Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Martin Ljungs gata 12

Notviken Luleå

2 095 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Visning

Tidsbokad visning! Fullbokat!

Måndag 17/5 12.30-14.00

Bostadsfakta:

Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea 77 kvm + 77 kvm
Taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla med källare
Byggnadsår 1948
Uppvärmning Vattenburen fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Stomme: Betong/trä
Fasad: Tegel och träpanel
Fönster: 3-glas isolerrutor
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Axeln 19

Övriga byggnader

Fristående förrådsbyggnad belägen på husets baksida

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 27 856 kr/år
varav
Uppvärmning: 13 409 kr
El: 5 198 kr
VA: 4 004 kr
Renhållning: 1 745 kr
Försäkring: 3 500 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 1 762 000 kr varav mark 832 000 kr
Summa pantbrev 393 600 kr
Tomt
Areal: 922 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 25-F1997-215.1

Stor och härlig tomt med bästa solläget på Notviken!

- 3-glas fönster
- Fjärrvärme
- Stor och trevlig tomt
- Vidbyggt garage & fin plattsättning
- Barnvänligt och naturnära område
Här finns möjlighet mitt i ett fint villakvarter att skapa sitt drömhem. Huset har en trivsam planlösning med entréplan som består av två sovrum i bra storlek, badrum, kök samt ett generöst vardagsrum. Källarvåningen löper längs med hela entréplanet och här finns en rymlig gillestuga med öppen spis, tvättstuga med bastu och dusch, matkällare och fina förrådsutrymmen. Jämte huset finns ett vidbyggt garage med plats för en bil och stenlagd uppfart framför som ger plats åt ytterligare två bilar.

Tomten är ett riktigt guldkorn med en stor baksida som vetter mot det bästa solläget! Den är dessutom plan vilket gör den både tacksam och lättskött och är perfekt för små spralliga ben. Odla, lek, grilla och njut - den uppvuxna trädgården gör att du enkelt kan skapa dig din drömoas redan från start.

Notviken är ett omtyckt och familjevänligt bostadsområde med fina promenadstråk, grönytor och all den service man behöver. I området finns förskola för de yngre barnen och för de lite äldre finns skola upp till årskurs 9. Behagligt cykelavståndet till centrum och dess utbud av butiker, restauranger och caféer gör detta till ett attraktivt och svårslaget läge. Storhedens handelsområde och dess stora utbud ligger bara ca 5 km bort. I närhet finns även hållplats där bussarna kontinuerligt tar dig till övriga delar av Luleå.

Välkommen att boka in dig på visning!

HALL

Hall med vitt tak, ljusa tapetserade väggar och laminatgolv med träimitation.

KÖK

Arbetskök med utrymme för mindre matplats.

VARDAGSRUM

Ljust och trevligt vardagsrum med vitt tak, vita väggar och parkettgolv. Fint ljusflöde tack vare fönster åt två väderstreck.

SOVRUM

Sovrum 1 med vitt tak, ljusa tapetserade väggar och golvmatta i ljus nyans. Sovrum 2 med vitt tak, ljusa tapetserade väggar med fondvägg och golvmatta i ljus nyans. Rymlig garderobsvägg med skjutdörrar. Här finns också utgång till altanen med härligt solläge.

WC

WC med vitt tak, våtrumsmatta i grå nyans på golvet och kaklade väggar i vit nyans med lila tapet. WC, handfat med underskåp, spegel och högskåp.

GILLESTUGA

På källarplan finns denna rymliga gillestuga med vitt tak, vita putsade väggar och laminatgolv. Rummet ger plats för både gästsäng och soffgrupp framför den öppna spisen. Det finns gott om förvaringsmöjligheter via platsbyggda garderober. Här finns även anslutning till tvättstugan med både dusch och bastu.

TVÄTTSTUGA MED BASTU

Tvättstuga/dusch med vitt tak, vita kaklade väggar och klinkergolv i beige nyans. Utrymmet är utrustat med tvättmaskin, tvättho, duschhörna sam bastu.

FÖRRÅD

I källarplan finns ett stort rum som idag nyttjas som förråd.

MATKÄLLARE

Rymlig matkällare.

Området

Notviken är en stadsdel som ligger ca 4 km från Luleå stadskärna. Området ligger naturnära och är väldigt omtyckt för sin närhet till vattnet med det populära Strandstråket samt behagligt cykelavstånd till stadskärnan. Området uppkom under början på 1900-talet då Statens järnvägar var i behov av mark för bostäder åt arbetarna vid järnvägsstaden. Från det har Notviken tagit form och vuxit till det populära bostadsområde det är idag. Merparten av bostadsbeståndet byggdes under 60-talet och de hyreshus som finns är placerade på Tuna.

Närservice

Notviken har en mindre centrumdel som heter Tuna där det finns en pizzeria, kiosk och gym. På andra sidan om Bodenvägen finns aktivitetsanläggningen Alcatraz och en rad företag, bygghandlare samt en OK/Q8-mack. Tunavallen är hemmaplan för Notvikens IK och erbjuder konst-, och naturgräsplan såväl som hockeyrink på vintern. Notviksberget är det största grönområdet i stadsdelen, där man kan göra en utflykt eller ta en promenad.

Kommunikation

Busslinjer som passerar och trafikerar Notviken är linje 8, 9 och 10 som alla tar dig vidare till Storhedens handelsområde samt Karlsvik respektive Gammelstad. Ytterligare linjer som kan nyttjas är linje 1 och 2 som ansluts på Bodenvägen.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter