Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Banvägen 40

Arlöv

2 795 000 kr

Se alla bilder


Visning

Tidsbokad visning, föranmälan krävs!

Söndag 28/2 13.00-14.30

Bostadsfakta:

Antal rum 3 rum varav 1 sovrum
Boarea + Biarea 115 kvm + 75 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plans radhus
Byggnadsår 1979
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 1 december 2020
Energiklass: D
Energiprestanda: 113 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 91 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta på mineralullisolering alt. cellplast
Grundmur: Kantblock av Leca
Stomme: Trä
Fasad: 1/2-stens fasadtegel reps stående & liggande panel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Takboard med betongpannor på läkt
Fastighetsbet. Tågarp 15:129

Övriga byggnader

Uppgifter om byggnadssätt är inhämtade från broschyren "Tågarp Östra Rinnebäck, Burlövs Kommun" som erhålls i samband med att huset byggdes.
Fastigheten tillhör Rinnerbäcks samfällighet. Via samfälligheten har man en garageplats samt tillgång till parkeringskort på öppen parkering där man kan ställa sig i mån av plats. Rinnerbäcks samfällighet har gemensam städning två gånger/år.

Huset säljs med friskrivningsklausul. Ingen ytterligare städning kommer att göras innan tillträdet.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 38 750 kr/år
varav
El: 5 750 kr (2769 kWh)
VA: 4 143 kr
Renhållning: 1 940 kr
Väg, samf.: 22 200 kr
Försäkring: 4 717 kr
Beräknat antal pers: 1
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Årskostnaden för samfälligheten betalas med 1850 kr/månad. I denna kostnad ingår en schablon för uppvärmning om 1016 kr som sen regleras mot verklig förbrukning en gång per år.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 1 769 000 kr varav mark 441 000 kr
Summa pantbrev 721 900 kr
Tomt
Areal: 143 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Burlöv Tågarp GA:2 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt

Friköpt radhus i barnvänligt område!

I lugnt och barnvänligt område har vi äntligen möjlighet att presentera detta välplanerade radhus om 2 plan + källare med inglasat uterum och friköpt trädgård i solsäkert västerläge. Här ges nästa ägare möjlighet att skapa sitt eget drömboende och huset bjuder på en optimal planlösning med de sociala ytorna på entréplan och de privata delarna på ovanvåningen. I området finns allt man behöver med förskola, lekplatser och förskola samt närhet till Burlöv Center. Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta med både busshållplatser och tågstation i närheten och för den som kör bil är det mycket nära till både Västkustvägen och motorvägar. Välkommen att flytta in!
HALL
Vi välkomnas av en ljus och rymlig hall som erbjuder goda avhängningsmöjligheter för sko- och hatthylla samt plats för ytterligare förvaringsmöjligheter. Ljusa väggar och ljust laminatgolv.

KÖK
I anslutning till hallen finner vi köket som är rymligt och erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter med fönster mot husets framsida. Ljusa över- och underskåp kombineras med grå bänkskiva, grått kakel ovanför arbetsbänken och vitvaror i rostfritt utförande. I köket finns det gott om utrymme för matplats och utrustningen består av diskmaskin, kyl/frys, integrerad ugn och micro, spishäll samt spisfläkt. På golvet ligger grå plastmatta och väggarna är ljusa.

BADRUM
På bottenvåningen finner vi ett stort helkaklat badrum renoverat i stilrena färger. Badrummet är utrustat med en väl tilltagen duschhörna, tvättställ med kommod samt wc-stol i vitt porslin. Ljust kakel på väggarna kombineras med klinkergolv i orangea toner.

VARDAGSRUM
Det till ytan väl tilltagna vardagsrummet rymmer både större matsalsmöblemang och soffgrupp. Det stora fönsterpartiet längs med rummets ena långsida ger ett fantastiskt ljusinsläpp och från detta rum finns utgången till husets inglasade uterum. Ljus tapet på väggarna kombineras med ljust laminatgolv.

TVÄTTSTUGA
Husets tvättstuga nås antingen via hallen eller egen entré och är utrustat med tvättmaskin, handfat med arbetsbänk, förvaringsskåp samt torkskåp.

Via trappan i hallen tar vi oss antingen upp till ovanvåningen där vi välkomnas av en stort allrum eller ner till källaren. På ovanvåningen finns allrum, sovrum samt badrum. Optimal planlösning med sociala ytor på nedanvåningen och de privata ytorna på ovanvåningen. I källaren finns i dagsläget tre stycken rum samt ett större förvaringsutrymme och det finns även utgång samt trappa upp till trädgården.

ALLRUM
Ovanvåningens allrum är stort till ytan och här finns möjlighet att dela av rummet till antingen ett eller två rymliga sovrum. Längs allrummets ena sida finns en stor inbyggd garderob med skjutdörrar. Laminatgolv och grön tapet på väggarna.

SOVRUM
Husets sovrum bjuder på plats för dubbelsäng och extra förvaringsmöbel. Detta rum lämpar sig perfekt som master bedroom då det i anslutning till rummet finns en stor klädkammare. Samma laminatgolv som i allrummet och ljus tapet på väggarna.

BADRUM
Ett väl tilltaget och fräscht badrum från byggåret utrustat med badkar, tvättställ med vit kommod och vitt spegelskåp ovanför samt wc-stol i vitt porslin. Blå våtrumsmatta på golvet och ljus våtrumstapet på väggarna.

Huset säljs med friskrivningsklausul. Ingen ytterligare städning kommer att göras innan tillträdet.

Området

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter