Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vendelsö skolväg 23

Vendelsö VENDELSÖ

1 900 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Vendelsö skolväg 23

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 63,00 kvm
förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 99-2906-1-190-1
Våning 0 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 900 000 kr Accepterat pris
Avgift: 3 693 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, förråd, sophantering. Tillkommer obligatoriskt tillägg om 84kr för internet.
Andel i föreningen: 0,53741%
Andel av årsavgift: 0,53895%
Driftskostnad 5 524 kr/år
varav
El: 2 416 kr
Försäkring: 3 108 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftkostnader kan komma att ändras efter avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår 1972
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (FTX)
Energideklaration
Utfärdad den 17 november 2019
Energiklass: E
Primärenergital: 130 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Vendelsö 3:2132
Övriga byggnader I huset finns cykelförråd på markplan. Barnvagnsförråd på samma plan som lägenheten. Till lägenheten hör även ett källarförråd.
Varmt välkommen till denna underbara minitrea i populära Vendelsö. Lägenheten är fin och har genomgått en del förändringar och uppfräschningar sedan ägaren tog över. Garderobsdörrar och köksluckor är omlackerade, ny matta inlagd i hall och kök, ommålade väggar i både sovrum, badrum och vardagsrum. Huset är suterräng vilket gör att ingången nås från entréplan och balkongen är belägen i ett insynsskyddat läge en våning upp. Lägenheten är registrerad som en 2:a men disponeras som en 3:a.

Renoveringar: Oktober 2018: Ny golvmatta i kök och hall. Nytt golv i sovrum och vardagsrum. (ej parkett). Målat tak och väggar i kök, sovrum, hall, badrum och vardagsrum. Målat om köksluckor och garderobsdörrar. Nya handtag till dörrar, köksluckor och garderober. Byggt en vägg med skjutdörrar i frostat glas i kök.

ENTRÉHALLEN

Välkomnande stor entréhall med ingång från entréplan. Direkt till höger finns plats för klädavhänging och förvaring erbjuds i tre garderober, ytterligare förvaring erbjuds i bostadens rymliga klädkammare. På golvet ligger linoleummatta och väggar målade i vitt.

KÖK

Skåpinredning i vitt med röda luckor samt vitvaror i vitt. På golvet ligger matta och väggar i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin köpt 2018, kyl/frys, ugn, spis, fläkt och diskho. Här finns gott om både arbetsyta och förvaring.

SOVRUM/Matplats

I den ursprungliga planlösningen ligger matplatsen i anslutning till köket. Denna är omgjord till en minitrea vilket har omvandlat matplatsen till ett sovrum/sovalkov. Här ryms en säng och en ytterligare möbel som byrå eller skrivbord eller matbord om så önskas.

SOVRUM 2

Detta ljusa, rymliga sovrum rymmer både dubbelsäng samt ytterligare möbel. Här finns gott om utrymme för en god natts sömn samt möjlighet att ställa in garderob om så önskas. Väggar är sedan 2020 målade i vitt och på golvet ligger laminat.

VARDAGSRUM

I vardagsrummet finns plats för större soffgrupp, tv-möbel samt matplats om så önskas. Härifrån nås balkongen.

BADRUM

Halvkaklat badrum som nås från entréhallen. Här finns badkar, WC, handfat, spegel, torkskåp och tvättmaskin köpt 2018. På golvet ligger matta och väggarna är målade i grön nyans och delvis inredda med vitt kakel.

Omgjord Minitrea i populär förening med fräscha ytskikt och balkong!

- Accepterat pris -
- Kontakta mäklare för tidsbokning -

Varmt välkommen till Vendelsö Skolväg och denna minitrea. Väl tilltagna ytor, fräscha ytskikt med balkong i ett högt insynsskyddat läge som pricken över i:t. Bra läge till kommunala förbindelser, natur, handelsplats och flertal bad! Lägenheten är en 2:a men disponeras som en 3:a. Balkongen ligger belägen en våning upp och lägenheten nås från markplan. (souterräng).

Här bor du i en välskött stabil förening med närhet till både natur och kommunikationer. Ett stenkast från lägenheten ligger lekpark, mataffär och busshållplats som tar dig till Stockholm city, Tyresta, Haninge C, Tyresö m.m.

Vi bryr oss om våra kunder och våra anställda och har därför infört nya rutiner kring våra visningar. Anmäl dig till visningen och kom max två per sällskap. Skulle visningstillfällena bli fullbokade så löser vi givetvis visning en annan tid! Vi hoppas att du har förståelse för detta. Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare vid ytterligare frågor och information! Önskas privat visning kontakta ansvarig mäklare!

Välkommen på visning!
Mäklare Victoria Sjöberg - 070 553 47 75

Förening

Vendelsö skolväg 23

Förening

Brf Folkparken

Allmänt om föreningen

Brf Folkparken bildades 2010 i syfte att förvärva fastigheten Vendelsö 3:2132 i Haninge kommun av Fastighetsbolaget Sågen KB. Inom föreningen finns 208 st bostäder varav 168 st är upplåtna med bostadsrätt och 40 är upplåtna med hyresrätt. Föreningen har en mycket informativ hemsida: https://www.brffolkparken.se/

Tv och bredband

Kabel-TV tecknas själv av bostadsrättsinnehavaren via ComHem eller Sappa. Bredband via Bahnhof (obligatorisk kostnad om 84 kr/mån).

Parkering

Kösystemet till parkeringsplatserna sköts av HSB. För information ber vi er kontakta HSB servicecenter på telefon 010-442 11 00.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Under April 2020 gjordes en avgiftshöjningen med 2%. Föreningen planerar en årlig höjning med 2% i Juni/Juli.

Renoveringar - utförda och planerade

Planerade:
2021 - Renovering av hissar. (Hus 5-v.15,Hus 7-v.19, Hus 9-v.23, Hus 11-v.32, Hus 17-v.36.) Hissen kommer vara avstängd i ca 20 dagar.
2021 - Stamspolning planerad till v. 11-12
2021 - Renovering av tvättstuga
2017 - Godkänd OVK
2016 - Radonmätning genomförd med godkänt resultat.
2016 - Stamspolning
2011 - Stamspolning, ventilationsrengöring, renovering av tvättstuga, byte av låssystem allmänna utrymmen.
2012/2013 - Renovering av fastigheternas samtliga fönster.
Se årsredovisning samt föreningens hemsida för detaljerad information.

Övrigt

Enhetsmätning av el via föreningen och kommer via månadsavin.
Tvättstuga finns i separat byggnad på gården mellan Vendelsö skolväg 5 - 13.

Bostadsrättsföreningen förvaltas av HSB enligt särskilt avtal. Förvaltaren svarar även för fastighetsskötsel och felanmälan.
Telefon: 010-442 11 00

Läs mer på föreningens hemsida: https://www.brffolkparken.se

Överlåtelseavgift

1 666 kr

Pantsättningsavgift

952 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Här bor du i ett lugnt område med närhet till både Stockholms city, shopping och rogivande natur! Här har du nära till flera naturbad såsom Långsjön, Gårdens Bad, "Krokodilbadet" samt "Lyckan".

Närservice

Ett stenkast från bostaden finns Sågen centrum med mataffär, restaurang och kiosk. På fem minuters avstånd med bil finns restaurang, Lidl, Ica Maxi, Starbucks och systembolaget. På nära avstånd finns även Port73 och Haninge centrum med ett stort utbud av restauranger, caféer, frisörer och butiker.

Kommunikation

I direkt anslutning till bostaden går direktbussar som tar dig till Stockholm på ca 20 minuter. Buss går även till Gullmarsplan, Handen, Tyresö och Nacka. Närmsta pendeltågen stannar i Handen eller Vega. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden!

Övrigt

Förskola finns i direkt anslutning till området samt även i området runtom. Hagaskolan från 6 år till åk 5 ligger ca 5 min gångväg bort, Lyckebyskolan ca 10 min bort. Vendelsö Hage ca 15 min gångväg bort. Flera grundskolor finns också i Vendelsö och Fredrika Bremergymnasiet i Haninge centrum.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter