Visningar

Limhamn, Limhamn

Hyllie Kyrkoväg 49A

Varmt välkommen till en kvadratsmart tvårummare belägen högst upp i huset med renoverat badrum och härlig balkong i mysiga Limhamn! En bostad med stort och öppet vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matbord, rymligt sovrum, stilfullt kök i mörkgrå ton med inbyggd vatten- och ismaskin i kylen samt renoverat badrum med tvättmaskin. Hemmet erbjuder smakfulla detaljer såsom såväl spotlights i taket i alla rum som ett stilrent inbyggt vitrinskåp i hallen.

Ta chansen att få bo i attraktiva kvarter med gott om grönska! Njut av närheten till trevliga Limhamn centrum som erbjuder all service man kan behöva såsom skolor, caféer, apotek, vårdcentral och Systembolaget. Ett boende med goda kommunikationsmöjligheter med busslinjerna 4, 33 och 34 runt hörnet som tar dig till bland annat knytpunkterna Hyllie och Värnhem.

Varmt välkommen hem!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 58 kvm
Avgift 3872 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1955
Pris 1 695 000 kr

Ansvarig mäklare
Mikaela Romner
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 04
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Tvårummare med renoverat badrum och härlig balkong högst upp i huset i Limhamn!

Profilering maklarbild_hires rätt

Profilering maklarbild_hires rätt
Profilering maklarbild_hires rätt

Planritning

Planskiss
Planskiss
Mikaela Romner

Mikaela Romner

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hyllie Kyrkoväg 49A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 58 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 58 kvm
Byggnadsår 1955
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Övriga byggnader Bostadsrättsinnehavaren disponerar över ett källarförråd.

Rum

Hall

Stig in i en rymlig hall med gott om avhägningsmöjligheter samt rymlig inbyggd garderob med spegeldörrar som erbjuder god förvaring. På golvet ligger klinker i en mörkgrå ton och väggarna är vitmålade vilket ger en stilren kontrast. Här finns stilfulla detaljer såsom inbyggt vitrinskåp och spotlights i taket.

Vardagsrum

Till höger om hallen når du ett öppet och socialt vardagsrum som erbjuder plats för såväl stor soffgrupp som matbord för hela familjen. Njut av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. En utav väggarna pryds utav en vacker grön kulör och resterande väggar är vitmålade. På golvet ligger stilren parkett.

Balkong

Från vardagsrummet når vi ut till en härlig balkong med plats för loungemöblemang. Här ligger ett stilrent trätrall.

Kök

Ett kök som erbjuder gott om förvaring tack vare såväl ovanskåp som underskåp längs båda väggarna. Köksluckorna är i en smakfull mörk ton och bänkskivan går i en mörk ton. Väggarna är vita och på golvet ligger mörkgrått klinker. Även här pryds taket av flertal spotlights. Köket är utrustat med spis, spisfläkt, ugn, kyl med inbyggd vatten- och ismaskin samt frys. Här finns även gott om plats för ett matbord.

Sovrum

Rymligt sovrum med yta för dubbelsäng samt skrivbord eller byrå om så önskas. Sovrummet erbjudet goda förvaringsmöjligheter tack vare stor inbyggd garderob med spegeldörrar. Väggarna går i en vit ton och på golvet ligger parkett.

Badrum

Vi kommer in till badrummet genom en skjutdörr i vitt som blir en snygg detalj samt sparar mycket plats som en vanlig dörr annars tar. Renoverat och helkaklat badrum med snygga detaljer i svart matt kulör. Kaklet går i en ljus ton och på golvet ligger klinker i en snygg mörk kulör. Badrummet är utrustad med WC, tvättställ, dusch, handdukstork och tvättmaskin som är en tvätt- och torkkombination. I taket finns spotlights.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2021-01-07
Energikonsumtion 1599 kWh/m2 år.
Primärenergital 163

Ekonomi

Lägenhetsnummer 01832 i Brf Limhamnspelaren
Pris 1 695 000 kr
Avgift 3872 kr/mån
Kommentar inkl värme och vatten.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,008532%

Förening

Föreningsnamn Brf Limhamnspelaren
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769616-0204
Gatuadress Hyllie Kyrkoväg 49A
Postnummer 21616
Ort Limhamn
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Limhamnspelaren är en äkta förening beläggen på eftertraktade Limhamn med närhet till havet, småbåtshamnen och Sibbarp där man gärna tar sig ett dopp. Föreningen bildades 2007 och köpte fastigheten samma år. Idag består föreningen av tre huskroppar med totalt 114 lägenheter där 103 är upplåtna med bostadsrätt och 11 är upplåtna med hyresrätt samt en lokal som är upplåten med hyresrätt. Den tekniska samt den ekonomiska förvaltningen sköts utav SBC förvaltning.
Föreningens ekonomi För att långsiktigt planera föreningen ekonomi upprättades 2018 en långtidsbudget som sträcker sig fram till 2027.
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 114
Antal hyresrätter 11
Antal lokaler 1
Renoveringar TIDIGARE RENOVERINGAR
2019 - OVK besiktning
2019 - Nytt miljöhus
2018 - Bytt ventilationsfläktar
2018 - Balkongrenovering
2017 - Sockel-/källardörr-/fönstermålning
2016 - Bytt fönster
2015 - Renoveringar av gemensamhetslokal
2011 - Bytt stamventiler värmesystem
2010 - Tilläggsisolering av tak
2008 - Byte av tvättutrustning
2008 - Uppgraderat till säkerhetsdörrar.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Just nu håller föreningen på att renovera deras spillvattenledningar. Det beräknas vara klart i januari 2022.
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig till fram t.o.m. 2047.
Parkering I föreningen finns 15 parkeringsplatser. Dessa går att hyra för ca 250 kr/månad. Kösystem tillämpas.
Tv och bredband Föreningen har kabel-TV via Tele2. Basutbudet ingår i avgiften. Bredband via Telia (fiber) bostadsrättsinnehavaren står för detta. För TV/Bredband finns det även jack för att teckna med Comhem. Föreningen har även börjat förhandla med olika leverantörer om ett gemensamt fiber som kommer att dra ner kostnaderna avsevärt i framtiden.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt I föreningen finns tre tvättstugor. En på Grönalundsgatan 13 och två på Grönalundsgatan 11.
Det finns gym att disponera för medlemmarna.
Cykel och barnvagnsrum finns i källaren.
Medlemmar i föreningen kan nyttja den gemensamma lokalen som finns på Hyllie kyrkoväg 49A.
Det finns två stycken förråd i källaren att disponera; större förråd och ett matförråd med plats för tillexempel vinterdäcken om man har bil.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-11-19. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Limhamn är ett historisk område som bidragit till Malmös expansion då man sedan 1622 har brutit kalk i det kalkbrottet som idag är ett naturreservat. Bebyggelsen genom området är väldigt varierande med allt från nybygge, flerbostadshus till charmiga gathus och pampiga villor.

Närområde

På Limhamn har man kort avstånd till det mest. Vi hittar träningsanläggning som crossfit, gym, fotbollsklubb samt ishockeyhall. I centrala delar av området finner vi stort utbud av dagligvaruhandel med både ICA och Willys. Limhamn bjuder på flertalet restauranger med mängder av kulinarisk bakgrunder där även den kräsna lär finna ett nytt favoritställe. I centrala Limhamn hittar vi detaljhandel som erbjuder mindre shopping av t.ex. förnödenheter samt klädesbutiker.

Kommunikation

På Limhamn finner vi stort urval av kommunal busstrafik där vi i centrum finner busslinjerna 4, 33 och 34. 4:an tar dig mellan Bunkeflostrand och Segevång genom centrala Malmö. Busslinje 33 går mellan Ön och passerar bland annat Hyllie, Jägersro och vidare till Värnhem som slutdestination. 34:an går mellan Sibbarps badstränder i väst till handelsområdet Stora Bernstorp i öst. I norra delen av området hittar vi busslinje 7 som tar dig genom centrala Malmö och vidare ut till handelsområdet Svågertorp.

Parkering

Till största del gäller boendeparkering genom Limhamn. I villakvarteren råder fri parkering och i centrala Limhamn hittar vi parkeringshus.

Övrigt

På Limhamn finner vi en variation av förskolor samt grundskolor. Vi har bland annat Geijerskolan som huserar ca 600 elever fördelat mellan årskurs F - 6 samt finns Bergaskolan som huserar strax över 1000 elever fördelat över årskurs F - 9.

För dem som är intresserade av Kalkbrottet och dess historia erbjuds guidade turer under större delar av året.

Räkna på ditt nya boende