Visningar

Söndag 17 Oktober KL: 12:00 - 13:00 Boka din visningstid via mäklarens hemsida Boka
Måndag 18 Oktober KL: 17:30 - 18:00 Boka din visningstid via mäklarens hemsida Boka
Centrala Handen, Handen

Sleipnervägen 7

Välkomna till Sleipnervägen 7 och populära brf Loke!
Här bor du centralt i en avslappnande miljö med mycket grönt runt omkring.
Bostaden är i originalskick och ger dig möjligheten att göra om allt precis som du vill!

-Högst upp i huset
-Två badrum
-Möjlighet att sätta din egen prägel
-Stabil HSB förening
-Närhet till skolor, bussar, Haninge centrum, natur och idrott och matbutiker

Nu finns möjligheten att köpa det perfekta boendet för dig som letar efter en 4:a i centrala Haninge. Planlösningen är genomgående välplanerad och det första du möts av är den stora öppna hallen med gott om avhängningsmöjligheter. Vidare in i lägenheten har du två riktiga sovrum där det finns plats för säng och förvaring. Sovrummet i anslutning till hallen går att göra om till två mindre sovrum. Vardagsrummet är stort och öppet och ger plats för soffgrupp och större matbord, från vardagsrummet når du balkongen. Lägenheten har två badrum och det större har inbyggt torkskåp. Gången mellan hallen och köket har inbyggda garderober längst väggen. Trevligt kök med utrymme för matbord och stolar. Bostaden har stora fönsterpartier i två väderstreck vilket ger den ett härligt ljusinsläpp. Till lägenheten hör även ett stort källarförråd.

Område
Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område och på gångavstånd till Haninge Centrum, gym, förskolor och skolor. Området ger dig möjligheten att ha en aktiv fritid med promenader i skogen och på gångavstånd har du Torvalla med ishallar, friidrottsanläggning och simhall. En promenad åt andra hållet på ca 10 min tar dig till sjön Rudan där det finns bad, möjlighet till joggingturer och en fin frisbeegolfbana. Vintertid kan du åka skidor och skridskor där på plogade banor!

Föreningen
Brf Loke är en välskött förening som innefattar 641 bostadsrätter. Föreningen ligger på gångavstånd till Haninge Centrum och buss/- pendeltågsstation. I närheten finns även fina strövområden i Slätmossens naturpark och kring Rudansjön.

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare för mer information!
Felix Winnersjö
felix.winnersjo@mohv.se
070-919 27 72

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 90.5 kvm
Avgift 6486 kr/mån
Rum 4
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Pris 1 795 000 kr Högstbjudande

Ansvarig mäklare
Felix Winnersjö
Reg. Fastighetsmäklare
0709-19 27 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Info-Corona Hemnet_Haninge

Info-Corona Hemnet_Haninge
Info-Corona Hemnet_Haninge

Planritning

Sleipnervägen 7 planskiss
Sleipnervägen 7 planskiss
Felix Winnersjö

Felix Winnersjö

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sleipnervägen 7

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 90.5 kvm.
Hiss Nej

Högst upp

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 90.5 kvm

Rum

Hall

Ljus öppen hall med goda avhängsningsmöjligheter

Sovrum 1 & 2

Ljust sovrum med garderober och plats för säng och möblemang. Här går det att sätta upp en vägg och få två mindre sovrum

Sovrum 3

Master bedroom med stora garderober och gott om plats för dubbelsäng

Vardagsrum

Ljust sovrum med plats för större soffgrupp samt matplats. Från vardagsrummet når du balkong

kök

Köket är trevligt och har plats för matgrupp

Badrum 1

Större badrum med badkar och inbyggt torkskåp

Badrum 2

Mindre badrum med dusch

Ekonomi

Lägenhetsnummer 99-2135-4-370-1 i HSB Brf Loke
Pris 1 795 000 kr Högstbjudande
Avgift 6486 kr/mån

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 0,10703%

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Loke
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 712400-0881
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Loke är en välskött förening som innefattar 641 bostadsrätter. Föreningen ligger på gångavstånd till Haninge Centrum och buss/- pendeltågsstation. I närheten finns även fina strövområden i Slätmossens naturpark och kring Rudansjön.

TVÄTTSTUGOR
Inom BRF Loke finns åtta tvättstugor. Dessa är placerade på Sleipnervägen nr 9, 25, 45, 73 och 97. På Vallavägen finns de på nr 11, 31 och 49.

ÖVRIGT
Medlemskap i HSB erfordras. I samband med överlåtelsen debiterar föreningen en överlåtelseavgift samt en pantsättningsavgift av köparen (1190 kr & 476 kr).

Besök gärna föreningens hemsida www.brfloke.se.
Föreningens ekonomi Föreningen höjde månadsavgiften med 2% i årsskiftet 2020-2021. Föreningen höjde månadsavgiften med 3% i januari 2019. Planeras att höja avgiften 2% årsvis. Nya medlemmar ska minst ha en inkomst som motsvarar 3 gånger bostadsrättens årsavgift och inga betalningsanmärkningar. Se senaste årsredovisningen på mohv.se för att läsa mer om föreningens ekonomi.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 641
Antal lokaler 1
Renoveringar Köksstammar är relinade 2008-2009.
2016 Renovering av liggande stammen (under byggnaderna) .
2019 Isolering och dränering runt fastigheter.
2019- Renovering av tvättstugor 1 per år.
2019-2020 Mark och dränering
2019-2022 Fasadrenovering, tilläggsisolering och fönsterbyte
2020- Stambyte

Planerad fasadrenovering och stambyte. 2021 kommer det finnas information om när varje etapp startar. För mer info gällande stambyte: https://www.brfloke.se/?rID=1099&page=stambyte
Se årsredovisning för underhållsplan.
Parkering Det går att ställa sig i kö för P-plats eller garage. Väntetider är periodvis långa. Vänligen kontakta Kundtjänst (se vänstermenyn på hemsidan) för att verifiera väntetider.
Tv och bredband Bredband distribueras via föreningen (kollektivt avtal) med Ownit och kostar 81 kr/mån (obligatorisk avgift). Kabel-TV via Com Hem, grundutbudet ingår i avgiften. Eventuell anslutningskostnad bekostar man själv.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Kopare

Dokument

Området

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område och på gångavstånd till Haninge Centrum, gym, förskolor och skolor. En promenad på ca 10 min tar dig till sjön Rudan där det finns bad, möjlighet till joggingturer och en fin frisbeegolfbana. Vintertid kan du åka skidor och skridskor där på plogade banor!

Närområde

Från området har du nära till flertalet skolor, förskolor, gymnasium och sjukhus. Är du ute efter shopping finns Haninge centrum på bekvämt promenadavstånd från bostaden med flertalet affärer, trevliga restauranger och caféer. Skulle shoppingsuget kvarstå efter ett besök i Haninge C finns både Port 73 och Länna handelsplats på rimligt avstånd.

Kommunikation

Goda kommunikationsmöjligheter med flertalet busslinjer i nära anslutning till bostaden. Bl. a. 810 som tar dig till Gullmarsplan på ca 25 min. Gångavstånd till pendeltågsstationen i Handen där tåg mot centralen och Nynäshamn avgår med jämna mellanrum.

Övrigt

Här bor man även nära Slätmossens naturpark och Rudans friluftsområde med många möjligheter till aktiviteter. Här finns fina motionsspår och vandringsleder, en stor frisbeebana och badplats. På vintern anordnas även skidspår. Även Torvalla idrottsplats med bland annat utomhusplaner för fotboll och friidrott samt sim- och idrottshallar finns på promenadavstånd från bostaden!

Räkna på ditt nya boende