Fyllinge, Halmstad

Abborrvägen 22

Återigen har vi fått förtroendet att förmedla en av de populära husen på Fyllinge i stabil Riksbyggen-förening. Idag nyttjas bostaden med härliga umgängesytor på nedre plan med b.la. renoverat kök och badrum, samt med fyra sovrum på övre plan. Mysigt inglasat uterum samt din egen grästäppa! Flera olika uteplatser för kunna fånga solens strålar under större delen av dagen som så önskas. Välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Rum 5
Våning 1 av 1
Hiss Nej
Byggnadsår 1983
Pris utgångspris

Ansvarig mäklare
Marcus Hilbertsson
Reg. Fastighetsmäklare
0703-35 05 67
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Claudia Rydén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 82 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Insynsskyddat läge!

Planritning

Abborrvägen 22 EP copy
Abborrvägen 22 EP copy
Abborrvägen 22 ÖP copy
Abborrvägen 22 ÖP copy
Marcus Hilbertsson

Marcus Hilbertsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Abborrvägen 22

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Hiss Nej

HALL
Med ett insynsskyddat läge finns denna trevliga hus i bostadsrättsform. Bilen parkerar du i garaget i anslutning till bostaden. Välkomnande hall med laminat på golvet och tapetserade väggar. Direkt till höger finns tvättstuga samt möjlighet till att hänga undan jacka och ställa undan skorna. Välkommen in!

KÖK/VARDAGSRUM
Det vackra köket har vita köksluckor med beslag av rostfritt stål. Snygg arbetsbänk av oljad ek. Ovanför arbetsbänken sitter ett kaklat stänkskydd i vitt utförande. Det erbjuds rejält med förvaring i både över- och underskåp. Kapitalvaror i rostfritt stål. Utrustning: induktionshäll, ugn, spisfläkt, inbyggd micro, kombinerad kyl/frys och integrerad diskmaskin.

Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du får både plats men ett stort matbord och större soffgrupp. Samtliga väggar är tapetserade i ljusa kulörer och slitstarkt laminat på golvet. Vitmålad trappa på höger sida .

BADRUM
Fräsch och stilrent badrum som renoverades 2019 med våtrumstapet och våtrumsmatta. Ett litet fönster sprider ljus. Utrustning: wc, kommod, spegel samt dusch med vikbara dörrar av glas.

TVÄTTSTUGA
Klinker på golvet och målade väggar. Praktisk arbetsbänk samt förvaring. Utrustning: tvättmaskin (2018).

ÖVRE PLAN
På övre plan finns fyra sovrum som kan möbleras efter behov. Samtliga rum har laminat på golvet och målade väggar. I det ena sovrummet finns även flera garderober till förvaring utav kläder.
Badrummet renoverades 2019 med våtrumstapet och våtrumsmatta. Utrustning: wc, kommod, spegel samt badkar.

UTERUM
Mysigt uterum som kan brukas från vår till höst och omges av härliga lekytor för de små. Det finns dessutom flertalet uteplatser så att solen kan avnjutas dagen lång. Ett förråd till förvaring finns i anslutning till trädgården.

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plansvilla i bostadsrättsform
Byggnadsår 1983
Fönster 2-glas/3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme med vattenburet system, radiatorer.
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Övrigt om byggnaden RENOVERINGAR
2019:
- Badrum på nedre och övre plan.
2018:
- Uterum, altan och staket.
2014:
- Kök, kapitalvaror, golv och ytskikt nedre plan. Ytskikt på övre plan.

Areauppgfiter härrör från bostadsrättsföreningen samt från säljaren och kan av olika skäl vara felaktig. Biarean avser den delen som är tillbyggd - Ej uppmätt (säljarens information). För den som exakt area är av väsentlig betydelse för köpet rekommenderas göra en uppmätning. Marken disponeras med allmän nyttjanderätt. Information om upplåten mark har ej gått att få fram.

Ekonomi

Förening

Föreningsnamn Riksbyggens BRF Halmstadshus nr 10
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 716408-1742
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Halmstadhus nr 10 ligger lugnt belägen med närhet till både natur och shopping! På gångavstånd nås skola, förskola, vårdcentral, Stadsbondgården samt expanderande Hallarna! Föreningen bildades 1983 och består av 56 st bostadsrätter fördelade på 6 st 3:or, 30 st 4:or och 20 st 5:or. Föreningen har dessutom 56 st garage och 1 lokal. Föreningen äger fastigheterna Fyllinge 20:331-20:334, 20:338-20:356 och 20:358-20:391. Brf Halmstadhus nr 10 har god ekonomi och löpande underhåll sker kontinuerligt enligt underhållsplan.
Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. Gemensam kvarterslokal går att hyra för 400 kr/dag.

RENOVERINGAR
Utförda: Nya fönster och nyanläggning av lekplats. Tvätt och primning av tak.
Kommande: Inga kommande utom sedvanligt underhåll.

PARKERING
Garage ingår i avgiften. Fri parkering råder i området.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Bostadsrättstillägg ingår i avgiften.

TV & INTERNET
Kostnaden för fiber via Halmstad Stadsnät ingår i avgiften, men internetabonnemang med valfri hastighet och TV-utbud tecknas och bekostas av den enskilde medlemmen.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
2020-12-12 efter samtal med styrelsens ordförande: Föreningen har god ekonomi utan några större renoveringar planerade. Avgiften sänktes 2020-01-01 och 2019-01-01 med 10% vardera gång.

Information ovan är inhämtad från föreningens styrelse. Slutlig köpare uppmanas att kontrollera de uppgifter som är av väsentlig för köpet med styrelsen.
Äger föreningen marken Ja
Överlåtelseavgift 1183 kr
Pantsättningsavgift 473 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Dokument

Området

Fyllinge är ett populärt bostadsområde cirka 6 km från Halmstad city med en blandning av bostadsrätter, hyreslägenheter och villor. Den blandade demografin vittnar om att du i Fyllinge trivs hela livet! Området börjades bebyggas i slutet av 70-talet och expanderar än idag. Senaste området att bebyggas i Fyllinge är de så kallade ”hund-vägarna” och mer är att vänta. I den svenska historien är Fyllinge troligtvis mest känd för ”Slaget vid Fyllebro”. Den 17 augusti 1676 besegrades vid detta slag danskarna, vilket bidrog till att den svenska hären senare också kunde besegra danskarna i slaget vid Lund. Det finns en minnessten över slaget som restes 1828 och en minnesplats med en skylt invigdes så sent som 2010. För Halmstadborna själva är Fyllinge mestadels förknippat med natur, grönska och närhet till det mesta. För den som pendlar i nordlig och sydlig riktning nås E6 på enbart någon minut och riksväg 15 leder dig snabbt inåt landet. Det går alldeles utmärkt att ta cykeln in till Halmstad city eller till Östra stranden för salta bad. Stadsbussarna går flera gånger i timmen och kör bland annat via Hallarna och Stenalyckan. Fyllinge centrum erbjuder bra service och kommunikationer. Här finns bland annat förskola, skola, nybyggd vårdcentral, bibliotek, mataffär och pizzeria. Här finns även Mariakyrkan. För den shoppingtokige är det gångavstånd till Halmstad nya stora shoppingcenter Hallarna. Här finns snart ett mycket stort utbud av butiker som erbjuder allt från kläder och inredning till mat och caféer. Här finns även ett systembolag. Önskas en utflykt med inslag av djur och natur samt vackra promenadstråk kan vi varmt rekommendera Stadsbondgården Olofstorp eller en tur till Laxvik och Påarp. För den nyfikna och aktiva finns också ett stort antal föreningar i området.

Räkna på ditt nya boende