Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Myrbovägen 22

Torslanda

7 950 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Visning

Bokad visning!

Lördag 14/8 14.00-15.00

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea 197,2 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansvilla
Byggnadsår 1996
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk frånluftsventilation
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3 glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Övrigt Takbyte 2021
Borrning energihål 2021
Byte av ytterdörr vedbod 2021
Byte av värmepump 2019
Byte av kyl & frys dubbla 2019
Byte av diskmaskin 2019
Byte av torktumlare 2017
Byte av tvättmaskin 2016
Fiber installerat 2016 ( Telia)
Fastighetsbet. Kärr 36:2

Övriga byggnader

Garage

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 32 514 kr/år
varav
Uppvärmning: 21 563 kr
VA: 4 862 kr
Väg, samf.: 1 000 kr
Försäkring: 5 089 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar OBS! Uppvärmning & El är totalen inräknat.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Summa pantbrev 2 476 000 kr
Tomt
Areal: 895,6 kvm
Typ: Naturtomt
Vatten/avlopp Kommunalt
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Göteborg Kärr GA:22 ändamål: Vägar

I eftertraktade Andalen kan ni förvärva ert nästa boende!

Välkommen till Myrbovägen 22 och denna rymliga villa byggd 1996 med gott om plats för den större familjen. Här bor du på en återvändsgata i ett barnvänligt område. Spännande planlösning med högt i tak och med ypperliga förvaringsmöjligheter.
I bostaden finns braskamin att njuta av samt altan i västerläge. Idag finns tre sovrum med möjlighet till ännu fler om så önskas och det är även praktiskt med badrum i båda våningsplanen. Det är vattenburen golvvärme i hela huset.
Friliggande garage.

Huset ligger med gångavstånd till badplatser, skola, buss och Amhults utbud.

Välkomna till ert nya drömboende!


Entréplan
Är du också trött på att leta efter dörrnyckeln? Här öppnar du dörren med kodlås, tryggt och bekvämt.
Till höger om hallen kommer ni till det stora köket som har allt vad ni behöver för att underlätta er vardag. Köket har plats för större matgrupp om åtta personer eller fler. Maskinell utrustning såsom dubbla kyl/frysskåp och diskmaskin från 2019.
Spis, ugn samt mikro för att förbereda varje måltid.
Intill köket finner ni grovköket som har tvättmaskin, torktumlare, bergvärmepump och tvättbänk.
Stort vardagsrum som inbjuder till samvaro i goda vänners lag, här finns plats för olika möblemang samt matbord för det större sällskapet.
Ifrån vardagsrummet når ni den härliga altanen som är stor nog för att ha släktkalas med barbecue.
På entréplan når ni de övriga sovrummen som är rymliga och ljusa. Här finner ni även ett stort badrum med hörnbadkar, wc, kommod.

Övervåning
Övervåningen inreddes klart 2007. Här finner du ett stort allrum med högt i tak, stort sovrum samt badrum med bastu och en klädkammare. Vindsutrymmena har gott om förvaringsmöjligheter. Dessa förvaringsmöjligheter kan helt eller delvis tas bort.

Området

Välkommen till kustnära Torslanda! Torslanda på sydvästra Hisingen utgör en tredjedel av Hisingens yta och är ett område med närhet till både stad och natur. Bebyggelsen i området består till största delen av villor, radhus och bostadsrättslägenheter. En stor del av de nyinflyttade i Torslanda är barnfamiljer vilket gör att både förskolan och skolan byggs ut. Förskoleverksamheten i stadsdelen Västra Hisingen, som Torslanda tillhör består av flera förskolor, familjedaghem, enskilda förskolor samt öppna förskolor. Det finns flera grundskolor som är fördelade över hela Torslanda och det finns flera fritidshem. Arbetet i förskola och grundskola sker i ett 1-16 årsperspektiv vilket innebär att läroplanerna harmonierar med varandra. Lärandet ska vara en röd tråd som genomsyrar arbetet från 1-16 år. Torslanda Golfklubb erbjuder en 18-hålsbana och en korthålsbana om 9-hål. Är det hästliv som lockar så finns stall och ridskolor i närheten. I området hittar du även träningsanläggningar och diverse idrottsföreningar. Kusten ger fina möjligheter till rekreation och naturupplevelser. Badplatser finns i Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. Lilleby har också en campingplats. Torslanda bjuder på naturpromenader med vacker utsikt över havet och spår från forna tider. 66 meter över havet reser sig det så kallade ”Telegrafberget” i Sillvik. Härifrån kan man se Carlstens Fästning på Marstrand, Göteborgs hamn och en stor del av Göteborgs norra skärgård. Torslanda består av de gamla socknarna Björlanda och Torslanda och omfattar även Arendal. Björlanda och Torslanda tillhör Sverige sedan freden i Roskilde år 1658, då Danmark-Norge tvingades avstå från Bohuslän. Sedan årtusenden tillbaka har området Torslanda och Björlanda erbjudit människor möjlighet till bosättning och uppehälle. Amhult centrum ligger i Torslanda och här är utbudet stort i form av kulturhus, banker, vårdcentral, apotek, Systembolaget, en stormarknad samt ytterligare ett flertal butiker och serviceställen. Inom några år kommer detta centrum utökas med 350 bostäder i flerbostadshus, ytor för handel, kontor, kyrka och ett hotell. Med kollektivtrafik eller bil tar du dig enkelt in till stan och övriga Hisingen. Från Torslanda har du även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter