Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Granbacksvägen 4C

Ekerö

10 995 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 1: 10 500 000 kr

Bostadsfakta:

Antal rum 8 rum varav 6 - 7 sovrum
Boarea + Biarea 230 kvm + 40 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plans villa i souterräng
Byggnadsår 2004 2004
Uppvärmning Bergvärme samt golvvärme i samtliga rum.
Ventilation Mekanisk - FTX-system.
Energideklaration
Utfärdad den 30 juni 2021
Energiklass: B
Energiprestanda: 55 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Fribärande betongplatta på plintar/berg.
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt
Fastighetsbet. Närlunda 58:52

Övriga byggnader

FÖRRÅD 1
Ett rum i nära anslutning till groventré med bra förvaringsmöjligheter inkl plats för bergvärmepump och centraldammsugare. Betonggolv. Putsade lecaväggar.
FÖRRÅD 2
Förrådet är en fristående byggnad i souterräng för förvaring samt installerad vattenmätare. Trätrappa strax utanför allrummet leder till detta förråd. Betonggolv. Oputsade lecaväggar.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 39 077 kr/år
varav
El: 25 000 kr (20039 kWh)
VA: 7 367 kr
Sotning: 400 kr
Renhållning: 3 610 kr
Väg, samf.: 2 400 kr
Övrigt: 300 kr
Beräknat antal pers: 5
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar ÖVRIGT Sommarvatten
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 7 423 000 kr varav mark 2 423 000 kr
Summa pantbrev 1 500 000 kr
Tomt
Areal: 1252 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Ekerö Närlunda GA:10, Gemensamhetsanläggning: Ekerö Närlunda GA:9
Fantastisk stor villa som stoltserar på tomten högsta punkt med panoramautsikt över Mälarens glittrande vattenspegel!
- Måste upplevas på plats
- Representativa sällskapsytor i öppen planlösning
- Balkonger i öst-/söderläge
- Lättskött naturtomt
- Gränsen mellan inne & ute suddas ut
- Dubbelgarage
- Fiberanslutning

Varmt välkommen till denna stora arkitektritade villa högt belägen med magisk sjöutsikt i populära Närlunda på Ekerö. Här erbjuds en unik kombination av ett underbart boende med trevliga sällskapsytor i öppen planlösning och totalt sex sovrum både på entréplan och övre plan. Fastigheten ligger centralt i Närlunda med närhet till det mesta, bl a med bara fem minuters gångavstånd till förskolor och skolor. Entréplanet erbjuder två entréer, stort allrum, tre sovrum, badrum med bastu, förråd och stor tvättstuga. På det över planet finner du ett generöst kök med köksö i öppen planlösning till vardagsrum med fantastiska ytor med representativa sällskapsytor, braskamin, välkomnande hall med ingång från trädgården, tre sovrum, badrum och gäst-WC.

Välkommen på visning!

ENTREPLAN

HALL

En stor välkomnande hall med skjutdörrsgarderob med plats för ytterkläder i alla slag. Klinkergolv med golvvärme i marmorerad ljusbrun ton. Tapetserade väggar.

ALLRUM

Stort ljust allrum med fina fönsterpartier. Ljusa tapetsera väggar i ton gulbeige. Parkettgolv med golvvärme.

SOVRUM 4

Härligt sovrum med utsikt mot vatten med plats för stor säng. Målade gråa väggar. Tre inbyggda garderober. Parkettgolv med golvvärme.

SOVRUM 5

Stort sovrum med plats för stor säng, skrivbord och bokhylla. Tapetserade väggar i ljusgrönt. Två inbyggda garderober. Parkettgolv med golvvärme.

SOVRUM 6

Rum med plats för gästsäng kombinerat med arbetsrum i nära anslutning till entrén. Tapetserade väggar i gulbeige. Parkettgolv med golvvärme.

BADRUM MED BASTU

Helkalklat badrum i vitkaklade väggar med ljusbrun board. Klinkergolv med golvvärme i marmorerad ljusbrun ton. Duschhörna, handfat med underskåp, högskåp, spotlights i tak. Bastu i direkt anslutning till badrummet

TVÄTTSTUGA

Stor tvättstuga med bra upplagsytor. Klinker i blått med golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare i paruppställning under bänkskiva. Väggskåp samt hyllplan för bra förvaring. Två garderober. Vitmålade väggar.

GROVENTRÈ

En gedigen groventré med plats för hatthyllor och skoförvaring och garderob. Möjlighet att ansluta en utslagsback. Ljust klinkergolv med golvvärme. Målade väggar.

FÖRRÅD

Bra utrymme med plats för förvaring inkl plats för varmvattenberedare, golvvärmefördelare samt FTX-aggregat. Inkommande fiber. Patchpanel för fast anslutning av Internet/TV/Tele till alla rum. Ljust klinkergolv. Målade väggar.

ÖVRE PLAN

HALL

Välkomnande hall med plats för hatthylla, skohylla samt skänk. Klinkergolv i ton av grått samt tapetserade väggar i ljust randigt motiv.

KÖK

Upplev matglädjen i detta påkostade kök designat för familjemåltider och fest! Fantastiska ytor för mat & bak samt gott om förvaring i skåp och lådor. Bänkskiva i sten och köksinredningen är i körsbär. Köket erbjuder kyl, frys, diskmaskin, spis, inbyggd ugn, inbyggd mikro, två diskhoar, samt fläkt. Klinkergolv i ljus ton samt ljust målade väggar. Utgång till balkong med bedårande utsikt! Sommartid får balkongdörren stå öppen och gränden mellan inne och ute suddas ut!

VARDAGSRUM

I fil med köket ligger det vackra vardagsrummet med magiska fönsterpartier i flertal väderstreck för bästa ljusinsläpp! Vardagsrummet pryds av en förtjusande braskamin som sprider värme och glädje samt blir som en dekorativ inredningsdetalj. Plats för soffgrupp, soffbord, tv-möbel samt skänk. Parkettgolv samt tapetserade väggar i ljust randigt motiv.

MASTERBEDROOM

Stort "master bedroom" med gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt byrå. Praktiska garderober, vackra golv samt tapetserade väggar i randigt motiv i ton av blått. Utgång till balkong med underbar sjötsikt.

SOVRUM 2

Ett mysigt sovrum med atmosfär med utsikt mot Mälarens vatten med plats för säng, skrivbord för lek och spel. Målade väggar i ljus färg. Parkettgolv med golvvärme. Två fasta garderober.

BADRUM 1

Helkaklat badrum med klinkergolv med golvvärme i ljus ton, vitkaklade väggar samt kaklade väggar i blå ton. Handfat med underskåp, spegelskåp, handdukstork, wc, högskåp, hörnbadkar, fönster samt spotlights i tak.

GÄSTWC

Intill hallen finns ett praktiskt helkaklat wc med handfat samt spegelskåp. Klinkergolv i ton av nougat med golvvärme, ljust kaklade väggar samt kaklade väggar i ton av nougat.

SOVRUM 3

Trevligt sovrum med plats för säng, skrivbord och hyllor. Tapetserade väggar i gulbeige ton. Parkettgolv med golvvärme. Två fasta garderober.

Området

Fastigheten är belägen i ett av Ekerö tätorts mest eftertraktade områden, Närlunda. Från huset är det gångavstånd till Ekerö C och till Närlundaskolan. Även Birkaskolan och Tappströmsskolan ligger på gångavstånd från huset. Flera förskolor finns också i området. Det är mycket nära till Mälaren och Närlundabadet. Runt omkring finns fina lekytor, lekplats och grönområden. Vintertid när isen ligger finns en av Friluftsfrämjandet plogad skridskobana vid Tranholmen. Promenad och joggingvägar längs med vattnet samt mot Älvnäs och ända fram till Ekerö kyrka. I områdets närhet finns dessutom: - Träkvistavallen med fotbollsplaner, ishall, tennisbanor och fritidsgård. På andra sidan stora vägen finns ett gym, Puls & Träning. - Ekebyhovs parken med en vacker bokskog som är Sveriges nordligaste självföryngrande bokskog. Ekebyhovs slott har olika kulturaktiviteter, konstutställningar, café med hembakat och dagens lunch i veckorna. Både parken och bokskogen har fina promenadstråk. - Ekerö ridskola med både barn och vuxengrupper, inackorderingsstall och flera ridanläggningar. - Ekebyhovs fina slalombacke med fyra nedfarter, funpark, skidskola samt aktiv alpinklubb. - Ett stort naturområde vid Jungfrusundsåsen med fina motionsspår (3,4,5 och 10 km delvis med el-ljusbelysning), vandringsleder, ridvägar och strövområden. Vintertid är det fina skidspår i motionsspåren. - Tre omtyckta golfbanor, Mälarö GK vid Skytteholm, Troxhammar GK och Drottningholm GK. - Vid Ekerö centrum finns även bibliotek, vårdcentral och läkarmottagning.

Närservice

Nära Ekerö Centrum med dess stora utbud såsom Ica Supermarket, apotek, bibliotek, systembolag och ett flertal butiker. I anslutning till Ekerö Centrum finns även vårdcentral, tandläkarmottagning samt läkarmottagning. - Idrottsplats finns vid Träkvistavallen med bl a ishall, fotbollsplaner och padelbanor. Vid Träkvistavallen finns även Crossfit träning för både barn och vuxna, fritidsgård (från åk 4a) och ett gym, Puls & Träning. -Lidl efter Ekerövägen / Älvnäsvägen ca 20 minuters promenad. - Träkvista Torg med matvaruaffär, färgaffär, presentbutik, frisör, restaurang och pizzeria. Badhus färdigställt under kvartal 1 – 2023 intill Träkvistavallen.

Kommunikation

Med buss från Ekerö Centrum tar du dig enkelt till Brommaplan för vidare transport till ditt resmål. Närmaste busshållplats finns på Närlundavägen alternativt Ekerövägen. Beräknad restid till Brommaplan ca 15 minuter. Det finns även en färjeförbindelse mellan Ekerö och Slagsta (i Botkyrka kommun) som gör att man snabbt kan ta sig ut på E4:an. Från Tappström vid Ekerö Centrum går pendelbåtslinje 89 in till Klara Mälarstrand, för mer information och tidtabell se Ekerö kommuns eller SLs hemsida.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter