Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tomholmsstigen 49

Gammelstad

3 395 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Visning

Vänligen anmäl er till visningen via hemsidan, eller till; 072-555 04 57

Torsdag 15/4 17.00-17.30

Bostadsfakta:

Antal rum 7 rum varav 5 sovrum
Boarea 206 kvm
Taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1966 Ombyggt 2011
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk från- och tilluft
Energideklaration
Utfärdad den 18 oktober 2017
Energiklass: D
Energiprestanda: 167 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas + 1+1 glasrutor
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Stadsön 1:672

Övriga byggnader

Vidbyggt garage och förrådsdel

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 47 183 kr/år
varav
Uppvärmning: 16 069 kr
El: 13 667 kr
VA: 8 191 kr
Renhållning: 2 168 kr
Försäkring: 3 500 kr
Övrigt: 3 588 kr
Beräknat antal pers: 6
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Driftskostnad för renhållning är fördelat på 810 kr för grundavgift, 878 kr för brännbart (190 liter med tömning varannan vecka) och matavfall (140 liter med tömning varannan vecka). Driftskostnad för försäkring är schablonberäknad. Övrig kostnad avser internet.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2 975 000 kr varav mark 634 000 kr
Summa pantbrev 2 576 500 kr
Tomt
Areal: 923 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Enklare förrådsbod finns
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 25-F2000/278.1

Rymlig och social familjevilla i attraktiva Gammelstad!

- Social planlösning
- Gillestuga med bastu & relax
- Fjärrvärme & fiber
- Tomt på ytterslinga
- Barnvänligt och naturnära område
I populära Gammelstad finns denna trivsamma och rymliga villa med insynsskyddad baksida tack vare uppvuxet grönområde utanför tomtgränsen! Huset erbjuder trevliga ytor om 206 m² där det finns möjligheter till flera sovrum och trevliga umgängesytor. Från matplatsen finns utgång till härliga altandäck i två väderstreck. Arbetskök med matplats i direkt anslutning samt öppen planlösning till vardagsrummet. Tillbyggd entré med passage till gillestuga där det även finns bastu och dusch. Övre plan erbjuder två sovrum, generöst badrum och balkong. För bekvämlighetens skull finns ett vidbyggt och rymligt varmgarage samt fjärrvärme och fiber. Barnvänlig trädgårdstomt med härlig gräsmatta och gott om utrymme för spring och lek. Det finns även träd, buskar samt en friggebod.

Här i Gammelstad bor du i ett omtyckt och barnvänligt område endast ett stenkast från naturen. I närheten finns fina badstränder och mysiga utflyktsmöjligheter oavsett om du promenerar, cyklar eller åker längdskidor. I området finns förskola för de yngre barnen och för de lite äldre finns skola upp till årskurs 9. I Gammelstads centrum finns mataffär, idrottsplats, restaurang, vårdcentral, tandläkare, apotek och badhus. Storhedens handelsområde och dess stora utbud ligger bara ca 5 km bort.

Huset är besiktigat via Anticimex och säljarna kommer teckna en försäkring mot dolda fel.
Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

HALL

Välkomnande och avlång hall som löper vidare in i bostaden samt knyter an till den utbyggda gillestugan. Här finns möjlighet till gott om avhängning av ytterkläder längs med ena väggen. Schackrutigt golv i grå toner, målade väggar med inslag av mönstrad tapet. Vattenburen golvvärme ger extra komfort.

WC

Till vänster om entrén finns en WC med handfat. Mönstrad våtrumstapet och våtrumsmatta. Fönster vetter ut mot framsidan av huset.

KÖK

Trivsamt U-format arbetskök med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter i flertalet skåp och utdragbara lådor. Maskinell utrustning som återfinns är diskmaskin, spishäll, fläkt, inbyggd mikro, ugn i praktisk arbetshöjd samt dubbelt upp av kombinerat kyl/frysskåp. Klassiskt vit köksinredning med mörk laminatbänkskiva som matchats med en mönstrad tapet. Vattenburen golvvärme återfinns här.

MATPLATS

I anknytning till köket finns ett utrymme som lämpar sig väl som matplats. Här finns trapp som tar oss upp på övre plan, samt ingång till ett sovrum. Parkettgolv i originalutförande och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM

Ljust och rymligt vardagsrum som erbjuder gott om plats för soffgrupp, TV-möbel och övrigt möblemang. Generöst med fönsterpartier i skapar en fin känsla i rummet. Vitmålade väggar, fondtapet och parkettgolv.

SOVRUM 1

Från vardagsrummet nås detta sovrum som hyser plats för enkel, såväl som dubbelsäng. Laminatgolv och målade väggar samt inbyggd garderob.

SOVRUM 2

Detta sovrum nås från matplatsens del av huset och erbjuder plats för enkelsäng, skrivbord och övrigt möblemang. Vitmålade väggar och laminatgolv samt inbyggd garderob.

SOVRUM 3

Från hallen nås detta mindre sovrum eller kontor med plats för skrivbord eller enkelsäng. Vitmålade väggar, fondtapet samt parkettgolv. Platsbyggd garderob.

TVÄTTSTUGA

Bostadens tvättstuga är inrett med praktisk arbetsbänk, överskåpar och garderob. Vitmålade väggar och våtrumsmatta på golvet.

GILLESTUGA

Den mysiga gillestugan passar perfekt som musikrum eller TV-spelsavdelning. Här finns utrymme för soffa, fåtöljer och övrigt möblemang. Den charmiga kaminen har inte eldats i under nuvarande ägares tid. Vitmålad träpanel på väggarna och laminatgolv.

BASTU / DUSCH

Helkaklad duschdel med handdukstork och bastu med elektriskt aggregat samt klinkergolv.

ÖVRE PLAN

SOVRM 4

Detta extremt rymliga sovrum nås direkt till vänster när man tagit trappen upp till övre plan. Här finns väldigt gott om utrymme för dubbelsäng om så skulle önskas, alt enkelsängar och övrigt möblemang. Tapetserade väggar och klick-golv.

BADRUM

Bostadens badrum är även det generöst och luftigt. Här finns vägghängd WC, handfat med förvaringsmaxad kommod samt badkar. Här finns elektrisk golvvärme under våtrumsmattan som tillsammans med våtrumstapeten går i mörkgrå ton. Väggfasta krokar och infälld belysning i taket.

SOVRUM 5

Det andra sovrummet på övre plan har en egen balkong och klädkammare! Här finns plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Balkongen är under tak och erbjuder plats för loungemöbler. Den praktiska klädkammaren erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Målade väggar och klick-golv.

ÖVRIGT

Intill det vidbyggda garaget finns ytterligare värdefulla förvaringsutrymmen.

Området

Gammelstad består av delområdena Ektjärn, Öhemmanet, Gammelstadsviken, Gränderna, Stadsön, Gamla Stadsön, Tuvåkra, Kyrkåkra, Kyrkbyn och Storheden. En mil utanför Luleå city ligger Gammelstad, även kallad Gammelstaden, och brukar beskrivas som Luleås äldsta del. Från början var Gammelstad den naturliga handelsplatsen i Luleå men på grund av landhöjningen kunde man under 1600-talet inte komma in i hamnen. Därför flyttades stadskärnan till den plats den ligger på än idag och därav namnet Gammelstad. I Gammelstad finns ett äldre och ett yngre bostadsområde. I det äldre i närheten av Gammelstads kyrkstad hörs historiens vingslag. Kring kyrkan i Gammelstad finns en samling av 250 kyrkstugor i nästan ursprungligt skick, kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Närservice

I den nyare delen finns både villor- och hyreshusområdet Stadsön. Här finns dagligvarubutik, vårdcentral, sporthall, badhus, idrottsplats för fotboll, friidrott, tennis och ishockey. Sporthall, bibliotek, badhus, elljusspår, friluftsbad och småbåtshamn. I Gammelstad finns två L-skolor (F-3), en LM-skola (F-6) och en MH-skola (4-9). Här finns fem förskolor och ett vård- och omsorgsboende. Gammelstad har flera livsmedelsbutiker, vårdcentral och folktandvård.

Övrigt

Storheden är ett handelsområde som ligger mellan Luleå och Gammelstad och är det största handelsområdet norr om Sundsvall. Här finns många stora köpcentrum och stormarknader. Till Storheden kan du åka med lokalbussarna 6 eller 9.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter