Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Mantelvägen 6

Röbäck

6 495 000 kr

Se alla bilder


Visning

Anmäl dig till visning via hemsidan!

Lördag 15/8 11.00-12.00

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 4 sovrum
Boarea 197 kvm
enligt säljarnas information

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 1990 Ombyggt 2002
Uppvärmning Bergvärme
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Tegel
Övrigt 2020: Väggbeklädnad uterum, nytt golv i matsal
2019: Fasadmålning samt nya hängrännor
2017: Tapetsering
2015: Ny Bergvärmepump Nibe F1245
2014: Nytt badrum
2005: Köksrenovering
1997: Tillbyggnad uterum med golvvärme (el)
1992: Bergvärme
Fastighetsbet. Röbäck 30:108

Övriga byggnader

Stort industrigarage på ca 216 kvm med tre portar och full takhöjd om 4,5 m. Garaget fördelas enligt följande: Ett garage med separat port och loft, ett stort garage med två portar med loftdel, förråd samt gästlägenhet. Vattenburen golvvärme.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 49 464 kr/år
varav
Uppvärmning: 36 365 kr
El: 0 kr (31085 kWh)
VA: 10 659 kr
Renhållning: 2 440 kr
Beräknat antal pers: 3
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Driftkostnaderna är beräknade på nuvarande ägares förbrukning inklusive uppvärmning av garage samt gästlägenhet. Vattenförbrukning 175 kub. Huvudsäkring 35 Ampere. Fiber via Umenet 349kr/mån.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 429 000 kr varav mark 1 027 000 kr
Summa pantbrev 1 663 000 kr
Tomt
Areal: 1684 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Tomten erbjuder lummiga buskar, träd, blomrabatter och fin gräsmatta för lek och spring.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde enligt överenskommelse

Representativ villa med stort industrigarage i omtyckta Röbäck!

Representativ villa med stort industrigarage med tre portat och gästlägenhet på lugna och omtyckta Röbäck! Ett optimalt boende nära lantlig idyll och med några minuters bilfärd till centrum. Fastigheten har många möjligheter, perfekt för dig som egenföretagare, stora familjen eller om du vill hyra ut industrigaraget för att generera goda hyresintäkter. Det välskötta huset har genomgående vattenburen golvvärme och har under åren varsamt renoverats och håller hög standard. Villan fördelar öppen och social planlösning mellan kök och det mycket rymliga vardagsrummet, fyra väl tilltagna sovrum med möjlighet till fler, två kaklade badrum, tvättstuga och det bästa av allt, generös utbyggnad med loft, perfekt lämpat som allrum med bastu, bubbelbadkar och plats för fler sittgrupper. Bekvämt boende med många fina faciliteter som kakelugn, inglasat uterum om 20 kvm, fiber och bergvärme.

Det stora industrigaraget om ca 216 kvm med vattenburen golvvärme erbjuder tre portar och full takhöjd om 4,5 m och fördelar ett garage med separat port och loft, ett stort garage med två portar och loftdel, förråd samt fullt utrustad gästlägenhet. Insynsskyddad tomt med fina plattläggningar, rabatter, gräsmatta för lek och spring och stor asfalterad uppfart med plats för flera bilar. Två härliga altaner, en med förmiddagssol och den andra löper längs husets långsida och är i solfyllt västerläge.

Populära Röbäck har fantastiskt naturskön omgivning och aktivt förenings- och friluftsliv. Här bor ni på en mycket lugn gata med skogen runt husknuten och nära förskolor, skolor, fina elljusspår, fotbollsplaner, idrottshall och mataffär i vacker, lantlig miljö och samtidigt stadsnära med endast 6 km till centrum. Varmt välkommen på visning!
Representativ villa med stort industrigarage med tre portat och gästlägenhet på lugna och omtyckta Röbäck! Ett optimalt boende nära lantlig idyll och med några minuters bilfärd till centrum. Fastigheten har många möjligheter, perfekt för dig som egenföretagare, stora familjen eller om du vill hyra ut industrigaraget för att generera goda hyresintäkter. Det välskötta huset har genomgående vattenburen golvvärme och har under åren varsamt renoverats och håller hög standard. Villan fördelar öppen och social planlösning mellan kök och det mycket rymliga vardagsrummet, fyra väl tilltagna sovrum med möjlighet till fler, två kaklade badrum, tvättstuga och det bästa av allt, generös utbyggnad med loft, perfekt lämpat som allrum med bastu, bubbelbadkar och plats för fler sittgrupper. Bekvämt boende med många fina faciliteter som kakelugn, inglasat uterum om 20 kvm, fiber och bergvärme.

Det stora industrigaraget om ca 216 kvm med vattenburen golvvärme erbjuder tre portar och full takhöjd om 4,5 m och fördelar ett garage med separat port och loft, ett stort garage med två portar och loftdel, förråd samt fullt utrustad gästlägenhet. Insynsskyddad tomt med fina plattläggningar, rabatter, gräsmatta för lek och spring och stor asfalterad uppfart med plats för flera bilar. Två härliga altaner, en med förmiddagssol och den andra löper längs husets långsida och är i solfyllt västerläge. Populära Röbäck har fantastiskt naturskön omgivning och aktivt förenings- och friluftsliv. Här bor ni på en mycket lugn gata med skogen runt husknuten och nära förskolor, skolor, fina elljusspår, fotbollsplaner, idrottshall och mataffär i vacker, lantlig miljö och samtidigt stadsnära med endast 6 km till centrum.

- Insynsskyddad tomt
- Bergvärme
- Industrigarage
- Välskött och renoverat
- Lugnt område

ENTRÉ
Välkomnande och generös hall med praktiskt klinkers. Möjlighet till avhängning av ytterkläder och ytterligare förvaring i klädkammare.

BADRUM
Modernt renoverat badrum 2014 med kakel och klinkers i stilrent utförande. Badrummets inredning består av WC, kommod, matchande spegelskåp, takdusch med vikbara väggar samt komfortabel handdukstork.

ALLRUM
Mycket trevligt inrett och rymligt allrum som passar det stora sällskapet. Perfekt lämpat som biorum eller som spa med relax, bubbelbadkar och bastu. Vackra fönsterpartier i vinkel ger härligt ljusinsläpp och loftet ger fint extrautrymme.

KÖK
Husets hjärta, köket är tidlöst renoverat och öppet planerat mot det gästvänliga allrummet. Praktisk köksö centrerat i huset bjuder in till sociala tillställningar och flera kockar i köket. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och består av fullstor kyl och frys, inbyggnads micro och ugn i arbetshöjd, bred induktionshäll, fläkt samt diskmaskin. Köket har rymlig plats för matgrupp vid det trevliga burspråket och erbjuder mycket bra förvaring.

VARDAGSRUM
I blickfånget från köket finns perfekt plats för stort matsalsbord. De generösa ytorna har utrymme för soffgrupp, myshörna och kamin värmer skönt kalla dagar.

SOVRUM 1
Det första sovrummet nås direkt från hallen. Väggarna är tapetserade och har en fin fondtapet, skön heltäckningsmatta på golv.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum som idag är inrett som kontor. Mönstrad tapet och matta klär ytskikten. Stor skjutdörrsgarderob ger god förvaring.

SOVRUM 3
Det tredje sovrummet har en dekorativ fondtapet och ljust trägolv samt inrymmer garderob.

BADRUM
Komfortabelt badrum med kakel och klinkers i sober färgsättning. Badrummets inredning består av WC, dusch med vikbara väggar, stor kommod med handfat och spegel med matchande skåp i ek. Handdukstork och golvvärme värmer skönt.

SOVRUM 4
Det största sovrummet har plats för dubbelsäng och erbjuder mycket fin förvaring i stor skjutdörrsgarderob med spegelglas. Mjuk heltäckningsmatta och ljus tapet ramar in rummet. Härifrån nås det generösa och trivsamma uterummet.

TVÄTTSTUGA
Husets tvättstuga har kaklade ytskikt i stilrent utförande. Tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp och bänk med vask för klädvård underlättar vardagen. Hyllor och hängare för klädförvaring samt matkällare. Härifrån nås den underbara altanen i västerläge.

GARAGE OCH GÄSTLÄGENHET
Det stora industrigaraget är ca 216 kvm, har full takhöjd om 4,5 m och har tre portar. Garaget fördelar en port med separat garage och loft och ett stort garage i mitten med två portar, loftdel samt förråd. Vattenburen golvvärme. Gästlägenheten är ca 50 kvm och inrymmer badrum med kakel, klinkers och golvvärme, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, separat tvättstuga, förråd samt sovloft. Fin möjlighet till uthyrning och goda hyresintäkter för både garage och gästlägenhet eller perfekt lämpat för dig som egenföretagare.

Området

Röbäck ligger cirka 5 kilometer sydväst om Umeå centrum, söder om älven. Utbyggnaden av Röbäck påbörjades i början av 1980-talet och hela området består av marknära bostäder. Bebyggelsen består av lägenheter och småhus med bostadsrätter och hyresrätter. I området finns förskolor, skolor, elljusspår, motionsslingor, fotbollsplaner och motionshall. Livsmedelsbutik med vissa posttjänster ligger centralt i området.

Närservice

Röbäck har tre skolor, Linneaskolan som är en högstadieskola och två låg- och mellanstadieskolor, Linblomman och Röbäcksskolan. Röbäcksskolan är Umeås näst äldsta skola efter Östtegsskolan. På området finns även 3 förskolor belägna. Röbäck fick viss uppmärksamhet i media när Röbäcksbon och tillika tidigare skidstjärnan Per Elofsson rönte framgångar. Röbäcks idrottsarena, "Elofssonhallen", är döpt efter honom. Glashyttan Glödheta har även bidragit med glasskulpturer som är kända över hela kultursverige.

Kommunikation

Hit tar man sig lugnt och säkert via cykelvägen söderut, och trampar man på tar det inte mer än en kvart från stan. Ta den gamla träbron över älven, följ Bryggargatan genom Teg och följ cykelvägen tills du ser skylten som välkomnar till Världsmästarbyn. Röbäck har goda bussförbindelser som går nästan hela dagen samt någon gång på natten. Ta linje 9 för en smidig bussresa hela vägen till Röbäck. Med bil tar du höger mot Gräsmyr strax efter Tegsbron, och följer Riksvägen över Röbäckslätten.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter