Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Turkosgatan 43

Tynnered VÄSTRA FRÖLUNDA

1 495 000 kr

Se alla bilder

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 2: 1 735 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Turkosgatan 43

Antal rum 2 rum
Boarea 60,70 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 56
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 495 000 kr utgångspris
Avgift: 3 795 kr/mån Inklusive värme, vatten, kabel-tv, bredband, brf-försäkring och parkeringsplats i garage. Säkerhetsdörrkostnad med 65 kr per månad är inräknat i månadsavgiften. Föreningen har tecknat ett kollektivt elavtal vilket innebär att föreningen överför el till bostadsrättsinnehavarna, elförbrukningen debiteras sedan kvartalsvis på månadsavierna (medan föreningen står för kostnaden gällande elledningar.)
Andel i föreningen: 0,22794%
Andel av årsavgift: 0,22794%
Reparationsfond: 18 518 kr
Kommentar Driftkostnader har ej varit möjliga att hämta ut.
Inglasad
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1968
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 27 maj 2019
Energiklass: E
Primärenergital: 130 kWh/m² och år

Hall

Stor och rymlig hall med plats för både avhängning och övrig hallmöbel. Bra förvaring i form av en garberob.

Kök

Välplanerat kök som nås från både hall och vardagsrum i originalutförande med goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Naturlig plats för matbord för fyra personer vid fönster. Ljusgråa köksluckor och vitt kakel ovan arbetsbänk. Vita väggar och laminatgolv. Maskinparken består av kyl/frys, spis/ugn, köksfläkt samt en extra frys.

Badrum

Delvis kaklat badrum i tidlös färgskala med vita väggar och ljus plastmatta på golv. Badrummet är inrett med toalett, tvättställ samt duschkabin. Här finns även ett stort fönster för naturligt ljusinsläpp. OBS! Badrummet har ej genomgått den relining av stammar som föreningen nyligen gjort. Föreningen vill därför att ny ägare renoverar badrummet. För mer info, kontakta mäklaren.

Sovrum

Rogivande sovrum som gott och väl inrymmer en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Gott om garderober längs en hel vägg i originalutförande. Ljusa väggar samt plastmatta på golv.

Vardagsrum

Vardagsrummet är lättmöblerat och inbjuder till umgänge där plats finns för såväl soffgrupp som övrigt möblemang. Från vardagsrummet nås bostadens inglasade balkong via en helglasad balkongdörr som tillsammans med de stora fönsterpartierna ger stort ljusinsläpp. Vita väggar bryts av med en originalekparkett i klassiskt fiskbensmönster.

Inglasad balkong. Parkeringsplats ingår i avgiften. 18 518 kr i inre fond.

Obs! Bostaden säljs genom god man. Därför säljs lägenheten med friskrivningsklausul vilket innebär att köparen inte har möjlighet att åberopa några som helst brister gentemot säljaren efter köpet. Av samma anledning kan inte heller bostaden säljas på förhand innan ordinarie visning.
Välkommen till en ljus och rymlig 2:a med lugnt och grönskande läge samt stor inglasad balkong i sydväst. Denna bostad erbjuder en väldisponerad och runtgående planlösning med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Kök med goda förvaringsmöjligheter och en naturlig matplats vid fönstret för fyra personer. Ljust vardagsrum som erbjuder flera möbleringsalternativ med utgång till stor inglasad balkong med bästa sydvästläge. Stort sovrum med gott om förvaring, Delvis kaklat badrum som har det mesta att önska samt rymlig och möblerbar hall med gott om förvaring genom flertalet garderober. Parkeringsplats och bredband ingår i avgiften. Här bor man i en stabil och omtyckt HSB-förening med stora och grönskande innergårdar och välutrustade lekplatser. Närhet till Frölunda Torg, härliga grönområde och hav, samt goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg.

Förening

Turkosgatan 43

Förening

Hsb Brf Tynnered

Tv och bredband

Bredband, tv och telefon via Telia. Genom det kollektiva avtalet ingår digital-tv med Telias Lagompaket med ca 19 kanaler, bredbandstelefon och bredband 250/100 Mbit.

Parkering

Föreningen har två garage med vardera en inomhusdel och en utomhusdel. Till varje bostadslägenhet hör en särskild angiven bilplats (ingår i avgiften) och kan inte bytas.

Renoveringar - utförda och planerade

Gjorda renoveringar:
Under 2003 genomfördes en renovering av samtliga tvättstugor.
2003-2004, Övernattningslägenheten/gästrummet på Turkosgatan 35.
2003-2004 Ny belysning på p-däcken och gästparkeringarna.
2005-2006 gjordes innergårdarna i ordning.
2008-2009 utfördes fasadrenovering samt utbyte av fönsterbalkar.
2009-2010 installerades nya entréportar och porttelefoner.
2011 installerades säkerhetsdörrar till varje lägenhet (detta aviseras med 65 kr från 1 jan 2012) samt nytt bokningssystem i tvättstugor.
2011 påbörjades även stamrenovering i föreningen, relining har skett av avloppsstammarna och befintliga ytskikt i badrum har lämnats intakta.
Under 2016 skedde OVK (Obligatorisk Ventilationskontroll).

Övrigt

Sex tvättstugor finns på Turkosgatan 8,12, 22, 29, 36 samt 46.
Det finns två lokaler som går att hyra av medlemmarna för 300 kr/tillfälle. Det finns även gästrum med fyra sängplatser inklusive bäddutrustning, samt bord och stolar.
Det finns en träningslokal och mitt i området finns två stycken boulebanor
Föreningen har 5 st mopedrum.


För mer information besök föreningens hemsida : http://www.brftynnered.se/

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Tynnered ligger mellan Näset, Önnered, Fiskebäck och Frölunda och utgörs av en trivsam blandning av villa- och radhuskvarter samt låga flerfamiljshus. Här bor man nära såväl det lockande havet med sina salta bad som god shopping i det närliggande shoppingcentra på Frölunda Torg med sitt stora utbud av butiker, delikatesser, elektronik och caféer. I närområdet finner man även mataffär, goda kommunikationer, förskolor, skolor, lekplatser och fritidsaktiviteter. Allt finns på bekvämt gång- eller cykelavstånd vilket ger goda förutsättningar att trivas för den aktiva familjen. Inom gångavstånd från Turkosgatan kommer det även inom snar framtid att byggas en Lidl-affär samt att det vid Opaltorget planeras nybyggnation av bostadsrätter med nyinvigning av bland annat Hemköp, pizzeria och frisör. Områdets fornlämningar vittnar om att området varit en populär plats att bosätta sig på ända sedan tidig bronsålder. Under tiden från 1366 till 1619 tillhörde trakten ibland Sverige och ibland Danmark. Tynnered införlivandes med Göteborg år 1945. Idag består Tynnered av primärområdena Bratthammar, Grevegården, Guldringen, Kannebäck och Skattegården. Vill du promenera vid eller bada i havet kan du ta cykel eller buss till någon av alla badplatser i närheten t.ex. i Fiskebäck, Möttvik, Smithska Udden och Ganlet. Precis på gränsen mellan Näset och Askim ligger Välens ekologiska fritidsområde. Hit tar man sig också lätt med cykel eller buss. En härlig naturstig om ca 2,5 km leder runt området förbi idrottsplatsen och minigolfbanan vid Åkered och vidare mot den trevliga småbåtshamnen Björlahamnen på Näset. Vid Åkeredsrondellen ligger Sportarenan där man kan spela tennis, badminton, fotboll och minigolf. Vid Kastanjeallén finns en välutrustad näridrottsplats med bl.a. tennis, inlinesåkning och schackspel. På Melongatan finns en spännande utflyktslekplats för de mindre och för dig som föredrar gym finns Nordic Wellness och Friskis & Svettis i närområdet.

Närservice

Frölunda Torg är ett komplett köpcentrum ett par minuter bort med ca 200 butiker, restauranger och caféer bekvämt samlade under samma tak. Shoppinggator och torg i två plan erbjuder stora butikskedjor sida vid sida likväl som små exklusiva specialbutiker. På Frölunda Torg finns även ett stort utbud av serviceföretag som banker, frisörer, resebyråer samt hälsoservice som tandläkare och vårdcentral. Självklart finner man även en mataffär här. Intill torget ligger Frölunda Kulturhus med bland annat biograf, simhall och bibliotek. Mittemot Frölunda Torg ligger Ica Kvantum, Mio Möbler och McDonalds. Frölunda Torg befinner sig i ett expansivt skede med ombyggnation och nybyggnation med både nya butiker och boendeformer vilket främjar framtida utveckling i stadsdelen. Från Frölunda Resecentrum vid Frölunda Torg går ett nätverk av bussar och spårvagnar som snabbt tar dig till olika delar av Göteborg.

Kommunikation

Området trafikeras både av buss och spårvagn. De kommunala transportmedlen är goda. För mer information gå in på www.vasttrafik.se.

Övrigt

Utbudet av skolor och barnomsorg är stort. För mer information om skolor och förskolor gå gärna in på www.goteborg.se.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter