Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rågvägen 5

Väddö

2 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 103 kvm + 103 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla med inredd källare
Byggnadsår 1977
Uppvärmning Luftvärmepump, Direkt El och Ved
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel och Trä
Fönster: 3-glas och 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Huset dränerades om 2012-2013
Fastighetsbet. Älmsta 3:42

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 47 440 kr/år
varav
El: 29 074 kr
VA: 8 871 kr
Sotning: 475 kr
Renhållning: 2 091 kr
Försäkring: 6 929 kr
Beräknat antal pers: 1
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar I elkostnaden inkluderas kostnad för uppvärmning.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 648 000 kr varav mark 400 000 kr
Summa pantbrev 767 685 kr
Tomt
Areal: 1172 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Älmsta GA:6 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Garage och/eller parkering, Övrigt

Välskött hus med lummig trädgård i ett mycket trivsamt läge!

Välkomna till denna mycket fina villa, centralt belägen i Älmsta. Här bor du på en lummig och välskött trädgårdstomt på hela 1 172 kvm. Trädgården bjuder in till lugna fikastunder mellan de blomstrande växterna och grönsaksodlingarna. Här finns även gott om plana ytor för lek och spel. Denna villa erbjuder en bra storlek på 103 kvm boarea + 103 kvm biarea, perfekt för en barnfamilj. På fastigheten finns även ett garage med anslutning till huset. Bostaden är välskött och har gott om förvaring. Huset dränerades om 2012-2013 och Fiber finns indraget. Älmsta är en lugn ort och här bor du med promenadavstånd till matbutik, apotek, trevliga restauranger, bank och mycket mer. En bit bort finns Bondens glasskalas, Väddö gårdsmejerier och Kröns trädgård som kan vara föremål för en kortare utflykt eller lite inspiration.

Välkommen på visning!

Rågvägen 5

Välkomna till denna mycket fina villa, centralt belägen i Älmsta. Här bor du på en lummig och välskött trädgårdstomt på hela 1 172 kvm. Trädgården bjuder in till lugna fikastunder mellan de blomstrande växterna och grönsaksodlingarna. Här finns även gott om plana ytor för lek och spel. Denna villa erbjuder en bra storlek på 103 kvm boarea + 103 kvm biarea, entréplanet består av 4 rok varav 3 sovrum, källarplanet består av 2 rum, tvättstuga, dusch/bastu och förråd. Perfekt för en barnfamilj. På fastigheten finns även ett garage med anslutning till huset. Bostaden är välskött och har gott om förvaring. Huset dränerades om 2012-2013 och Fiber finns indraget. Älmsta är en lugn ort och här bor du med promenadavstånd till matbutik, apotek, trevliga restauranger, bank och mycket mer. En bit bort finns Bondens glasskalas, Väddö gårdsmejerier och Kröns trädgård som kan vara föremål för en kortare utflykt eller lite inspiration.

Entréplan

Hall

Ingång till huset via farstukvist. Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder direkt till vänster. Från hallen finns trapp ned till källarplanet och en halv trappa upp till entréplanet. Laminatgolv och målade väggar.

Kök

Stort kök med gott om arbetsytor och förvaring. Från köket finns utgång till trädgården. Stort utrymme för matplats för den stora familjen eller många gäster. Maskinell utrustning i form av spis, ugn, kyl/frys, diskmaskin och spisfläkt. Vita skåpluckor och vitt kakel ovanför arbetsytorna. Laminatgolv och ljusa väggar.

Vardagsrum

Generöst vardagsrum med utrymme före rejäl soffgrupp och ytterligare matplats. Ett mycket trivsamt sällskapsrum med stora fönsterpartier som ger ett trevligt ljusflöde i rummet. Fint parkettgolv och ljusmålade väggar.

Duschrum

Ljust badrum med vitt klinkergolv och träpanel på väggarna. Bra storlek med mycket förvaring. Stort vädringsfönster som ger ett trivsamt ljus i badrummet. Duschrummet är utrustat med handfat, badkar och wc.

Sovrum 1

I det första sovrummet så står idag en dubbelsäng. Från detta sovrum nås även den inglasade delen av altanen. Här erbjuds gott om förvaring i flera garderober. Laminatgolv och ljust tapetserade väggar.

Sovrum 2

Det andra sovrummet är idag möblerat med en enkelsäng. Förvaring i en inbyggd garderob. Laminatgolv och ljusa väggar.

Sovrum 3/kontor

Det tredje sovrummet används idag som ett kontor men passar även utmärkt att nyttja som ett tredje sovrum. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Källarplan

Gillestuga

En trappa ned ligger gillestugan. Ett mycket trevligt sällskapsrum med Roslagsspis som värmer och höjer trivselfaktorn. Furugolv och vitmålade väggar.

Sovrum

En stort sovrum med plastmatta på golv och vitmålade väggar. I anslutning till detta sovrum finns ett ytterligare rum som passa utmärkt att inreda till klädkammare eller ytterligare förvaring.

Tvättstuga

Fin tvättstuga med klinkergolv och väggar målade i ljusgrå. Här finns gott om arbetsytor och förvaring. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torkskåp och stor varmvattenberedare.

Duschrum/Bastu

I anslutning till tvättstugan finns även dusch och bastu. Helkaklat duschrum med klinkergolv och kakel på väggarna. Duschhörna med glasdörrar och stor bastu för många personer.

Förråd/Garage

Det finns ett stort förråd i källaren. I anslutning till detta förråd finns trappa upp till garaget.

WC

Mindre WC med svart klinkergolv och kakel på samtliga väggar.

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter