Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lorensbergsvägen 32

Vendelsö

4 795 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Visning

Vänligen boka din tid på hemsidan!

Måndag 21/6 17.30-18.15

Budgivning pågår

Budgivare 2: 5 000 000 kr

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 4 - 5 sovrum
Boarea + Biarea 157 kvm + 7 kvm
faktisk uppmätn norm SS 021053

Byggnad

Byggnadstyp Kedjehus
Byggnadsår 1960
Uppvärmning El (vattenburet system)
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 19 maj 2021
Energiklass: G
Energiprestanda: 126 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 227 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas isolerfönster
Tak: Tegel
Övrigt - Garaget byggdes om till kallförråd på 70-talet.
- 2010 monterades nivellgolv (mekaniskt undertrycksventilerat) samt vattenburen golvvärme i gamla garagedelen.
- Fönster och dörrar byttes år 2011.
- Fasaden har tilläggsisolerats med ca 90 mm.
Fastighetsbet. Klena 5:13

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 43 709 kr/år
varav
El: 31 585 kr
VA: 4 680 kr
Renhållning: 2 364 kr
Försäkring: 5 080 kr
Beräknat antal pers: 5
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning. Uppvärmning ingår i kostnadsposten för "el".
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 3 356 000 kr varav mark 1 514 000 kr
Summa pantbrev 2 453 000 kr
Tomt
Areal: 569 kvm
Typ: Plan trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde Enligt överenskommelse

Välplanerat hus för den stora familjen!

Varmt välkommen till ett ytterst välplanerat hus beläget på toppenläge i Vendelsömalm! Här erbjuds en generöst tilltagen gavelfastighet som genom åren genomgått en rad renoveringar/förbättringar, så som en om-/tillbyggnad av tidigare garage till studio/sovrum, nya fönster, installerade nivellgolv (i ombyggd del), ommålning, uppfräschning av kök etc. Gavelläget är optimalt med en stor, grönskande och framförallt insynsskyddad trädgård. Härlig trädäckad uteplats med plats för loungemöbler och matgrupper i bästa solläge sätter pricken över "i".

Detta är kort och gott en fastighet på toppläge med plats för den stora familjen. Om ni önskar bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, butiker, bad och naturområden är detta platsen för er. Välkomna på visning!
- GAVELFASTIGHET I FAMILJÄRT OMRÅDE
- PLATS FÖR DEN STORA FAMILJEN
- MUSIKSTUDIO
- TILLTALANDE PLANLÖSNING
- LÄTTSKÖTT TRÄDGÅRD MED ALTANDÄCK I BÄSTA SOLLÄGE

Välkommen till Lorensbergsvägen 32 och detta optimalt planerade kedjehus i familjära Vendelsömalm. Här erbjuds en bostad för den stora familjen med fem möjliga sovrum, rymligt vardagsrum, fräscht kök, tre dusch/badrum och en grönskande trädgård i bästa solläge. Huset har genom åren genomgått en rad förändringar/renoveringar, så som om-/tillbyggnad av tidigare garage, nya fönster, uppfräschning av kök, ommålning etc. Den halvöppna planlösningen mellan vardagsrum och kök bjuder in till sociala tillställningar och med tre utgångar mot baksidans terass är det aldrig långt till gräs mellan tårna.

Entréplanet rymmer ett stort vardagsrum med plats för soffmöblemang samt en matplats i halvöppen planlösning mot köket. Här finns även ett rymligt tv-rum (kan med enkelhet göras om till sovrum), master bedroom, duschrum och tvättstuga. Det tidigare garaget har smakfullt gjorts om till en musikstudio med öppningsbara glaspartier mot uteplatsen (akustikpanel kan vid intresse övertas mot överenskommelse). Utanför studion finns en rymlig hall med klinkergolv (nivell) samt en gäst-wc.

Bostadens övre plan rymmer två stora sovrum med generös takhöjd samt ett duschrum.

Trädgården ligger på populär adress med attraktivt gavvelläge. Här finns plats för både gungställning och studsmatta om så önskas.

Bostaden disponeras enligt:

HALL

Välkomnande hall med vita väggar och parkettgolv. Direkt till vänster nås bostadens duschrum och till höger nås trappen till ovanvåningen. Rakt fram nås sovrum, kök och vardagsrumsdel. Förvaringsmöjligheter erbjuds med avhängningskrokar och hatthylla på vänster sida.

KÖK

Rymligt och modernt kök som genomgått ett ansiktslyft under 2021. Halvöppen planlösning mot matplats och vardagsrum ger en härlig rymd. Kombinationen av vit skåpsinredning, bänkskivor av ek och blått kakel ger ett modernt intryck. mellan kök och vardagsrum finns praktisk arbetsyta av ek. Vitvaror i form av fläkt, ugn, spishäll, dubbel kyl/frys samt diskmaskin. Matplats vid fönster.

VARDAGSRUM

I anknytning till köket finns bostadens rymliga vardagsrum med gott om plats för soffmöblemang och matsalsgrupp. Grå väggar och vacker stavparkett. Utgång till altan.

TV-RUM / SOVRUM

Rummet används idag som tv-rum men kan med enkelhet göras om till ytterligare ett sovrum eller kontor. På golvet ligger stavparkett och väggarna är tapetserade i randigt mönster.

MASTER BEDROOM

Stort och ljust sovrum med gott om plats för en stor dubbelsäng och sängbord. Här finns en stor skjutdörrsgarderob. Dubbeldörrar till bostadens framsida med förmiddagssol. Parkettgolv och gråmålade väggar.

DUSCHRUM

Ljust duschrum med blå plastmatta och vitt kakel. Här finns handfat med kommod, spegel, wc och dusch. Fönster skänker naturligt ljus.

TVÄTTSTUGA

Mellan köket och bostadens andra groventré finns en praktisk tvättstuga med vask, plats för tvättpelare samt utgång till uteplats/trädgård.

ENTRÉ NR 2

Den tidigare garagedelen har elegant gjorts om till boyta med en generös hall, gäst-wc och musikstudio. Hallen har ett praktiskt klinkergolv (ventilerat Nivellgolv) med vattenburen värme samt vitmålade väggar. Till vänster finns en stor garderob och till höger gott om plats för avhängning.

MUSIKSTUDIO / SOVRUM

Rymligt och ljust rum som idag används som musikstudio (akustikpanel kan övertas enligt ök). Varför inte förverkliga drömmarna om en spelstudio eller ett hobbyrum? Alternativt, nyttja som sovrum. Rummet har stora glaspartier ut mot altanen.

OVANVÅNING

SOVRUM

Rymligt sovrum med generös takhöjd och rikligt ljusinsläpp med stora fönster. Här ryms den stora sängen, skrivbord och förvaringsmöbler. Övrig förvaring i form av kattvind. Väggarna är vitmålade och taket målat i blå nyans.

SOVRUM

Likt våningsplanets andra sovrum är detta rum stort och lättmöblerat. Plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Väggarna är målade i blågrön nyans med undantaget för en fondvägg med snyggt motiv.

DUSCHRUM

Duschrum med wc i äldre utformning.

HALL / ALLRUM

Ovan trappen, mellan de två sovrummen finns plats för soffmöblemang. Elegant bröstningspanel och vitmålade väggar. Takfönster.

Området

Populärt och barnvänligt område med närhet till natur, skolor, affärer och diverse service. Skog, sjö och äng kännetecknar närområdet och du erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, t ex promenader till badplatserna, löpträning, cykelturer, skogspromenader eller kanske skridskoåkning på Drevvikens is under vintertid. Tyresta Nationalpark med sina höga träd angränsar till vackra Gudö och är ett äventyr för vuxna och barn. Likaså finns Östersjöns kust nära till hands.

Närservice

Den kommersiella servicen är väl etablerad bara 5 min bort finns Ica Maxi och Lidl. Inom en radie av 5-10 minuters bilfärd hittar man till större handelsplatser med livsmedel, konfektion och apotek.

Kommunikation

Centrala Stockholm nås snabbt och smidigt med både buss och bil. Buss mot Gullmarsplan avgår från närområdet och strax utanför även buss till Nacka. Pendeltågen stannar i Handen. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en bit bort.

Parkering

Gott om plats på gården för parkering av bil/båt/husvagn. Carport.

Övrigt

Förskolan Mårtensberg ligger i det direkta närområdet och grundskolan Vendelsömalmsskolan (F-9) ligger på ca 5 minuters promenadavstånd från bostaden. Fredrika Bremergymnasiet finns i Haninge centrum.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter