Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rosendalsvägen 33

Österskär Åkersberga

6 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 4 - 5 sovrum
Boarea + Biarea 136 kvm + 76 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansvilla
Byggnadsår 1969 Ombyggt 1986
Uppvärmning Vattenburen golvvärme EP, vattenb radiatorer källare, luft/vatten värmepump
Ventilation Mekanisk till- och frånluft.
Energideklaration
Utfärdad den 7 maj 2019
Energiklass: C
Energiprestanda: 55 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 88 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä/Lättbetong/Betonghålsten
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Plåt
Övrigt Totalt renoverad 2019/2020.
Fastighetsbet. Tuna 7:129

Övriga byggnader

Stor altan på baksida tomt. Förberett för spabad. Förråd/relax på altanen. Extra stuga på framsida.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 31 405 kr/år
varav
Uppvärmning: 20 800 kr
El: 0 kr (15000 kWh)
VA: 7 705 kr
Renhållning: 2 900 kr
Beräknat antal pers: 5
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar I uppvärmningskostnaden ingår kostnad för el. Kostnad för försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 476 000 kr varav mark 1 772 000 kr
Summa pantbrev 3 050 000 kr
Tomt
Areal: 939 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Österåker Tuna GA:4 ändamål: Vägar, Elledningar och/eller belysning, Grönområden
I slutet av 60-talet byggdes denna friliggande villa i början av Österskär med hopp om att bilda ett funktionellt familjehem. Cirka 15 år senare valde man att bygga om huset lite men den stora förändringen har skett nu! Ända från grunden har huset fått nytt liv och här har ingenting lämnats åt slumpen. Jämnat ut grunden, installerat vattenburen golvvärme på hela entréplanet, vattenburna radiatorer i källarplan, nytt ventilationssystem med värmeåtervinning, all el omdragen med nytt elskåp, stambytt gamla rör, ja, allt från hörn till hela planlösningen! Ägarna har tänkt igenom varje detalj så den röda tråden lyser starkt i alla rum. Allt från lister till eluttag. Trots att hela huset växt upp på nytt finns fortfarande ofärdiga moment så nästa ägare kan forma huset till att bli sitt hem. Hur vill ni att entrén till huset ska se ut? En enkel trappa, altan i nivåer på hela framsidan som tar dig in eller kanske en hel farstukvist?
Har ni alltid drömt om ett rött hus med vita knutar? Har ni haft en dröm om ett eget källargym eller en egen biosalong? Har ni drömt om att sitta i en badtunna på vintern och dricka en öl i en relaxavdelning? Kom på visningen så ska jag visa er vilka möjligheter som finns kvar!
Idag består entréplanet av en rymlig hall med otrolig mängd förvaring. Två sovrum varav den ena har egen walk-in-closet. En stor matsal framför enorma fönster ut mot altanen. Ett totalrenoverat badrum i perfektion. Kök med helrumsskafferi i storlek L. Här finns även ett TV-rum eller om ni är bokmalar, varför inte skapa ett litet bibliotek med en läshörna?
Ner för trappen finns två mycket stora sovrum, en WC, en stor tvättstuga och ett öppet rum. I det stora öppna rummet finns möjlighet att få det rum man alltid saknat; ett biorum, ett gym, ett hobbyrum eller varför inte ett stort lekrum?
På Rosendalsvägen 33 bor du ett skutt från Roslagsbanan som tar dig till Tekniska högskolan på 30 minuter och en kortare promenad till skolor, förskolor, naturområden och Åkersberga centrum för daglig shopping. Närhet till stranden och havet förhöjer livskvaliteten och här vill man bo länge!

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi på 072 555 06 72 alt. vera.safi@mohv.se
---ENTRÈPLAN-
På hela entréplanet finns vattenburen golvvärme under ett slitstarkt mörkbrunt vinylgolv.

-HALL-
Öppen hall med separat del för enormt mycket plats för avhängning och inbyggda skjutdörrsgarderober som sväljer kilovis med kläder. Bara att kasta av sig blöta ytterkläder och tack vare värmegolvet torkas det snabbt upp!
Fortsatt in i inre hallen finns en öppen yta som idag används som läshörna eller lounge-del.

-BADRUM-
Helkaklat badrum med matta grå-beige kakelplattor. Vägghängd WC, handfat med vit kommod och spegel ovan. Regnskogsdusch med snygg glasvägg som avskiljer. Unidrain, spotlight och inkaklade hyllplan är några av många snygga detaljer.

-SOVRUM-
Sovrum med härlig mönstrad tapet och grå heltäckande matta. Här finns plats för stor säng och ett stort fönster släpper in rikligt med ljus. Egen walk-in-closet.

-VARDAGSRUM-
Vardagsrum med plats för soffa och tv-möbel. Fönster för ljusinsläpp. Vitmålade väggar.

-SOVRUM-
Sovrum med vitmålade väggar och svart heltäckande matta. Fönster för ljusinsläpp.

-MATSAL-
Fantastisk matsal med plats för stor matgrupp som rymmer hela släkten. Vitmålade väggar och stora fönster ut mot baksida.

-KÖK-
Kök med svarta skåpluckor och handfat i rostfritt. Rejält med bänkyta för matlagning. Flertal hyllor och underskåp till förvaring. Hel integrerad kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Häll och fläkt i svart. Inbyggd micro och ugn. Även i köket finns ett stort fönster för båda ljusinsläpp och utsikt. Som en dröm för en matlagare finns ett helt rum som skafferi för enorm mängd förvaring.

---NEDRE PLAN---
Nedre plan har vattenburna radiatorer. I hallen ligger mörkbrunt vinylgolv och väggarna är ljusa.

-SOVRUM-
Ordentlig storlek på sovrum med heltäckande ljus matta och vitmålade väggar. Fönster i två väderstreck. Plats för både dubbelsäng, garderober, soffmöbel och skrivbord.

-SOVRUM-
Ordentlig storlek på sovrum med heltäckande ljus matta och ljust målade väggar. Plats för stor dubbelsäng, garderober, soffmöbel och skrivbord. Stort fönster ut mot sida av hus.

-WC-
Toalett med likadant slitstarkt vinylgolv som övre plan och ljust målade väggar. WC, handfat, spegel och flera förvaringsskåp. Litet fönster för vädring och ljusinsläpp.

-TVÄTTSTUGA-
Stor tvättstuga och förråd. Här finns förutom enorm mängd utrymme, en tvättmaskin och ett extra duschutrymme. Här ligger också vinylgolv, praktiskt och enhetligt.

-ALLRUM/HOBBYRUM-
Stort allrum som idag används som hobbyrum. På den gjutna grunden ligger plattor av gummi, perfekt för dig som vill styrketräna och släppa tunga vikter. Delvis tapetserat, delvis målat i vitt på väggarna. Ljusinsläpp kommer från smala fönster längs taket i två väderstreck.

Området

Österskär är ett villaområde i tätorten Åkersberga i Österåkers kommun, Stockholms län. I Österskär finns två av stationerna på Roslagsbanan som förbinder området med centrala Åkersberga och med Stockholm, Tunagård och Österskär (som också är slutstation på Roslagsbanans linje 28). Området ligger på en kuperad halvö mellan Trälhavets vikar (Tunaviken och Sätterfjärden). I området finns Tunaborgen med anor till 1200-talet.

Närservice

RESTAURANGER OCH SERVICE I Österskär finns den populära restaurangen Solbrännan som är belägen precis vid Österskärs Havsbad och har en fin uteservering samt en fantastisk havsutsikt. Här serveras lunch dagligen året om, söndagsbrunch under våren och hösten, BBQ på sommaren samt julbord i November och December. De har även temakvällar året om för allmänheten, så som musikkvällar och modekvällar. Solbrännan går att hyra för fester, bröllop, mindre konferenser och minnesstunder. De ordnar även med catering. Lokalen och terrassen är rullstols- och barnvagnsvänliga! Vid Österskär station finns en nyöppnad sushirestaurang - Berga Sushi. Här hittar du samma goda sushi som på Bergavägen men även en utökad meny med fler varma rätter. Dessutom kan du njuta av maten med ett glas vin, en god japansk öl eller varför inte risvinet saké. Här finns även ett mysigt Café, en klädbutik och en salong.

Kommunikation

KOMMUNIKATIONER I Österskär finns två av stationerna på Roslagsbanan som förbinder området med centrala Åkersberga och med Stockholm, Tunagård och Österskär (som också är slutstation på Roslagsbanans linje 28). Roslagsbanan går 2-4 gånger i timmen beroende på tidpunkt och dag. Från Österskär till Stockholms östra tar det cirka 40 minuter och till Åkersberga station tar det endast 4 minuter.

Övrigt

SPORT OCH FRITID Österskär och Tuna är populärt för sin fina skärgårdsmiljö med ett flertal större båtmarinor samt bra bad- och båtplatser. Österskärs havsbad är en fin badstrand med både klippor och sand samt brygga. I området finns flera fotbollsplaner och fina promenadstråk och stigar. I Åkersberga, cirka 3 kilometer från Österskär station, finns ishall, simhall, idrottsplatser och flera större idrottsföreningar. FÖRSKOLA OCH SKOLA I Österskär finns bl.a. Förskolan Tuna, Tärnans förskola, Montessoriförskolan Aquarius och Österskärsskolan (Fskk-årskurs 6)

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter