Hyllie, Malmö

Hyllie boulevard 7B

Nu väntar snart denna pärla på nya ägare! På Hyllie Boulevard finner vi denna genomgående 3 rok med stor inglasad balkong i söderläge som vetter ut mot en lugn och behaglig innergård. Vi välkomna in genom en rymlig hall med plats för avhängning i form av en inbyggd garderob och ytterligare plats för förvaringsmöbler. Vi finner ett helkaklat badrum, fullt utrustat med dusch, wc, kommod, tvättmaskin och torktumlare. Bostaden bjuder på en öppen planlösning där kök och vardagsrum samspelar och möjliggör stora sociala ytor. Utöver detta finner vi ett stort sovrum privat vänt mot innergården samt ännu ett sovrum perfekt som barnrum eller kontor.

Bo på toppläge med närhet till station, matbutiker, nöjen och shopping precis runt knuten!

Missa inte, anmäl ditt intresse idag för att hållas uppdaterad!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 74 kvm
Avgift 4011 kr/mån
Rum 3
Våning 4 av 7
Hiss Ja
Byggnadsår 2015
Pris 2 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Cajsa Börjesson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Trerummare på fjärde våningen med inglasad balkong!

Snart-har

Snart-har
Snart-har

Planritning

Cajsa Börjesson

Cajsa Börjesson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hyllie boulevard 7B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 74 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 74 kvm
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft med återvinning

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2017-05-31
Energikonsumtion 7768 kWh/m2 år.
Primärenergital 50

Ekonomi

Lägenhetsnummer 4
Pris 2 995 000 kr
Avgift 4011 kr/mån
Kommentar Inkl. Värme och VA. Ett obligatoriskt tillägg om 220 i månaden för Telia Triple Play tillkommer, den totala kostnaden blir då 4231 kr/månad.

Förening

Föreningsnamn Brf Hyllie Boulevard
Organisationsnummer 769625-0922
Epostadress styrelsen@hyllieboulevard.se
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen FÖRENINGEN:
Brf Hyllie Boulevard är en bostadsrättsförening med 85 urbana lägenheter på bästa adress i Hyllie. Två lokaler tillhör föreningen och är båda uthyrda.

HUSETS SKICK:
Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Varmvatten debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning.

Systemet är ett trådlöst system som samlar in mätdata från respektive lägenhet utan manuell avläsning. Mätdatat samlas ihop centralt och debiteringen sker efter faktisk förbrukning i efterskott hos er ekonomiska förvaltare. Förbrukningen för tre månader kommer som en separat post på den första avin i varje kvartal.

INTERNET OCH TV:
Det finns ett avtal mellan bostadsrättsföreningen och Telia om installation av bredband. Bredbandsnätet består av en så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning. Bredband på 100/100 mbit per sekund. Detta Triple-play abonnemang läggs som en obligatorisk kostnad på månadsavgiften och kostar 220kr/mån.

EKONOMI
Föreningen har inga planer på att höja avgiften. Kontrollerat 2020-05-01. SBC tar ut en överlåtelseavgift på 1182,50kr och en pantsättningsavgift på 473kr. Båda dessa betalas av köparen.

PARKERING OCH ANDRA UTRYMMEN:
Möjlighet finns till garage om en kostnad till 800 kr. Det finns 59 platser och det är separat kö. I dagsläget en person i kö (2020-08-27).
Cykelrum finns tillgängligt till höger om porten.
Miljörum finns till förfogande.

Föreningens hemsida: http://brf-hyllie-boulevard.socinet.com/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Hyllie är ett av Malmös snabbast växande område. Bygget började runt 2008 med Malmö Arena och sedan dess har området bara växt. Hyllie beräknas ha ca 9000 bostäder och lika många arbetsplatser när området är färdigbyggt. Hyllie har verkligen allt du kan önska. Vill du få en konsert- eller sportupplevelse så tar du dig till Malmö Arena. Vill du istället få upp pulsen med träning så finner du ett stort utbud av gym, padelcenter, badhus etc.

Närområde

I Hyllie finns ett väldigt stort utbud av närservice av butiker. Du har självklart Emporia som granne med allt från klädbutiker till livsmedelsbutiker. Under våren 2021 så öppnade även City Gross på Hyllie allé. Vill du inte in och trängas på de stora matbutikerna så finns det även ett bra utbud av mindre närbutiker i området.

Kommunikation

En av de stora fördelarna med Hyllie, som gjort att området växt i popularitet, är dess fantastiska pendlingsmöjligheter. Från Hyllie C tar du dig till Malmö C på bara ett par minuter. I Hyllie bor många som pendlar dagligen till Köpenhamn och med tåget tar det bara ca 30 minuter.

Räkna på ditt nya boende