Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Radhusvägen 15

Snöstorp Halmstad

4 250 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 168 kvm + 27 kvm
uppmätt vid försäljning

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla med källare
Byggnadsår 1960 Ombyggt 2009
Uppvärmning Fjärrvärme med vattenburet system samt braskamin
Ventilation Mekanisk ventilation (FTX) och sjävdrag
Energideklaration
Utfärdad den 19 augusti 2021
Energiklass: D
Energiprestanda: 119 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 96 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta/källare
Stomme: Trä/Leca
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas, isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt 2020 Anläggning av trädgård (mur, stenläggning, gräsmatta mm).
2019 Tillbyggd pergola.
2019 Ursprungliga byggnadens fasad putsades.
2019 Ombyggnad av garage till sovrum.
2012 Tillbyggnad av pool och trädäck.
2011 Ny fasadpanel (tidigare garage).
2009 Tillbyggnad av 2 st sovrum (norr).
2009 Ombyggnad av kök.
2009 Installation av fjärrvärme.
2009 3-glas isolerfönster (tillbyggnad och kök).
2008 Installation av braskamin.
2005 Omläggning av tak.
2005 Helkaklat badrum.
2004 Inrett biorum i källare.

Anslutningar: Fiber (Halmstads stadsnät).
PLEJD finns installerat i kök, master bedroom, vardagsrum och i ytterligare 2 sovrum.
Jordfelsbrytare som täcker hela husets elanläggning finns installerad.
Fastighetsbet. Snöstorp 19:103

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 58 308 kr/år
varav
Uppvärmning: 18 439 kr
El: 25 827 kr (11215 kWh)
VA: 4 538 kr
Renhållning: 4 327 kr
Försäkring: 5 177 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar FJV förbrukning: 21.98 MWh. Vattenförbrukning: 192.674 m3.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2 346 000 kr varav mark 696 000 kr
Summa pantbrev 2 807 000 kr
Tomt
Areal: 984 kvm
Typ: Hörntomt
Tomtbeskrivning Extremt välskött, finplanerad och nyanlagd trädgårdstomt med avskärmat poolområde. En riktig liten oas!
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde enligt överenskommelse

Med hörnläge, nyanlagd och finplanerad trädgård!

Välskött villa med finplanerad och parkliknande trädgård! Härliga sällskapsytor såväl inre som ytte med hela 4 bra sovrum, stort vardagsrum (braskamin) och ett fantastiskt kök i kontakt med den underbara utemiljön. Stort mervärde av det avskärmade poolområdet med tillbyggd pergola. En riktig liten oas! Varmt välkommen!
Entré
Inbjudande entréhall med goda avhängningsmöjligheter genom skjutgarderob. Väggarna är ljusa och golvet belagt med natursten.

Badrum
Helkaklat badrum med golvvärme. Vitt kakel och brunröd melerad klinker. Badrumsutrustning bestående av wc, tvättställ med kommod och badkar.

Vardagsrum
Rejält vardagsrum med plats för både matbord som för den stora soffgruppen. Dessutom förhöjer den trevliga braskaminen mysfaktorn och sprider skön värme under kalla vintermånader. På golvet ligger vacker fiskbensparkett och väggarna klädda med en fräck lila mönstrad tapet.

Kök
Modernt kök med gott om förvaring och bra med arbetsyta samt separat matplats för det större sällskapet. Ett kök perfekt vid festligheter eller för den mattokige. Läckert renoverat med en fantastisk köksö i massiv ek att nyttja vid matlagning, som serveringsbänk eller matplats. Svarta luckor symbioserar väl med det snygga stänkskydded av kakel och de rostfria vitvarorna. Köksutrustning bestående induktionshäll, fläkt, ugn, micro, integrerad diskmaskin samt kyl (2020) och frys (2020) i fullhöjd. Ljusa väggar och snyggt trägolv. Utgång till den fantastiska altanen med pool och lounge-del.

Allrum
Mysigt allrum som sammanlänkar 3 av husets 4:a sovrum. Här finns skjutgarderob att nyttja till förvaring. Heltäckningsmatta på golv och vita väggar.

Sovrum
3 bra sovrum i anslutning till allrummet. 1 med heltäckningsmatta på golv och gråa väggar i kombination med fondtapet. 1 med ljus laminat på golv och gråa väggar i kombination med fototapet. 1 med ljus laminat på golv och vita väggar i kombination med fondtapet.

WC/dusch
I anslutning till tvättstuga och 4:e sovrummet (avskillt från övriga 3 sovrum). Platsmatta på golv och våtrumstapet på väggarna. Utrustning bestående av wc, tvättställ och duschplats.

Tvättstuga
Fräsch tvättstuga med separat del som fungerar som pannrum. Utrustning bestående av torktumlare, tvättmaskin, rejäl arbetsbänk och vask med underliggande förvaring.

Sovrum
Master bedroom med utgång till altan och pool. Mörkt golv och vita väggar i kombination med läcker fondvägg av granitsten. Sovrummet ligger för sig själv, i anslutning till tvättstuga och WC/dusch.

Källare
Mindre källarutrymme med två mindre förråd och ett perfekt biorum att ta sig ner till under varma sommardagar! Uppreglade golv och väggar.

Området

Snöstorp är en stadsdel ca 5 km från centrala Halmstad på östra sidan av E6:an och gränsar till Vallås i norr och Fyllinge i söder. Före 1970 betraktades Snöstorp som en egen ort, men har idag vuxit samman med Halmstad. Läget är förmånligt med närhet till Vallås centrum, köpcentret Hallarna och handelsområdet på Stenalyckan. Det är dessutom cykelavstånd till ishall, simhall med äventyrsbad och inte minst till Halmstad Arena med dess stora utbud av aktiviteter. För den som är travintresserad är det gångavstånd till Halmstads travbana. Samtidigt har man nära till naturen och populärt strövområde i Fylleåns dalgång och endast en längre promenad till det populära utflyktsmålet Stadsbondgården. Bussförbindelserna och cykelvägarna är goda. Snöstorp kännetecknas inte minst av sin sexkantiga kyrka med tinnar och torn, vilken färdigställdes år 1883 och utnämndes till Sveriges vackraste kyrka år 2006. Kyrkan är belägen mitt i samhället och ritades av Emil Langlet som inspirerades av gamla romerska rundkyrkor och bysantisk byggnadskonst. Något som förklarar varför kyrkan fått ett utseende likt en österländsk riddarborg. Hembygdsföreningen bildades år 1933 med syftet att bevara och öka kunskapen om bygden och dess historia samt kulturarvet kring området i Snöstorpstrakten. Ett nytt kapitel i föreningens historia skrev efter att den äldre och förfallna Backagården rustats upp till att bli ett levande hembygdsmuseum, vilken år 1971 invigdes som Snöstorps Hembygdsgård. Hembygdsföreningen arrangerar aktiviteter som bland annat midsommarfirande och sommarloppis, men förvaltar även en skatt av fornfynd, gamla verktyg, redskap, fordon, textilier och dokument ända sedan 1700-talet. I trädgården finns dessutom en örtagård med olika krydd- och medicinalväxter. Aktiva föreningar i Snöstorp är bland annat folkrörelsen PRO, en av Sveriges största pensionärsorganisationer, och fotbollsföreningen Snöstorp Nyhem som har sin hemmaplan på Skedalaheds idrottsplats.

Övrigt

Förskola: Kyrkdalens förskola, Backatorpets förskola, Brogårds förskola, Klammerlyckans förskola och Hackspettens förskola Skola: Snöstorpsskolan Åk F-5 Östergårdsskolan Åk 4-9

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter