Huvudsta, Solna

Storgatan 70C

Välkommen till Storgatan och denna rymliga fyra där inget har lämnats åt slumpen. Vad sägs om en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, inglasad balkong, tre rymliga sovrum, helkaklat duschrum, gäst-wc och separat tvättstuga. Lägg därtill läget med bekvämligheter som matbutik, gym och restauranger i huset. Fastigheten, som stod klar så sent som 2015, erbjuder förutom ovan trevnader även en härlig innergård.

Tunnelbana finns under huset och tar dig till T-centralen på ca 9 minuter. Badsugen? Inga konstigheter. Huvudsta Strandbad nås på under 10 minuters promenad.

Välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 113.5 kvm
Avgift 5896 kr/mån
Rum 4
Våning 6 av 9
Hiss Ja
Byggnadsår 2015
Pris 0

Ansvarig mäklare
Samuel Söderling
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 24
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Andreas Hansson
Reg. Fastighetsmäklare
0706-02 49 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Modernt boende i absolut toppskick!

Stående 3 Stående 5 Stående 4 Stående 10 Stående 7 Stående 6 Stående 8 Stående 2 Stående 9 Stående 1 Web 24 Promenadstråk Ulvsundasjön Huvudstafältet Hufvudsta Ridskola 2 Grodhavet

Stående 3
Stående 3
Stående 5
Stående 5
Stående 4
Stående 4
Stående 10
Stående 10
Stående 7
Stående 7
Stående 6
Stående 6
Stående 8
Stående 8
Stående 2
Stående 2
Stående 9
Stående 9
Stående 1
Stående 1
Web 24
Web 24
Promenadstråk Ulvsundasjön
Promenadstråk Ulvsundasjön
Huvudstafältet
Huvudstafältet
Hufvudsta Ridskola 2
Hufvudsta Ridskola 2
Grodhavet
Grodhavet

Planritning

alternativ skiss
alternativ skiss
Samuel Söderling

Samuel Söderling

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Storgatan 70C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 113.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja

- MODERNT BOENDE FRÅN 2015
- ÖPPEN PLANLÖSNING
- VÅNING 6/9
- INGLASAD BALKONG
- 3 SOVRUM
- GÄST-WC & SEPARAT TVÄTTSTUGA
- NÄRHET TILL BÅDE PULS & NATUR

Välkommen till Huvudsta och detta populära område med närhet till det mesta. Då bostadsdelen är byggd ovanpå Huvudsta Centrum finns bokstavligen allt i huset, så som direkt närhet till handel, service, P-hus och kommunikationer. De 113 lägenheterna är byggda i moderna, ljusa färger med öppna, sociala ytor mellan kök och vardagsrum. Huset är ritat av arkitekt Hugo Löfgren, Lindberg Stenberg Arkitekter AB och stod klart under 2015.

Bostaden är belägen på våning 6/9 och disponeras över 113,5 välplanerade kvadratmeter. Här finns en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, en rymlig balkong (inglasad i juli 2021), tre sovrum, helkaklat duschrum, gäst-wc och separat tvättstuga. Köket har under 2021 fått ett lyft där flertalet lådor och skåp nu kombineras med öppna hyllor för förvaring, nytt kakel, bänkskiva, blandare och köksfläkt. Bostadens väggar och tak har målats under hösten 2020.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 113.5 kvm
Byggnadsår 2015
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk

Rum

HALL

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter direkt till vänster. Ljusa väggar och parkettgolv. Övrig förvaring i form av flertalet garderober.

KÖK

Modernt kök som under 2021 uppdaterats med elegant hyllsystem, nytt kakel, blandare, bänkskiva och köksfläkt. Här finns gott om förvaring i form av lådor och skåp samt generöst tilltagna arbetsytor på praktisk köksö. De mörkare bänkskivorna matchas elegant med ljusare kakel och målad vägg. Maskinell utrustning (främst från Siemens) i form av kyl & frys, diskmaskin, glaskeramikhäll, ugn, mikrovågsugn och köksfläkt. Mellan köksdelen och vardagsrummet finns en rymlig matplats med 6-8 personer sittandes.

VARDAGSRUM

Stort och ljust vardagsrum i öppen planlösning med plats för det stora tv- och soffmöblemanget. Vardagsrummet går i vinkel och kan med enkelhet delas av för att skapa en separat kontorsdel eller lekrum (se alternativ planritning). Väggarna är målade i sober ton och på golvet återfinns det i bostaden genomgående parkettgolvet.

BALKONG

Från köket nås bostadens rymliga balkong i sydvästligt läge som glasades in så sent som i juli detta år. Här ryms både loungemöbler och caféset.

MASTER BEDROOM

Rymligt sovrum med plats för den stora dubbelsängen och ytterligare förvaringsmöbel. Väggarna är målade i behaglig grön ton och på golvet ligger parkettgolv. Fönster mot innergård och rymlig klädkammare.

SOVRUM 2

Bostadens andra sovrum lämpar sig perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Här ryms säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Även detta sovrum vetter mot innergården. Väggarna är målade i blå ton.

SOVRUM 3

I fil med de övriga sovrummen finner vi bostadens tredje rum med plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Väggarna är målade i nyans av persika och på golvet ligger parkett.

DUSCHRUM

Helkaklat duschrum mörkt klinker och vitt kakel. Här finns dusch med vikbar vägg, handfat med kommod, spegelskåp och handdukstork.

GÄST-WC

Praktisk gäst-wc med wc och handfat. Klinker på golv och kakel på väggarna.

TVÄTTSTUGA

Tvättstugan nås från bostadens hall och är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Ovan dessa finns praktiskt bänkskiva och förvaring i form av skåp. Mindre tvättställ (kallvatten).

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2020-01-23
Energikonsumtion 79 kWh/m2 år.
Primärenergital 90

Ekonomi

Lägenhetsnummer 400121201 i Brf Magneten
Avgift 5896 kr/mån
Kommentar Inkl. Värme, VA, Kabel-tv & Bredband
Driftkostnad 2 100 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 2 100 kr

Driftskostnaderna är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,1285%

Uteplats

Inglasad balkong (juli 2021)

Förening

Föreningsnamn Brf Magneten
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769624-4362
Gatuadress Brf Magneten, c/o Peab Bostad AB
Postnummer 16928
Ort Solna
Hemsida magneten.bostadsratterna.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Magneten är en äkta förening bestående av 113 lägenheter.
Föreningens byggnad är ritad av arkitekt Hugo Löfgren, Lindberg Stenberg Arkitekter AB och byggd av PEAB år 2015. Belägen mitt på Huvudsta Centrum och därmed har nära till allt.

Styrelsen godkänner delat ägarskap.

I dagsläget (2021-09-15) finns ingen beslutad avgiftsförändring.

El debiteras individuellt efter förbrukning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en stor innergård med goda lekmöjligheter, cykel-och barnvagnsrum samt soprum.

NÄROMRÅDE
Området runt bostaden är lugnt och barnvänligt. Huset är beläget ovanpå Huvudsta centrum och här finns all service man kan tänka sig, så som gym, mataffär och Huvudsta T-banestation som tar dig till T-Centralen på 9 min (se mer på www.huvudstacentrum.se). Inom promenadavstånd finns Ulvsundasjön med trevliga promenadstråk, 4H gården, Huvudstabadet och Huvudsta gård. Populär ridskola i närheten och skridskobana under vintertid för den aktive.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 113
Renoveringar GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
Inga renoveringar har genomförts då huset är byggt 2015.
Parkering Parkeringsmöjligheter i Huvudstagaraget genom Parkman. I övrigt gäller boendeparkering i Solna stad (330-400 kr/mån). Alternativ parkering finns i garage på Göran Perssons väg genom Wåhlin fastigheter.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till Telia. TV-paketet Lagom samt 100Mbit/s bredband ingår i avgiften.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Kopare

Dokument

Området

Huvudsta är ett expansivt område med närhet till allt. Med fina promenadstråk att vandra runt, vacker grönska samt gångavstånd till Vasastan är Huvudsta ett perfekt val.

Närområde

Huvudsta Centrum med apotek, matbutik, restauranger och närservice.

Kommunikation

Blå linje Huvudsta som snabbt tar dig till Fridhemsplan och T-centralen. I samband med Mälarbanans utbyggnad byggs en ny pendeltågsstation i Huvudsta.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor:
I området ligger grundskolorna Ängkärrsskolan och Tallbackaskolan.

Gränsande till Huvudsta ligger Skytteholmsfältet och med en liten promenad når man Hagaparken, det stora gröna lugnet mitt i stan. Hagaparken är det perfekta stället för långpromenader och mysiga helgluncher, eller för en löprunda! Parken innehåller både större restauranger och enklare kaféer. Passa också på att besöka Fjärilshuset och Haga Ocean, med Nordens största hajakvarium.

Övrigt i närheten:
På promenadavstånd når man Huvudstabadet med utomhuspooler, Ulvsundasjön för mysiga promenader och Pampas Marina med mysiga restauranger.

Räkna på ditt nya boende