEN på baksidan och soligt och insynsskyddat läge!

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum med ljust klinkergolv och melerat kakel. Tvättställskommod, badrumsskåp, wc och bidé.(används idag endast som WC)

SOVRUM 2
Mysigt sovrum med björkparkett med värmegolv, ljusa tapetserade väggar samt hel garderobsvägg med spegelskjutdörrar och takfläkt.

SOVRUM 3
Golvmatta och ljusa tapetserade väggar.

KÄLLARPLAN

I källarplanet finns stor hall med furugolv och vävtapet samt mycket gott om förvaring i både skafferirum, klädkammare, förråd och skåp. Här finns en gäst-wc och du når du garaget via en trappa.

SOVRUM 4
Stort sovrum/gästrum med heltäckningsmatta och ljusa tapetserade väggar. Dubbelsidig förvaring med skåp, hyllor och lådor.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med våtrumsmatta och tapet. Tvättmaskin, arbetsytor och flera skåp.

RELAXRUM/BASTU
Helkaklat fräscht badrum med ljust klinkergolv med golvvärme och ljusa kaklade väggar. Badkar, duschhörna, VVB och mysig BASTU!

GILLESTUGA
Stor gillestuga med heltäckningsmatta, vävtapet och öppen spis med gjutjärnsinsats. Perfekt för tonåringarna eller som mysigt tv-rum.

HOBBYRUM/FÖRRÅD
Praktiskt och välplanerat hobbyrum med både skåp och hyllor!

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla med källare
Boarea 126 kvm
Biarea 156 kvm
Byggnadsår 1973
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä och tegel
Fönster 2-glas samt 2-glas isoler
Utvändigt plåtarbete Lackerad plåt
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Direkt El - luft/lufttvärmepump - braskamin
Ventilation Självdrag
Övrigt om byggnaden Husets avloppsstammar kontrollerades/rengjordes 2019. Radonsug installerades 2011.

Fiber finns indraget.

Luft/luftvärmepumpen kan även användas som AC sommartid.

OMRÅDET

Här kan du bo med rogivande natur utanför knuten och nära flera naturbad såsom Långsjön, Gårdens Bad, "Krokodilbadet" samt "Lyckan". Samtidigt har du närhet till Stockholm city, Haninge centrum och Östersjökusten.

Förskolor och skolor
Flera förskolor finns i direkt anslutning till området samt även i området runtom. Hagaskolan från 6 år till åk 5 ligger ca 10 min bilväg bort, Lyckebyskolan ca 13 min bort, Vendelsö Hage ca 5 min bilväg bort. Flera grundskolor finns också i Vendelsö och Fredrika Bremergymnasiet i Haninge centrum.

Fritid
Skog, sjö och äng kännetecknar närområdet och du erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, t ex promenader till badplatserna, löpträning, cykelturer, skogspromenader eller kanske skridskoåkning på Drevvikens is.

Service
Den kommersiella servicen är väl etablerad och inom en radie av 5-10 minuters bilfärd hittar man till större handelsplatser med livsmedel, konfektion och apotek. Sågen centrum och Trollbäckens centrum finns på ca 5 minuters bilväg bort.

Kommunikationer
I direkt anslutning till huset går direktbussar som tar dig till Stockholm på ca 20-25 minuter. Buss går även till Gullmarsplan, Handen, Tyresö och Nacka. Pendeltågen stannar i Handen. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en bit bort.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2022-01-07
Energikonsumtion 82 kWh/m2 år.
Primärenergital 148

Ekonomi

Pris 7 150 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 3 943 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Smahusmark: 1 893 000 kr
  • Smahusbyggnad: 2 050 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 050 000 kr
Värdeår 1973
Summa inteckningar 2 672 000 kr
Fastighetsskatt 8 874 kr
Driftkostnad 38 014 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 4 813 kr
  • Försäkring: 8 000 kr
  • Renhållning: 2 096 kr
  • Hushållsström: 22 305 kr
  • Sotning: 800 kr

Larm finns via Säkra larm 2840 kr/år samt öppen fiber 108 kr/år

Tomt

Tomtarea 1339 kvm
Tomttyp Naturtomt/trädgårdstomt

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser Byggnadsplan

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende