Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tjärhovsgatan 22A

Teg Umeå

5 495 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning, anmäl dig via hemsidan!

Onsdag 5/8 15.30-17.00

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea 140 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Byggnadsår 2007
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Energideklaration
Utfärdad den 30 oktober 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 78 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Gladan 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 37 388 kr/år
varav
Uppvärmning: 9 300 kr
El: 12 531 kr
VA: 5 057 kr
Väg, samf.: 7 000 kr
Försäkring: 3 500 kr
Beräknat antal pers: 3
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar I samfällighetsavgiften ingår snöröjning, carport med el inkl försäkring, Kabel TV grundutbud, renhållning och sopor. Beräknad vattenförbrukning 119 kubik 16 A säkring, 2 214 kr/år, fjärrvärme 3 861 kr/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 753 000 kr varav mark 1 200 000 kr
Summa pantbrev 2 916 400 kr
Tomt
Areal: 403 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Gaveltomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Umeå Gladan GA:2, Samfällighet: Umeå Gladan S:2

Teg, mellan broarna, modernt gavelradhus!

Välkommen till detta moderna och väldisponerade gavelradhus på lugnt och samtidigt centrumnära läge invid älven! Entréplan har en generös takhöjd och disponerar rymliga och trivsamma sällskapsytor med fint ljusinsläpp. Kamin ger extra mysfaktor. Övre plan fördelar allrum (går att disponera om till sovrum) samt tre sovrum. Huset har två badrum praktiskt fördelade på var sitt plan. Genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt. Fin fönstersättning med gavelfönster ger extra ljusinsläpp till boendet. Här finns två balkonger samt en underbar uteplats skyddad av lummig, välarbetad och uppvuxen trädgård. Bra med förvaringsmöjligheter. Två bilplatser finns, en uppställningsplats direkt vid entrén och en carportplats i länga. Här bor ni centralt och lugnt med gång- och cykelavstånd till det mesta ni kan behöva. Ett stenkast bort ligger fina parkområden, Bölesholmarna och den vackra strandpromenaden längst älven.
HALL
Rymlig hall inredd med garderober och plats för kapp- och skohylla. På golvet ligger en beige klinker och väggarna är ljusa. Ett fönster släpper in ljus. Hallen öppnar trivsamt upp till den integrerade planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum där den generösa takhöjden ger extra rymd till rummen. Genomgående golvvärme i hela entréplan.

KÖK
Klassiskt och gediget björkkök med gott om förvaringsutrymmen. Matbestyren sköt på generösa arbetsytor i laminat. Ovan arbetsytorna ligger ett vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys, inbyggd ugn och mikro, spishäll samt diskmaskin. Arbetsbänk delar av köksbestyren från den öppna planlösningen in mot matplats och vardagsrum, vilket gör det lätt att umgås medan sysslorna avlöser varandra.

Den intilliggande matplatsen är rymlig och ger utrymme för den större familjen eller gäster runt bordet, socialt och trivsamt. På golvet ligger en fin parkett som enhetligt löper vidare in till vardagsrum och ger en bra helhetskänsla, den ljusa färgsättningen på väggar förstärker den känslan ytterligare.

VARDAGSRUM
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med utrymme för variation. En kamin centralt placerad ger extra mysfaktor till rummet. Från detta rum nås den underbara uteplatsen, skyddad av uppvuxen och lummig trädgård. Uteplatsen har ett fint solläge med sol från morgon till kväll. Det fina gavelläget ger en extra utrymme för gröna fingrar, lek och spring eller kanske bara lata dagar i solen?

BADRUM OCH TVÄTTSTUGA
Rymligt badrum med kombinerad tvättstuga där vägg skiljer av badrum från tvättrum. Dusch med duschväggar, wc, tvättställ med tillhörande kommod och spegel är badrummets inredning. Tvättstugan är inredd med tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp samt arbetsbänk. Rummet är kaklat och klinkrat. Golvvärme ger god komfort.

ALLRUM
Övre plan fördelar allrum, tre sovrum, badrum samt goda förvaringsmöjligheter på vinda. Hela våningen har fina parkettgolv och ljusa ytskikt.
Allrummet har en bra storlek och ger en öppen, ljus och välkomnande känsla när man kommer upp till övervåningen. Rummet går att dela av till ytterligare ett sovrum i de fall behoven finns. Från rummet nås balkong.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och inredd med flertalet garderober. Från rummet nås balkong.

SOVRUM 2
Även detta rum är rymligt och har plats för större säng.

SOVRUM 3
Sovrum 3 passar utmärkt som gästrum, kontor eller barnrum. Rummet är inrett med garderober.

BADRUM 2
Kaklat och klinkrat badrum (golvvärme) inrett med dusch, duschväggar, wc, tvättställ med tillhörande skåp.

ÖVRIGT
Bra förvaringsmöjligheter på vind, förråd under trapp, kallförråd vid carport.
Fiber finns

Området

Teg är en stadsdel i Umeå med 12 300 invånare. Ursprungligen en by, söder om Umeälven. Namnet på stadsdelen kommer av ordet teg som är en del av en gemensamt ägd åker. Teg är uppdelat i Öst- och Väst-Teg. Norr om älven från Teg sett ligger Umeå centrum. Södra delen av Teg kallas Söderslätt och sydvästra delen kallas Böleäng.

Närservice

Vid Tegs centrum finner man bland annat Coop Nära, apotek och Handelsbanken samt café. I området ca 5 min bort finns även välsorterad Ica Supermarket med generösa öppet tider. Umeås hockeylag Björklövens hemmarena finns också beläget på Teg. På Teg finns även Avion-handelsområde samt IKEA beläget. På Teg finns två låg- och mellanstadieskolor, Östtegsskolan och Böleängsskolan, Engelska skolan samt en högstadieskola, Tegs centralskola.

Kommunikation

Bra bussförbindelser med centrumkärnan.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter