Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Stöcksjö Sjömyrväg 64

Stöcksjö Umeå

6 695 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning, anmäl dig via hemsidan!

Måndag 8/6 16.30-17.30

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 139 kvm + 79 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla med loft
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Bergvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Fastighetsbet. Stöcksjö 2:41

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 29 898 kr/år
varav
El: 21 451 kr (18138 kWh)
VA: 4 138 kr
Renhållning: 1 600 kr
Väg, samf.: 2 709 kr
Kommentar Elförbrukning baseras på senaste 12 månaderna. Garage har varit fullt uppvärmd (bergvärme), bastu och gästhus 7 grader (direktverkande el) 20 A säkring 3 313 kr/år Vakin spillvatten 4 158 kr/år. Egen brunn för vatten finns för 27 fastigheter med eget pumphus (ingår i Stöcksjö-Vallens samfällighetskostnad). Vägavgift 809 kr ( 2020 Stöcksjö södra Vägsamfällighetsförening). Medlemsavgift Stöcksjö-Vallens Samfällighetsförening 1 900 kr/år + underhåll däröver, varierar år till år.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 939 000 kr varav mark 1 500 000 kr
Summa pantbrev 4 900 000 kr
Tomt
Areal: 1650 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Vatten; Egen gemensam vattentäkt för boende längst Stöcksjö Sjömyrväg. Avlopp; Sluten avloppstank ansluten till kommunal avloppsledning.
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Umeå Stöcksjö GA:6, Gemensamhetsanläggning: Umeå Stöcksjö GA:8, Gemensamhetsanläggning: Umeå Stöcksjö GA:9
Avtalsservitut Kraftledning
Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 24-IM1-23/349.1

Magiskt sjöläge med egen strand och brygga! Modernt och stilsäkert!

Välkommen till detta underbara sjöläge med lyxen av egen strand och brygga! Villan är nyligen uppförd och håller nyproduktionsstandard i modernt och stilsäkert utförande. Här bor ni verkligen representativt i rymliga och sociala ytor där stora panorama fönster och en befriande takhöjd ger ljus, rymd och magisk utsikt över tomt och sjö. Villan fördelar öppet och ljust kök med matplats som integrerar i öppen planlösning med vardagsrum och sällskapsrum. I entréplan disponeras även två av husets fyra sovrum, två helkaklade badrum samt groventré med tvättstuga (boyta enligt taxeringen 139 kvm). En trapp upp nås två rymliga sovrum (biyta enligt taxeringen om 79 kvm). Tomten är insynsskyddad och ligger i ett fint soligt läge från morgon till kväll. På tomten står nyuppförd bastubyggnad, delvis renoverad gäststuga samt kallförråd. Här finns också ett rymligt dubbelgarage (ca 60 kvm) med carport för två bilar. Mycket låg driftkostnad med bergvärme. Villan håller genomgående en hög byggstandard.

Här bor ni i lantlig idyll ett stenkast från skog, natur och direkt närhet med sjö samtidigt som Umeå centrum endast ligger 10 minuter bort med bil eller buss. I byn finns förskola/skola samt fina busskommunikationer med Umeå. Stöcksjö ligger nära havsbandet med flertalet fina utflyktsmål och badområden ex Kont, Norrmjöle havsbad och golf, Bettnäsand för att nämna några.
HALL
Välkommen in till detta smakfulla och genomtänkta boende som fullkomligt badar i ljus och rymd. Här bor ni representativt i ett boende som inte lämnar någon oberörd. Glöm dock inte att hänga av er ytterkläderna och ta av er skorna innan ni kliver på (kapphylla och skohylla finns placerade direkt till höger när ni kommer in), vilket ibland kan vara svårt att komma ihåg när man bara vill in och se mer!

Vid entrén ligger en grå klinker innan parkett tar vid. Väggarna är ljust tapetserade vilket också är genomgående i hela huset (med undantag för några fondväggar som ger fin balans åt det vita) och ger en bra helhetskänsla. Den känslan förstärks ytterligare av det fina parkettgolvet som enhetligt löper vidare in genom bostaden. Genomgående golvvärme i hela huset ger god komfort.

VARDAGSRUM
Här slås ni direkt av den magiska utsikten och den generösa takhöjden! Helt oemotståndligt! Stora panoramafönster ger inte bara magisk utsikt över tomt och sjö, de ger också ett fantastiskt ljusinsläpp till hela huset. Rummet har en öppen planlösning in mot kök, vilket gör att rummet upplevs socialt och representativt men samtidigt hemtrevligt och ombonat – en perfekt kombination helt enkelt!

En kamin centralt placerad, i ständigt blickfång, fungerar som extra värmekälla men främst som extra mysfaktor när mörkret och kylan kryper på. Här ryms soffgrupp och sällskapsdel utan att rummet känns övermöblerat. Från denna del av huset når du den fantastiska tomten med flertalet uteplatser, gräsytor samt sandstrand med brygga.

KÖK
Mycket rymligt kök med generösa arbetsytor (i ek) och flertalet skåp. Köksinredningen är vit och ovan arbetsytorna sitter en mönstrad tapet bakom glasskiva. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll, fläkt, vinkyl samt diskmaskin.
En köksbänk delar av kök från vardagsrum vilket gör det lätt att umgås medan dess att matbestyren sköts samtidigt som den också ger ytterligare avställningsytor. En större matplats får plats i köksdelen. Härifrån finns även altandörr ut till altan med förmiddagssol, en härlig frukostplats.

SOVRUM 1 OCH 2
Sovrum 1 och 2 ligger invid varandra placerade på ena gaveln av huset, svalt och skönt från kvällssolen. Rummen är lika stora och inredda med grå heltäckningsmatta, mjukt och bekvämt under fötterna.

BADRUM 1 OCH 2
Badrum 1 disponeras praktiskt mellan sovrum 1 och 2. Grå klinker och vitt kakel klär rummets väggar. Dusch med duschvägg, wc, tvättställ med tillhörande kommod är badrummets inredning. Ett fönster släpper in ljus.

Badrum 2 nås på andra gaveln tillsammans med groventré och tvättstuga. Ett fönster har placerats så att man kan njuta av sjöutsikten samtidigt som man kryper ner i badet – kan det bli bättre? Här finns även en separat dusch med duschväggar, wc, tvättställ med tillhörande skåp. Väggar och golv är kaklade och klinkrade i brunt.

TVÄTTSTUGA MED GROVENTRÉ
Rymlig och praktisk tvättstuga med groventré ut mot garage. Tvättstugan är försedd med tvättmaskin, torktumlare, tvättho och bänk samt skåpinredning. På golvet ligger en ljusgrå klinker och väggarna är vitmålade.

LOFTGÅNG
Invid huvudentrén finns trapp upp till loften. Loften är inrett med två mycket rymliga sovrum fördelade på var sida av husets gavlar som länkas samman av en möblerbar loftgång. Från loftgången har Ni en slående utsikt över Stöcksjön.

SOVRUM 3 OCH 4
Sovrum 3 har utrymme för dubbelsäng och inredd med klädkammare. Här finns fönster med utsikt mot sjön samt en praktisk vädringsbalkong.

Sovrum 4 har plats för både dubbelsäng, skrivbord och soffa. Rummet är idag inrett som ett kombinerat gästrum och arbetsrum, vilket rummet passar utmärkt för.

BASTUBYGGNAD
Nybyggd bastu med dusch och wc. Vatten och avlopp är framdraget men inte inkopplat. Från bastun har man utsikt mot sjön och så klart nära till sjön för att svalka sig när det blir för varmt.

GÄSTHUS OCH FÖRRÅD
Ett kombinerat hus där ena delen nyttjas som förråd och den andra delen har renoverats till ett gästrum/tonårsrum. Här finns en altan där den sena kvällssolen når in.

GARAGE
Rymligt dubbelgarage om ca 60 kvm enligt bygglovsritning. Längst ner i garaget finns förvaringsskåp. Vattenburen golvvärme genom bergvärme. Fjärrstyrd port. Garaget har en påbyggd carport (dubbel)

ÖVRIGT
Lösvirkeshus
Nyanlagd tomt (fyllnadsmassa och ny matjord samt insådd gräsmatta)

Området

Stöcksjö ligger i en lantlig idyll beläget ca 8 min med bil från Umeå och Umeå city ariport samt 7 min till nya IKEA-området. I Stöcksjö finns en allmän badstrand där ni kan njuta av sommarvärmen. HeIa området är det en blanding av både fritidshus och åretruntboende. Fint landskap med både lantbruk, åkrar och skog.

Närservice

Förskola, skola 1-6, ridskola, badstrand med kiosk, brygga och beachvollyebollplan.

Kommunikation

E4an går igenom Stöcksjö så du tar dig smidigt in till Umeå. Bra cykelväg från stan finns även fram till Stöcksjö. Bussar går dagligen med Länstrafiken. För mer information om tidtabell se www.tabussen.se

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter