Visningar

Söndag 17 Oktober KL: 12:00 - 12:30 Tidsbokad visning, föranmälan krävs! Boka
Kalkbrottet, Limhamn

Kalkstensvägen 4

Välkomna in denna ljusa och yteffektiva tvåa om 54kvm belägen i fridfulla Kalkbrottet med balkong i söderläge!
Denna bostaden bjuder på många attribut och är ett ljust, stilrent och funktionellt hem med materialval och maskiner av hög kvalitet. Här får man ett stilrent och modernt kök, ett lyxigt badrum, slätspacklade ytskikt, ett rymligt sovrum och en väl tilltagen balkong som bjuder på en härlig mängd soltimmar om dygnet.

Här bor du i ett stillsamt och eftertraktat området med gångavstånd till både Limhamns mysiga centrum med shopping och restauranger samt havet med promenadstråket runt Kalkbrottet. Bussförbindelser till Hyllie station och Malmö centrum finns ett stenkast bort.

Varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 54 kvm
Avgift 2825 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 4
Hiss Ja
Byggnadsår 2017
Pris 2 395 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Mathilda Thelander
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 20
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Balkong över Kalkbrottet i söderläge!

Planritning

Mathilda Thelander

Mathilda Thelander

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kalkstensvägen 4

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 54 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 54 kvm
Byggnadsår 2017

Rum

Hall

Entré och hall med en garderob på höger sida samt plats för avhängning och även vänster sida är där tillsatt smidig infälld pall, som följs av entrén till badrummet.
Väggarna är vita och golvet är ekparkett.

Badrum

Vitt kakel och grått klinker med golvvärme. Dusch, vägghängd wc, kommod.
Tvätt- och torkmaskin. (Båda Siemens, 2017)

Sovrum

Vita väggar och parkettgolv. Fönster mot kalkbrottet/Elinelund.

Vardagsrum

Genom hallen öppnar lägenheten upp sig med vardagsrum, matplats och kök i en ljus och öppen planlösning.
Härifrån man har utgång till den frihängande balkongen som är belägen mot söder. Soltimmarna här är mellan ca 10:00-18:00 på dagen.

Kök

Köket, med vit köksinredning i snygg design ifrån HTH som går i vinkel. Integrerade och rostfria vitvaror (samtliga Siemens 2017) möter stänkskydd i svart kakel, som matchar väl till arbetsbänk av ljuslaminat.

Balkong

Balkongen har ett nylagt trätrall och balkongräcke av härdat glas, har plats för en sittgrupp. Här avnjuter man härlig grönska och stillsam utsikt över Kalkbrottet.

Förråd

Lägenheten har en garderob/förråd direkt innanför dörren till höger.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2019-10-10
Primärenergital 119

Ekonomi

Lägenhetsnummer 2631 i Brf Pergolan i Limhamn
Pris 2 395 000 kr utgångspris
Avgift 2825 kr/mån
Kommentar Ingår vatten, värme. -Obligatoriskt tillägg för bredband och kabel (Telenor) -TV: 210 kr/mån. -Obligatoriskt tillägg för el 102kr /mån = 3137 kr
Driftkostnad 3 600 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 3 600 kr

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 1,18505%

Förening

Föreningsnamn Brf Pergolan i Limhamn
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769616-7274
Ort Malmö
Hemsida https://www.brfpergolan.com/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF PERGOLAN I LIMHAMN
Norr om huvudbyggnaden ligger Brf. Pergolan i Limhamn med fyra huskroppar, som knyter tydligt an till Brf. Paviljongen, Brf. Allén och Brf. Bersån genom sitt sobra formspråk med ljusa, putsade fasader och med en mörkare nyans för det översta planet. Framför husen finns en inbjudande gård med planteringar och gångar. Entréerna är placerade i bekväm närhet till bilparkeringen. Lägenheterna är fördelade på fyra låghus med fyra våningar, samtliga med byggår 2017. Föreningen innehar marken med äganderätt.

https://www.brfpergolan.com/
Föreningens ekonomi 1% höjdes 2021 och kommer troligtvis höjas likgiltigt 2022. VIKTIG INFORMATION Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förenings hemsida/årsredovisning samt säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter röranande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Äger föreningen marken JA
Antal lägenheter 64
Renoveringar Inga underhållsåtgärder är planerade.
Parkering Det finns parkeringsplatser att hyra för 500kr/mån samt ett mindre antal platser för besökare. Cykelförråd finns i anslutning till husen.
Tv och bredband En kostnad för bredband tillkommer med 210kr/mån.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift betalas av Kopare

Dokument

Området

Kalkbrottet ligger på lugnt läge strax söder om Limhamns centrum, i nära anslutning till Sibbarps villakvarter. I den nya stadsdelen intill det berömda naturreservatet Kalkbrottet i Limhamn finns redan förskola och lekplatser för de små, en fin park, vackra promenad- och joggingstråk för de stora, och storslagna vyer för alla. Här är det lika nära till kvälls doppet som till träningspasset och all service i Limhamns centrum.

Närområde

Härifrån Kalkbrottet har man aldrig långt till något. På 10 minuters cykelavstånd når man Hyllie och Emporia som är södra Sveriges största köpcentrum med ca 180 butiker och restauranger. En kortare cykelsträcka når man Limhamn Centrum som erbjuder Matbutiker, restauranger och nöjen.

Kommunikation

Längsgående Annetorpsvägen går Malmö stadslinje 33 som går från Ön via knutpunkt Hyllie och vidare till slutdestination Värnhem.
På snabba fem minuter med bilen når man Yttre Ringvägen där man med enkelt tar sig vidare till t.ex. Köpenhamn (30 minuter) eller Lund (20 minuter).

Övrigt

Historiska Limhamns kalkbrott är ett av norra Europas största dagbrott och ett resultat av den industriella brytningen av kalk för tillverkning av cement som pågick här från mitten av 1800-talet och fram till 1994. Kalkbrottet är cirka 1300 meter långt, 800 meter brett och 65 meter djupt. Går man runt brottet har man gjort en promenad på 4 km, alltså en härlig promenad med vyer över brottet.

Räkna på ditt nya boende