Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Trolltjärnsvägen 13

Bergnäset Luleå

4 195 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Visning

Vänligen, anmäl er till visningen!

Tisdag 9/6 17.00-18.00

Bostadsfakta:

Antal rum 8 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea 106 kvm + 133 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla med källare
Byggnadsår 1969
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Stomme: Betong/trä
Fasad: Tegel + Träpanel
Fönster: 3-glas
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Bergnäset 1:360

Övriga byggnader

Varmgarage, carport med plats för 2 bilar

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 35 934 kr/år
varav
Uppvärmning: 13 341 kr
El: 6 423 kr (8379 kWh)
VA: 6 929 kr
Sotning: 528 kr
Renhållning: 1 745 kr
Försäkring: 3 500 kr
Övrigt: 3 468 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Driftskostnad för renhållning är fördelat på 810 kr/år för grundavgift, 455 kr/år för brännbart (190l med tömning varannan vecka) och 480 kr/år för matavfall (140l med tömning varannan vecka). Övrigt avser bredband. Driftkostnad gällande försäkring är schablonberäknad.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 665 000 kr varav mark 1 030 000 kr
Summa pantbrev 3 116 000 kr
Tomt
Areal: 732 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 25-F2001/64.1

Trivsam och renoverad villa på Bergnäset!

- Social planlösning med flertalet sovrum
- Uteplats i soligt läge
- Fiber och fjärrvärme
- Charmigt fullstort källarplan
- Gillestuga & bastu
Välkommen till denna hemtrevliga och familjevänliga villa, belägen på populära Bergnäset. Huset disponerar trivsamma och genomtänkta ytor om totalt 106 + 133 kvm. Genomgående renoverat skick där entréplanet erbjuder tre sovrum, helkaklat badrum med dubbla handfat och dusch samt en social planlösning mellan vardagsrum och matplats. Fullt utrustat kök med gott om arbetsytor och diskmaskin i arbetshöjd där vinkyl och stilren granitskiva sätter guldkant på tillvaron. Källarplanets kvadrat är fördelat på två sovrum, bastu med relax, WC samt gillestuga med kamin. Utöver detta finns det gott om förvaring på båda planen samt varmgarage och carport med plats för två bilar. Närmaste busshållplats till centrum finns endast 1 minut bort där 3:ans linje passerar.

Här bor du i ett väldigt barnvänligt och omtyckt område endast ca 3 km från centrum. Bergnäset är naturnära med mysiga utflyktsmöjligheter och det är endast ett stenkast till elljusspår, restaurang, livsmedelsbutik, vårdcentral och apotek. Det finns förskola för de mindre barnen och för de lite större finns skola upp till årskurs 9. På sommaren kan du ta en kort promenad till Trolltjärn där det finns fin badstrand och på vintern finns det en anslutning till den populära isvägen.

Vänligen kontakta mäklare för mer information.

HALL

Välkomnande hall med plats för avhängning samt gott om förvaring i den platsbyggda garderoben med skjutdörrar. Praktiskt beigegrått klinkergolv med golvvärme och bra med belysning tack vare infällda spotlights i taket. I hallen finns trapp som leder ner till källarplan.

VARDAGSRUM

Till vänster om hallen finns vardagsrummet som ansluter till matplats och kök. Vardagsrumsdelen erbjuder plats till soffgrupp och TV-möbel med fönsterparti som ger fint ljusinsläpp. Mörkt laminatgolv och vita tapetserade väggar.

KÖK

Renoverat och stilrent kök från Ballingslöv med stilig köksinredning i ek, svart melerad granitskiva från Öjebyns stensliperi och gott om förvaring. Den maskinella utrustningen består av spishäll, läcker fläktkåpa, diskmaskin i behaglig arbetshöjd, inbyggd kombinationsugn med mikrofunktion, inbyggd ugn samt separata kyl- och frysskåp i full höjd. Utöver detta finns två diskhoar och en vinkyl som förgyller köket. Slitstarkt laminatgolv i klinkerutförande med infälld golvbelysning återfinns invid köksskåpar. Rymlig matplats i direkt anslutning till köket med öppen planlösning mot vardagsrumsdelen.

SOVRUM 1 / KONTOR

Närmast hallen finns detta rum som nyttjas som kontor. Här finns plats för arbetsyta eller enkelsäng om så önskas. Två platsbyggda garderober finns bakom dörren. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM 2

Entréplanets stora sovrum erbjuder plats för dubbelsäng och har dessutom en praktisk skjutdörrsgarderob samt ytterligare en platsbyggd garderob. Vitmålat ekparkettgolv kontrasterar fint mot mörkt tapetserade väggar.

SOVRUM 3 / KONTOR

Intill det större sovrummet finns ytterligare ett rum som med fördel kan nyttjas som sovrum. Idag används det som arbetsrum med plats för rymligt skrivbord. Ekparkettgolv och tapetserade väggar med två platsbyggda garderober.

BADRUM

Det helkaklade badrummet är utfört i ljusa och stilrena toner. Grått klinker med beiga inslag och härlig golvvärme samt vita kakelplattor på väggarna. Här finns praktiskt dubbelhandfat med kommod och spegelskåp med belysning. Utöver detta finns vägghängd WC, handdukstork, infällda spotlights i taket samt vikbara duschväggar.

KÄLLARPLAN

Källarplanet möter oss med laminatgolv i trä och tapetserade väggar. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i matkällare och fina förrådsutrymmen samt plats för social samvaro.

GILLESTUGA

Den rymliga gillestugan har gott om plats till soffgrupp och TV-möbler samt övrigt möblemang. Dessutom finns här en mysig kamin som sätter guldkant på tillvaron. Vitmålad träpanel på väggarna och laminatgolv i trä.

SOVRUM

Två likvärdiga sovrum finns att tillgå på källarplanet. Det ena sovrummet möter oss med laminatgolv i trä och tapet i beige ton. Andra sovrummet har en grå heltäckningsmatta och vitmålade väggar. Båda sovrummen har plats till säng, garderob och övrigt möblemang.

BASTU/RELAX

Vad vore väl livet utan bastu? Här finns en rymlig sådan med elaggregat och bastudörr i glas. Duschutrymme med brunt klinkergolv och vita kakelplattor samt handdukstork.

TVÄTTSTUGA

Praktisk tvättstuga med plats för tvättmaskin, torktumlare, tvättho och förvaringsskåp. Beige plastmatta på golvet och målade väggar.

FÖRRÅD

Detta tidigare pannrum erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och här finns en sektion med väggfasta hyllor. Detta rum nås från tvättstugan och härifrån finns även utgång till garaget.

ÖVRIGT

Varmgarage med plats för bil samt carport med plats för 2 bilar.

Området

Bergnäset utgörs av delområdena Bergstaden, Gamla Bergnäset, Trollnäs, Trolleberg, Trollheden, Villastaden och Kallax företagsstad. Drygt 3 kilometer från stadskärnan når man Bergnäset genom att korsa Bergnäsbron som togs i bruk 1954. Innan dess var detta område ett sommarstugeområde som man nådde med hjälp av båt. Efter att bron stod klart blev det mer vanligt med permanentboende och idag är detta ett omtyckt bostadsområde med blandad bebyggelse. Här bor du naturskönt med skogspartier som trivsam avskiljare mellan kvarter och vägar. Vintertid är närheten till den populära isvägen och elljusspåret trevliga plusfaktorer och under sommaren finns Trolltjärns badstrand att tillgå med uppställda basketkorgar och fotbollsplan i anslutning.

Närservice

Här finns ett charmigt centrum med dagligvarubutik, vårdcentral, apotek och restaurang. Vidare i området finns även pizzeria och sushirestaurang. Här på Bergnäset finns tre kommunala skolor; Mandaskolan F-6, Hedskolan F-6 och Bergskolan 7-9 samt privata Nya Läroverket F-9. Dessutom finn tre förskolor och äldreboendet Bergstaden.

Kommunikation

Till Bergnäset kan du åka med lokalbuss 3, 4 och 104 där 4:an knyter an från Luleå flygplats till Luleå tekniska universitet.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter