Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lärkstigen 36

Gammelstad

3 495 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Visning

Tidsbokad visning! Anmälan via länk eller till 072-555 04 28

Onsdag 22/9 12.30-13.30

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 3 - 5 sovrum
Boarea + Biarea 150 kvm + 4 kvm
Taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 1966
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä & tegel
Fönster: 3-glas isolerrutor samt enstaka kvarvarande 1+1
Tak: Plåt
Övrigt - Ca 2015 renoverades badrummet
- Ca 2008 renoverades taket med nya takstolar/sadeltak på befintligt låglutande tak
- Ca 2000-2010 byttes fönsterna
- Relining är utfört för ca 10 år sedan
Fastighetsbet. Stadsön 1:710

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 30 613 kr/år
varav
Uppvärmning: 15 082 kr
El: 4 757 kr
VA: 5 730 kr
Renhållning: 1 544 kr
Försäkring: 3 500 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2 094 000 kr varav mark 590 000 kr
Summa pantbrev 239 000 kr
Tomt
Areal: 702 kvm
Typ: Trädgrådstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 25-F2000/278.1

Oerhört välskött och social familjevilla! Gränsande till lummigt grönområde!

- Enplansvilla i oerhört gott skick
- Öppna sociala ytor
- Syd-väst vänd tomt gränsande till lummigt grönområde
- Nyare fönster & yttertak
- Barnvänligt och naturnära område
Välkommen till Lärkstigen 36 och denna rymligt pedantskötta villa i trivsamt kvarter! Huset erbjuder härliga och genomtänkta ytor om totalt ca 150 m² boarea fördelat på 6 rum och kök. Det finns ett separat kök med matplats, rymligt vardagsrum med matsal i fil, nyrenoverat helkaklat badrum, tre sovrum i varierande storlekar, WC, tvättstuga samt stort rum som kan nyttjas antingen som allrum, tonårsrum eller varför inte bygga en spaavdelning med bastu. Uppvärmning sker med fjärrvärme och här är både fönster och yttertak bytt. Det finns även ett vidbyggt varmgarage med förråd. För den som drömmer om dubbelgarage finns möjlighet att byta till en bredare garageport.

Barnvänlig trädgårdstomt med härlig gräsmatta och utrymme för spring och lek. Det finns även träd, buskar och planteringar. Läget är ypperligt då det finns en lummig allmänning granne med husets baksida.

Huset är attraktivt belägen med närhet till det bästa Gammelstad har att erbjuda! Här bor du i ett väldigt barnvänligt och omtyckt område endast ett stenkast från naturen. Det finns fina badmöjligheter på både Storsand med dess härliga sandstrand och Snickarstrand där det finns en lastbrygga i anslutning till småbåtshamnen som är en populär badplats men även Lillstrand och Lilla Tomholmen har trevliga badstränder och ligger endast ca 500 meter från huset. Mysiga utflyktsmöjligheter oavsett om du promenerar, cyklar eller åker längdskidor. Vintertid är Tomholmen, en ö ute i Luleälven, en uppskattad destination för korvgrillning med familjen då det finns längdskidspår draget. Mattisbergets friluftsområde med både löparstigar och skidspår ligger ca 3 km bort. I området finns förskola och skola upp till årskurs 9. I Stadsö centrum finns även mataffär, idrottsplats, restaurang, vårdcentral, tandläkare, apotek och badhus. Storhedens handelsområde och dess stora utbud ligger bara ca 4 km bort.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

HALL

Entréhall med vitt tak, vita väggar, klinkergolv samt platsbyggda garderober. Här finns ingång till allrum samt utgång till en trädäckad altan på husets baksida som vetter mot gränsande allmänning,.

KÖK

Kök med vitt tak, vita väggar varav en med vitmålad panel samt snyggt laminatgolv. Vit köksinredning med både över- och underskåp, vitt kakel som stänkskydd och bänkskiva i rostfritt. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i full höjd, spis med ugn, fläkt, diskho och diskmaskin. I direkt anslutning finns utrymme för matplats invid fönster som vetter ut mot husets framsida och kvarteret.

VARDAGSRUM

Stort vardagsrum med trätak, vita väggar och ekparkett. Här finns även utgång till en trädäckad altan samt att matrummet ligger i fil.

MATRUM

Matrum i öppen planlösning till vardagsrummet med trätak, vita väggar och parkettgolv. Rummet har tidigare nyttjats som sovrum och han med enkla medel återställas om behov av fler rum finns.

SOVRUM

I anslutning till den separata sovrumsdelen av huset finns en korridor med ett flertal garderober. Vitt tak, vita väggar och laminatgolv. Sovrum 1 - Vitt tak, tapetserade väggar i ljus nyans samt laminatgolv. Här finns även en ett flertal platsbyggda garderober. Sovrum 2 - Vitt tak, tapetserade väggar i ljus nyans samt laminatgolv. Sovrum 3 - Vitt tak, tapetserade väggar i ljus nyans samt laminatgolv.

ALLRUM

I anslutning från entrén och sedan direkt till höger finns ett mysigt allrum med vitmålat trätak, ljusgråa väggar och laminatgolv.

BADRUM

Badrum med vitmålat trätak, helkaklade väggar i vit nyans och samt klinkergolv i grå nyans med vattenburen golvvärme. Här finns dusch med glasväggar, handfat med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning samt WC.

WC

WC med vitt tak, ljusgråa väggar och klinkergolv i grå nyans. WC, handfat och fönster med fint ljusinsläpp.

TVÄTTSTUGA

Tvättstugan har en ingång från köket samt en grovingång och har vitt tak, vita och röda väggar samt golvmatta i beige nyans. Tvättmaskin, tvättho, arbetsbänk samt anslutning till pannrummet med fjärrvärmeväxlaren.

Området

Gammelstad består av delområdena Ektjärn, Öhemmanet, Gammelstadsviken, Gränderna, Stadsön, Gamla Stadsön, Tuvåkra, Kyrkåkra, Kyrkbyn och Storheden. En mil utanför Luleå city ligger Gammelstad, även kallad Gammelstaden, och brukar beskrivas som Luleås äldsta del. Från början var Gammelstad den naturliga handelsplatsen i Luleå men på grund av landhöjningen kunde man under 1600-talet inte komma in i hamnen. Därför flyttades stadskärnan till den plats den ligger på än idag och därav namnet Gammelstad. I Gammelstad finns ett äldre och ett yngre bostadsområde. I det äldre i närheten av Gammelstads kyrkstad hörs historiens vingslag. Kring kyrkan i Gammelstad finns en samling av 250 kyrkstugor i nästan ursprungligt skick, kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Närservice

I den nyare delen finns både villor- och hyreshusområdet Stadsön. Här finns dagligvarubutik, vårdcentral, sporthall, badhus, idrottsplats för fotboll, friidrott, tennis och ishockey. Sporthall, bibliotek, badhus, elljusspår, friluftsbad och småbåtshamn. I Gammelstad finns två L-skolor (F-3), en LM-skola (F-6) och en MH-skola (4-9). Här finns fem förskolor och ett vård- och omsorgsboende. Gammelstad har flera livsmedelsbutiker, vårdcentral och folktandvård.

Övrigt

Storheden är ett handelsområde som ligger mellan Luleå och Gammelstad och är det största handelsområdet norr om Sundsvall. Här finns många stora köpcentrum och stormarknader. Till Storheden kan du åka med lokalbussarna 6 eller 9.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter