Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Dansbanegatan 2

Klagshamn

7 695 000 kr

Se alla bilder

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 2: 8 100 000 kr

Bostadsfakta:

Antal rum 7 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea 163 kvm + 8 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Frånluftsvärmepump (Nibe)
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Fastighetsbet. Revyn 17

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 35 712 kr/år
varav
Uppvärmning: 20 076 kr
VA: 6 000 kr
Renhållning: 2 004 kr
Försäkring: 7 632 kr
Beräknat antal pers: 3
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 4 172 000 kr varav mark 821 000 kr
Summa pantbrev 4 251 000 kr
Tomt
Areal: 474 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Malmö Revyn GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Malmö Revyn GA:2 ändamål: Grönområden, Samfällighet: Malmö Revyn S:1

Smakfull villa om 163 kvm på havsnära läge!

Välkommen till detta moderna 1,5-planshus uppfört 2017 genom Anebyhusgruppen i attraktiva Klagshamn! Stilren arkitektur med stora fönsterpartier som skapar en ljus och luftig miljö med genomgående hög standard.
Välkommen till detta moderna 1,5-planshus med stilren arkitektur, stora fönsterpartier som skapar en ljus och luftig miljö och genomgående hög standard. Huset erbjuder en öppen planlösning med genomgående golvvärme på entréplan, stort kök och vardagsrum, kamin, fyra sovrum på ovanvåningen och ett på nedanvåningen samt två badrum. Lika trevligt som det är inomhus är det att spendera tiden utomhus i den lättskötta trädgården där solen vistas hela dagen. Stenlagd uppfart, carport och ett isolerat förråd. Affärer, skola och service finns i närheten och vägen till Malmö är kort med bra kommunikationsmöjligheter. Ett perfekt familjeboende!
Välkommen till detta moderna 1,5-planshus med stilren arkitektur, stora fönsterpartier som skapar en ljus och luftig miljö och genomgående hög standard. Huset erbjuder en öppen planlösning med genomgående golvvärme på entréplan, Junckers skeppsgolv återfinns i hela huset tillsammans med ljusa väggar, stort kök och vardagsrum, kamin, fyra sovrum på ovanvåningen och ett på nedanvåningen samt två badrum. Lika trevligt som det är inomhus är det att spendera tiden utomhus i den lättskötta trädgården där solen vistas hela dagen. Stenlagd uppfart, carport och ett isolerat förråd. Affärer, skola och service finns i närheten och vägen till Malmö är kort med bra kommunikationsmöjligheter. Ett perfekt familjeboende!

Hall

Välkomnande hall med ett snyggt klinkergolv, vita väggar och en garderob. Plats för avhängning.

Sovrum

Plats för dubbelsäng, vita väggar, en grå fondvägg, Junckers skeppsgolv och en garderob.

Badrum

Smakfullt badrum med svart klinkergolv, vita väggar samt kakel vid duschen. Utrustning: Vikbara duschväggar, vägghängd wc, handdukstork, spegel med inbyggd belysning och handfat med en svart kommod.

Kök

Rymligt och luftigt i smakfulla materialval. Vita skåpsluckor med en fantastisk köksö och goda förvaringsmöjligheter, granitbänkskiva och spotlights i tak. Rostfria maskiner, hel kyl och frys, häll, fläkt, varmluftsugn och mikro. Intill köket finns en större yta för matplatsen. Utgång till trädgården finns även här.

Vardagsrum

Vardagsrum i direkt anslutning till köket. Här ges plats för större soffgrupp intill kaminen. Stora fönsterpartier som ger mycket ljus och skapar en trevlig atmosfär.

Grovkök

Tvättmaskin och torktumlare samt förvaringsyta. Utgång till trädgården.

Ovanvåning

Ovanvåningen erbjuder fyra bra sovrum och en liten hall/allrum i anslutning till trappen. Även på detta plan erbjuds Junkers skeppsgolv och ljusa väggar. Gott om garderober och uppgång till vind för ytterligare förvaring.

Badrum

Även detta badrum är smakfullt med Italienskt kakel och klinker. Badkar, dusch, handdukstork, vägghängd wc och handfat med svart extra bred kommod.

Trädgård

Mur och häck omger trädgården. Stenlagda partier samt gräsmatta. Isolerat förråd och carport med plats för två-tre bilar.

Området

Klagshamn är ett område i tillväxt och en attraktiv plats att bo på med sitt läge nära hav och natur. Området består av det tidigare industrisamhället Klagshamn, men även en del landsbygd och kust känd för sin ovanliga och rika fauna och en av få platser nära storstadsbebyggelser som har ett naturreservat. Idag är Klagshamn ett eftersökt området för barnfamiljer och utbyggnad av stadsdelen fortskrider. I Klagshamn finner vi förutom förskolor även grundskolan Klagshamnsskolan som huserar elever från förskola till årskurs nio.

Närservice

I Klagshamn har vi nära till mindre bekvämligheter så som en livsmedelsbutik, frisör samt en lokal pizzeria. För dem idrottsintresserade har vi Klagshamns sporthall där IFK Klagshamn har sin hemmaplan.

Kommunikation

Från Klagshamn går Stadsbusslinje 6 och tar dig genom Malmö centrum vidare ut till Toftanäs.

Övrigt

Mindre än 10 min bilfärd bort hittar vi handelsområdet Svågertorp och ytterligare någon minut når vi Sydsveriges största shoppingcenter Emporia.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter