Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ålstavägen 43

Tungelsta

6 495 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Visning

Anmäl dig gärna. Med hänsyn till omgivningen har vi begränsat antal platser.

Söndag 19/9 13.30-14.30

Budgivning pågår

Budgivare 3: 7 300 000 kr

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 176 kvm + 70 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plans friliggande villa
Byggnadsår 2004
Uppvärmning Bergvärme med vattenburen golvvärme, kamin
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 16 augusti 2021
Energiklass: D
Energiprestanda: 53 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 95 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta på mark
Stomme: Murverk (Lecablock)
Fasad: Puts
Fönster: Isoler 3-glasfönster
Tak: Betongpannor
Övrigt Fiber installerat
- 2019 - Ny Bergvärmepump installerad.
- Förberett för pool genom att ett rör för el är draget inifrån
fram till uteplats.
Fastighetsbet. Ålsta 4:5

Övriga byggnader

- Gästhus ca 25 kvm. Perfekt för tonåringen eller uthyrning. Här finns nätverkskabel för bredband och tv indraget. Ett rum med trinettkök, spis och kylskåp.
Dusch, bastu och wc. Golvvärme och egen varmvattenberedare. Stort härligt trädäck.
-Garage ca 35 kvm. ( I garaget finns bergvärmen installerad)
- 2 stycken ved/redskapsförråd
- Utekök med grill och belysning. Går att koppla på kallvatten till kranen.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 29 154 kr/år
varav
El: 18 431 kr (21280 kWh)
VA: 7 601 kr
Sotning: 200 kr
Renhållning: 2 922 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Driftskostnader är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning. I elkostnaden ingår både el och uppvärmning av hus, garage, orangeri.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 4 689 000 kr varav mark 1 301 000 kr
Summa pantbrev 3 320 000 kr
Tomt
Areal: 3323 kvm
Typ: Plan trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Lättskött tomt med ligusterhäck på framsidan och tuijahäck på baksidan.Ca 1 m ingår i tomten bakom dikena (ca 1,5-2 m bakom tuijahäcken) och ca 3 meter bakom garaget snett ned mot gäststugan. På tomten flera mindre fruktträd.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Modern enplansvilla med stor tomt, gästhus och garage!

Nu presenteras denna välplanerade enplansvilla på Ålstavägen i Tungelsta! Här erbjuds ett boende för den kräsne med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre rymliga sovrum, dusch- och badrum, separat tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter med flertalet garderober och klädkammare. Som pricken över "i" finns en sandugn i koppar och ett inglasat uterum/orangeri samt en lättskött trädgård i storlek större. Här kan man njuta av solen under hela dagen och av den stora uteplatsen med utekök. Möjligheterna till stora grillfester och sociala aktiviteter finns under årets alla månader.

Det finns även ett isolerat gästhus/uthyrningshus på ca 25 kvm med pentry, wc, dusch och bastu. Utöver detta finns väldigt goda parkeringsmöjligheter på uppfart samt garage.

Tungelsta erbjuder en underbar känsla av svensk landsbygd och med närheten till Stockholm city finns allt att önska på bekvämt avstånd. På kort promenadavstånd från bostaden nås gym, bensinmack, tre restauranger, skolor, förskolor, mataffär, idrottsplats och pendeltågstation. Ålstavägen är en lugn och mysig gata med ytterst begränsad trafik.

I Haninge kommun finns ett rikt friluftsliv med hästgårdar, golfbanor, sjöar och trevliga promenad- & löparstråk. Årsta havsbad ligger på nära avstånd och därifrån färja till Utö och skärgårdsmiljö.
- ENPLANSVILLA OM 176 KVM
- ÖPPEN PLANLÖSNING
- TRE SOVRUM.
- STOR TRÄDGÅRD (BRA SOLLÄGE!)
- ISOLERAT GARAGE MED ELEKTRISK PORT
- ISOLERAT GÄSTHUS/UTHYRNINGSHUS MED DUSCH, BASTU, WC, PENTRY
- LUGNT OCH FAMILJÄRT OMRÅDE
- ORANGERI
- SANDUGN

Massivt ljust furugolv i kök och vardagsrum.
Nätverksuttag i samtliga rum

HALL / ENTRÉ

Välkomnande och inbjudande hall med dubbeldörrar och slittåligt klinkergolv. Gott om utrymme för skor och kläder i form av hängare och praktiska trådbackar. I hallgången finns även en vinkyl.

KÖK

I öppen planlösning med vardagsrummet finner vi bostadens rymliga kök. Här matchas vita skåpsluckor och svart/vitt mosaikkakel med bänkskivor i mörk granit och moderna vitvaror i rostfritt (främst från Miehle). Flertalet lådor och skåp ger goda förvaringsmöjligheter för diverse attiraljer. En flyttbar köksö finns centralt placerad i köket. Utrustning bestående av kyl & frys med ismaskin, köksfläkt, induktionshäll och diskmaskin. Utgång till både orangeriet och uteplats och trädgården. Spotlights i taket.

ORANGERI/UTERUM

Morgon/förmiddagssol, perfekt för frukostrum. Skjutdörrar längs ena glaspartiet som öppnar upp mot trädgården/grusgången. Två eldrivna öppningsbara takfönster. Dubbel golvvärme, både vattenburen och extraelvärme. Finns både vatten-utkastare och golvbrunn som gör det enkelt med vatten, odla eller kanske sätta in ett spabad?

VARDAGSRUM

Stort och ljust vardagsrum med rikligt ljusinsläpp i öppen planlösning med köket. Här ryms med råge den stora soffgruppen, tv-möblemanget och läsfåtöljen. De generöst tilltagna ytorna lämpar sig perfekt för större sällskap och med utgång till det inglasade orangeriet/uterummet förlängs sommarsäsongen.

BADRUM

Stort helkaklat badrum med wc och handfat. Allt är förberett för dusch och med golvbrunn. Öppningsbart fönster och handdukstork. Här finns gott om plats för badkar/jacuzzi och kanske en ångbastu?

ALLRUM

Allrum med skjutdörr som nås från 2 av sovrummen samt badrum. Perfekt för barnen/tonåringen som vill ha ett eget utrymme för kompisarna. Här finns även en egen utgång till uteplatsen och trädgården.

DUSCHRUM

Duschrum med vitt kakel vid duschzon. Här finns vikbara duschväggar, wc och handfat med kommod och handdukstork. Vita väggar och grå pärlspont och ljust klinker på golv. Detta badrum ligger i nära anslutning till bägge inre sovrummen.

SOVRUM

Tre rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Idag används ett av sovrummen till garderobsrum och kontor.

TVÄTTSTUGA MED GROVENTRÉ

I anslutning till hallen nås bostadens tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare och torkskåp. Goda förvarinsmöjligheter, diskho och en stor rymlig bänk. Praktiskt med en dörr direkt ut på tomten när tvätten ska hängas.

GÄSTSTUGA

Ca 25 kvm. Perfekt för tonåringen eller uthyrning. Här finns nätverkskabel indraget för bredband och tv. Ett rum med trinettkök, spis och kylskåp. Dusch, bastu och wc. Golvvärme och egen varmvattenberedare. Stort härligt trädäck.

Området

Tungelsta är ett populärt och barnvänligt område med skolor samt förskolor. Här finns alltid fantastisk natur runt hörnet. I Tungelsta finns pendeltågsstation, mataffär och ett antal restauranger och gym. Ca 5 minuter bort från Tungelsta C med bil finns Västerhaninge C med ytterligare affärer, apotek och Systembolag. Handen C ligger även i närheten som är ett komplett köpcentrum

Närservice

SKOLA OCH BARNOMSORG Tungelsta skola är en F-9 skola som ligger centralt i Tungelsta. Lida förskola ligger på Lidavägen 18A och förskolan Speldosan i Tungelsta på Kvarnvägen 31 ( Endast 5 minuter från bostaden). Friskolan Rodret är ett föräldrakooperativ och tar emot barn i förskola och skola årskurs F-3. Västra Ekoskolan är en F-5 friskola som ligger ca 5min bilfärd från Tungelsta. Pysslingen förskola ligger i Lillgården.

Kommunikation

Goda kommunikationer endast ca 10 minuters promenad från bostaden. Pendeltåg trafikerar sträckan Stockholm-Nynäshamn. Ca 5 minuters promenad till bussar som går till bl a Västerhaninge längs med Tungelstavägen.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter