Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Krassevägen 2

Hammerö Kungsbacka

5 795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 7 rum
Boarea + Biarea 241 kvm + 92 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Friliggande souterrängvilla
Byggnadsår 1972
Uppvärmning Bergvärme installerat 2004
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 19 mars 2018
Energiklass: C
Energiprestanda: 38 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundmur: Suterränggrund med grundmurar av betong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: Fönster isolerglas samt kopplade 2-glasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Målad plåt
Fastighetsbet. Kremlan 1

Övriga byggnader

Garage i anslutning till boningshuset som är uppvärmt och med gott om plats.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 29 544 kr/år
varav
Uppvärmning: 18 100 kr
VA: 3 475 kr
Sotning: 100 kr
Renhållning: 1 958 kr
Försäkring: 5 911 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Uppvärmingskostnaden innefattar även elkostnaden
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 4 568 000 kr varav mark 1 263 000 kr
Summa pantbrev 2 180 500 kr
Tomt
Areal: 757 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Trädgårdstomt på 788 kvm med gräsmatta, häckar och fruktträd.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Möjligheternas hus på ca 333 kvm på Hammerö

Välkomna till Krassevägen 2 och en värld full av möjligheter! Nu finns chansen att förvärva en stor friliggande villa på ca 333 kvm på en återvändsgata och attraktivt läge på Hammerö. Om man önskar kan man bygga om till en tvåfamiljsvilla eller alternativt bedriva verksamhet i souterrängvåningen. Huset är i behov av renovering och det skapar en fantastisk chans att skapa sitt drömboende i centrala Kungsbacka.

På entréplan finns det stora ytor med bra möjligheter att göra det ännu bättre. En stor och rymlig hall, 3 sovrum (som kan göras om till 4 sovrum), rymligt kök med matplats, stort vardagsrum med gedigen balkong, separat tvättstuga med bastu och dusch, ett badrum och en gästtoalett.
På souterrängvåningen som har egen ingång från trädgården, uteplats, möjlighet att bygga uterum, vardagsrum med öppen spis, bra förvaring i tre förråd i olika storlekar, badrum, pentry, pannrum (som kan göras om till duschrum eller tvättstuga) ytterligare 1 vardagsrum som kan göras om till vardagsrum och sovrum. Väldigt stora möjligheter att göra om till dina behov!

Huset ligger på bra läge i populära Hammerö med granne åt endast ett håll. En trevlig och lättskött trädgård som går runt huset vilket ger många soltimmar. Du har inte långt in till centrum och pendelstationen, nära till förskolor och grundskolor och vill du ut i naturen ligger det precis runt om hörnet.

Hall (entréplan)

Stor hall med plats att hänga av kläderna. På golvet ligger heltäckningsmatta och väggarna är tapetserade.

Gäst-wc (entréplan)

Praktisk toalett vid hallen. Utrustat med handfat, toalett och fönster. På golvet ligger mosaikklinker och väggarna är tapetserade.

Sovrum 1 (entréplan)

Ljust sovrum i anslutning till hallen med gott om förvaring med 3 garderober. Bra storlek med plats för både säng och exempelvis skrivbord.

Tvättstuga (entréplan)

Helkaklad i ljusa färger från 2000 med bra ljusinsläpp via gott om fönster. Nås via garage eller kök och här finns även utgång till balkongen. Utrustat med tvättmaskin, torkskåp, 4 garderober och arbetsbänk. I detta utrymme finns även bastu, dusch och trappa upp till vinden.

Kök (entréplan)

Äldre kök med bra planlösning, köksö ut mot matplatsen och bra med ljusinsläpp. Önskar man en öppen planlösning mot vardagsrum går det enkelt att fixa till. Köksinredning av trä, plastmatta på golvet och väggarna är tapetserade.

Vardagsrum (entréplan)

Mycket stort och väl tilltaget vardagsrum med bra ljusinsläpp och utgång till balkongen i västerläge. Här kan man enkelt öppna upp mot både kök och hall eller göra om till ett extra sovrum. På golvet ligger en heltäckningsmatta och väggarna är tapetserade.

Badrum (entréplan)

Klassiskt badrum från 70-talet med kaklade väggar och mosaikgolv. Utrustat med badkar, bidé, toalett och dubbla handfat.

Sovrum 2 (entréplan)

Det större av de två sovrummen i denna del av huset. Bra med ljusinsläpp, på golvet ligger ett laminatgolv och väggarna är målade.

Sovrum 3 (entréplan)

Lite mindre sovrum med 2 garderober, laminatgolv och målade väggar.

Hall (souterrängplan)

Rymlig hall med bra ljusinsläpp och egen ingång via trädgården. Denna ingång gör det möjligt att dela av huset till en tvåfamiljsvilla eller att bedriva verksamhet på nedre plan.

Vardagsrum (souterrängplan)

Stort vardagsrum med en härlig öppen spis. På golvet ligger ett parkettgolv och på väggarna finns träpanel och tegelsten.

Pannrum/hobbyrum (souterrängplan)

Rymligt pannrum som kan ha många användningsområden och om man önskar kan man göra om till tvättstuga eller badrum. I anslutning finns ett förråd, på golvet ligger ett ljust klinkergolv och väggarna är målade.

Vardagsrum/extra sovrum (souterrängplan)

Stort och ljust rum med utsikt mot trädgården, detta var tidigare 2 st sovrum. På golvet ligger ett laminatgolv och väggarna är målade.

Förråd/rum (souterrängplan)

Ett stort förråd som vätter mot framsidan av huset med källarfönster. Detta rum kan även användas som hobbyrum, verkstad eller som förvaring.

Badrum (souterrängplan)

Praktiskt badrum med bra storlek. Utrustat med dusch, handfat och toalett, på golvet ligger en ljus våtrumsmatta och på väggarna sitter en ljus våtrumstapet.

Området

Den härliga småstadsidyllen i Kungsbacka lockar med både närhet till hav och natur men också ett rikt nöjes- och kulturliv. Här bor man på bekväma 25 minuters avstånd från storstaden Göteborg med goda kommunikationsmöjligheter. I Kungsbacka finns det mesta man kan önska sig såsom restauranger, bio, naturområden, badplatser, caféer, butiker, köpcentrum, bibliotek och mycket mer. Den charmiga innerstaden består av av gamla trähus och runt stadskärnan finns varierad arkitektur med gamla villaområden och både äldre och nyare hyreshus. För barnfamiljen finns det ett flertal bra förskolor och grundskolor att välja emellan. För fritiden finns gott om fritidsanläggningar, lekplatser och flertalet golfbanor. Kungsbacka växer ständigt och kommunen är inne i en spännande expansiv period där mycket mycket i centrum och många nya bostadsområden håller på att byggas.

Närservice

Hemköp 800 m

Kommunikation

5 min promenad till busshållsplats (Violgatan 386 m, Forsvägen 560 m, Hålabäck Södra 610 m), 10 min promenad till pendlingsstation.

Övrigt

1,6 km in till centrum och 2 759 m till havet. Hammerö förskola 379 m, Kooperativa Förskolan & Fritidshemmet Örtagården 751 m, Blomstergatans Förskola 760 m. Grundskolorna Gullregnsskolan 336m och Hålabäcksskolan 767 m.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter