Visningar

Söndag 24 Oktober KL: 14:30 - 15:00 Öppen visning, välkomna!
Kirseberg, MALMÖ

Musketörgatan 4C

Med hiss från markplan når vi denna fina och optimalt planerade tvåa på mysiga Kirseberg. Lägenheten ligger i stabila HSB Brf Musköten på ett av föreningens bästa lägen. Bostaden erbjuder bland annat renoverat kök med matplats, stor inglasad balkong med infravärme, gott om förvaringsmöjligheter och härliga grönområden utanför dörren. Bredband ingår i avgiften! Varmt välkomna på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 55 kvm
Avgift 4577 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 3
Hiss Ja
Byggnadsår 1952
Pris 995 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Malin Strender
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 18
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Optimalt planerad tvåa med stor inglasad balkong och renoverat kök!

Bild område Kirseberg

Bild område Kirseberg
Bild område Kirseberg

Planritning

Malin Strender

Malin Strender

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Musketörgatan 4C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 55 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 55 kvm
Byggnadsår 1952
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall

Rymlig och välplanerad hall med ekparkett, ljusa väggar samt goda förvaringsmöjligheter.

Badrum

Halvkaklat badrum med ljust kakel/ klinker och inbyggt badkar. Här finns även wc, handfat med kommod, badrumsskåp med spegeldörrar och handdukstork.

Sovrum

Rymligt och ombonat sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbel. I sovrummet finns en inbyggd garderob för ytterligare förvaringsmöjligheter. På golvet ligger parkett och väggarna är målade i trendig mörk kulör.

Kök

Smakfullt kök renoverat 2021 med ljusgrå köksinredning och matchande stilren bänkskiva. Bra förvaring samt goda arbetsytor. Här erbjuds även utrymme till en stor matplats med en vacker fondtapet.

Vardagsrum

Stort och rymligt vardagsrum med en takhöjd utöver det vanliga och vackra parkettgolv. Här kan du enkelt möblera med både matsalsmöblemang och soffgrupp. Vardagsrummet har stora glaspartier ut mot den rejäla inglasade balkongen vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp.

Inglasad balkong

Rejäl inglasad balkong med plats för både möblemang och odling. För att kunna nyttja balkongen under årets kallare månader så har det installerats infravärme, denna kommer att lämnas kvar. För den som önskar många soltimmar så är balkongen optimal då den vetter mot sydväst.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja
Datum 2019-09-03
Energikonsumtion 140 kWh/m2 år.
Primärenergital 171

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21-2069-1-54-4 i HSB Brf Musköten
Pris 995 000 kr utgångspris
Avgift 4577 kr/mån
Kommentar ink värme, VA, kabel-tv, bredband
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,58775%

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Musköten
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 746000-5403
Gatuadress Musketörgatan 2
Postnummer 21243
Ort Malmö
Hemsida https://www.hsb.se/malmo/brf/muskoten/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Musköten är en äkta bostadsrättsförening vars byggnader uppfördes mellan 1950-1952. I föreningen finns det 155 lägenheter samtliga upplåtna med bostadsrätt samt 1 lokal upplåten med hyresrätt. Dessa lägenheter fördelar sig på 5 bostadshus med 18 trappuppgångar och har adresserna Vattenverksvägen 48a-52b, Musketörgatan 2-4 samt Norra Bulltoftavägen 67a-73b. Föreningen äger tomten och den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.
Anteckningar Till lägenheten hör ett källarförråd. Som medlem har du möjlighet att boka och använda bastu, solarium och hobbyrum. Det finns även en gästlägenhet/festlokal som är möjlig att hyra för medlemmarna. Cykelförråd, samt tvättstugor finns i källaren i samtliga hus. Föreningen har en mycket välskött innergård med lekplats, gemensam grill och flera sittgrupper. Säljaren informerar att takhöjden är ca 2,6 m i vardagsrummet och en an av lådorna i köket är fasadlåda. För mer info, läs mer på föreningens hemsida https://www.hsb.se/malmo/brf/muskoten/ Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-09-20. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Föreningens ekonomi Avgiften höjdes senast den 2021-01-01 med 2 %. Föreningen anser att avgifterna ska höjas med 2 % varje år för att undvika stora höjningar enskilda år. I föreningen finns en hyreslokal som eventuellt planeras att renoveras och säljas som bostadsrätt vilket i sådana fall kommer bli ett positivt tillskott i föreningens kassa.
Antal lägenheter 155
Antal lokaler 1
Renoveringar UTFÖRDA RENOVERINGAR
1989: Hissar sattes in, tappvattenstammar byttes, inglasade balkonger och soprum byggdes, säkerhetsdörrar och 3-glasfönster installerades.
2008-2009: Renovering av tak på samtliga byggnader, trädgårdarna.
2009-2010: Nytt värmesystem.
2011: Lekplats byggdes.
2014-2015: Relining av avloppsstammarna.
2018-2019: Fasadrenovering av samtliga fem fastigheter, renovering av soprum.
2021: Taggsystem till portarna, digitalt bokningssystem till tvättstuga, bastu och gästlägenhet.

PLANERADE RENOVERINGAR
De närmsta åren planerar styrelsen för följande åtgärder:
- Modernisering av hissarna utförs kontinuerligt under de närmsta åren. Beräknas vara klart 2023.
- Arbete mot energibesparande åtgärder har inletts.
Parkering Föreningen har 24 stycken parkeringsplatser till vilka man tillämpar ett separat kösystem, dessa kostar ca 300 kr i månaden. Till varje bostadsrätt hör ett förrådsutrymme, önskar man hyra ytterligare förråd finns eventuellt även den möjligheten. För mer information, kontakta styrelsen.
Tv och bredband Föreningen har ett gruppavtal med Bredband2 gällande bredband där tjänsten 1000/1000 Mbit/s ingår i avgiften. Kabel-tv levereras av ComHem, även detta ingår i din avgift.
Övrigt Till lägenheten hör ett källarförråd. Som medlem har du möjlighet att boka och använda bastu, solarium och hobbyrum. Det finns även en gästlägenhet/festlokal som är möjlig att hyra för medlemmarna. Cykelförråd, samt tvättstugor finns i källaren i samtliga hus. Föreningen har en mycket välskött innergård med lekplats, gemensam grill och flera sittgrupper.

Säljaren informerar att takhöjden är ca 2,6 m i vardagsrummet och en an av lådorna i köket är fasadlåda.

För mer info, läs mer på föreningens hemsida https://www.hsb.se/malmo/brf/muskoten/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-09-20. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

I norra delen av Malmö finner vi det lummiga området Kirseberg, även kallat för "Backarna". Här bor du på behagligt avstånd till centrum i vad man skulle kunna kalla den lilla staden i storstaden. Det finns även ett utbud av såväl förskolor som grundskolor i området. Områdena Segevång, Valdemarsro, Bulltofta och Johanneslust ingår i Kirseberg, och erbjuder en härlig variation av både hus och höghus från olika tidsepoker.

Närområde

I området finner vi både caféer, restauranger, pizzerior, matbutiker och bibliotek. På sommaren finns det möjlighet att svalka sig på Segevångsbadet eller insupa solens strålar i bland annat Beijers Park. Närhet till Bulltofta motionsanläggning, med styrketräningshall och styrketräningsplats utomhus samt dess stora rekreationsområde i Bulltoftaparken full med motionsspår. Precis öster om Inre Ringvägen finns även möjlighet till långgolf på Malmö Burlöv golfklubb

Kommunikation

Förutom bekvämt cykelavstånd till city finns även goda kommunikationer genom busslinje 4, 31 och Östervärns tågstation.

Övrigt

I Kirseberg finns mysiga gator, gränder, småhus och en mängd vackra parker, såsom Beijers Park, utspritt över stadsdelen. Närheten till grönska, promenad eller joggingstråk är därför aldrig långt borta.

Räkna på ditt nya boende