Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Torggatan 19

Forserum

1 895 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Visning

Välkommen på tidsbokad visning. Anmäl dig på Mohv.se

Söndag 8/8 16.00-17.00

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum
Boarea + Biarea 135,5 kvm + 12,5 kvm
Se under övrigt

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansvilla
Byggnadsår 1909
Uppvärmning Elpanna
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 7 juli 2021
Energiklass: G
Primärenergital: 232 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare, Krypgrund
Stomme: Träreglar
Fasad: Tegel och träpanel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Övrigt Tappvattnet värms upp med en varmvattenberedare som är placerad i krypgrunden. Det finns en luft/luft värmepump som idag är ur funktion.

Renoveringar
1990: Braskamin installerades i vardagsrummet på entréplan.
2007: Badrum på 2-plan renoverades av fackman.
2018: Spiskasett installerades vardagsrum på 2-plan.
2020: Ny elpatron installerades.
Fastighetsbet. Nässjö Fodret 4 och Nässjö Forserum 7:27

Övriga byggnader

Garage samt förråd på tomten

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 39 836 kr/år
varav
El: 26 527 kr
VA: 8 424 kr
Sotning: 1 285 kr
Försäkring: 3 600 kr
Beräknat antal pers: 1
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 10934 kr
Kommentar Uppgifter om driftkostnader är cirka och kommer från säljarna, baseras på 1 vuxen i hushållet. I kostnaden för VA ingår även sophämtning.
Taxeringskod 210, Småhusenhet, tomtmark
Taxeringsvärde 1 387 000 kr varav mark 631 000 kr
Summa pantbrev 814 000 kr
Tomt
Areal: 1677 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Gedigen villa med underbar tomt!

Välkommen till barnvänliga Forserum och Torggatan 19. På en lugn gata hittar vi denna gedigna tvåplansvilla med delvis inredd vind samt garage. En helt underbar trädgårdstomt där du kan ha full koll på lekande barn medans du själv sitter på altanen eller påtar i trädgårdslandet. Bilen parkerar du smidigt i garaget eller på uppfarten.
Detta är verkligen möjligheternas hus för hela familjen att trivas i många år framöver. Här erbjuds många rum att disponera precis efter eget önskemål. På entréplan finner vi kök, vardagsrum, sovrum samt wc och på övre plan två sovrum, allrum samt badrum. Vinden är delvis inredd med ett sovrum men det går självklart att inreda hela vinden för att skapa mer boyta. Mysfaktorn höjs rejält med både öppen spis och kamin installerat. Underbara gamla trägolv samt fiskbensparkett ger huset härlig charm. Huset är lätt att underhålla tack vara tegelfasaden.
Precis intill garaget finner du altanen i söder vilket innebär goda solchanser större delen av dagen. Trädgård och altan bjuder in till härliga grillkvällar med släkt och vänner.

Forserum är ett barnvänligt och lugnt samhälle för hela familjen att trivas i. Här finns god service och natursköna områden. Med bil tar det cirka 20 minuter in till Jönköping City.

ENTRÈPLAN

HALL

Välkomnande och ljus hall där du kan hänga av dig kläderna direkt till höger. Vidare in i hallen finner du förråd och wc. På väggarna sitter det bröstpanel och ljus mönstrad tapet. På golvet ligger det grå/brunt laminat.

KÖK

Praktiskt kök med köksluckor i trä, vit bänkskiva samt ljust kakel. Utrustat med spis, kyl/frys, fläkt samt diskmaskin. Fint ljusinsläpp tack vara fönster i två väderstreck. Här finns gott om plats för matbord. På väggarna sitter det ljus tapet och på golvet ligger det grå/brunt laminat.

VARDAGSRUM

Härligt vardagsrum med öppen spis. Här finns gott om plats för stort matbord alternativt soffgrupp med tillhörande möblemang. Förvaring i den inbyggda garderoben. På väggarna sitter det ljus tapet och på golvet ligger det ett mycket charmigt trägolv.

ALLRUM

Detta rummet kan användas som exempelvis sovrum, tv-rum eller kontor. Det finns gott om plats för soffgrupp alternativt säng med tillhörande möblemang. Förvaring i den inbyggda garderoben. Väggarna är vita och på golvet ligger det ett trägolv.

WC

WC under trappan. Utrustat med handfat och wc. På väggarna sitter det ljus tapet och på golvet ligger det en blå plastmatta.

ÖVRE PLAN

SOVRUM 1

Sovrum med fönster i två väderstreck. Här finns det gott om plats för säng med tillhörande möblemang och förvaring. På väggarna sitter det ljus tapet och på golvet ligger det parkett.

ALLRUM

Detta rummet kan användas som exempelvis vardagsrum, sovrum eller tv-rum. Kaminen höjer mysfaktorn. Förvaring i den inbyggda garderoben. På väggarna sitter det en ljus tapet och på golvet ligger det fiskbensparkett.

SOVRUM 2

Sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Förvaring i den inbyggda garderoben. Väggarna är vita med en mönstrad fondtapet. På golvet ligger det parkett.

BADRUM

Helkaklat badrum utrustat med dusch och wc. Vita kakelplattor på väggarna och grå klinkers på golvet.

VINDSPLAN

Idag är vinden delvis inredd till ett sovrum/allrum, resten är förrådsutrymme. För den som vill går det givetvis att inreda hela vinden för att skapa fler rum. Här är det bara fantasin som sätter begränsningar.

Området

Forserum är en idyll med en härlig natur på det småländska höglandet strax utanför Jönköping. Forserum är ett trivsamt och barnvänligt samhälle i Nässjö kommun med ca 2 500 invånare. Det är både stort och litet på samma gång då det finns såväl arbetstillfällen som god service. Forserum bjuder på omväxlande och intressant natur med rikt djur- och fågelliv. Det finns vackra naturområden och en badsjö med fint badvatten.

Närservice

Bra serviceutbud med grundskola, vårdcentral, förskola samt matbutik.

Kommunikation

Det är kort pendelavstånd med tåg och buss till Nässjö och Jönköping och tre mil till Axamo flygplats.

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter