Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
;

Utmarksvägen 16

Haga Umeå

1 675 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning, välkommen!

Måndag 27/1 17.00-17.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Utmarksvägen 16

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 60,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1102
Ekonomi Pris: 1 675 000 kr utgångspris
Avgift: 3 521 kr/mån ink värme, vatten, Kabel TV (basutbud)
Andel i föreningen: 11,1773%
Andel av årsavgift: 12,5%
Kommentar Nuvarande ägare har förbrukat 2 137 kwh den senaste 12 månaders perionden. Till driftkostnaden tillkommer försäkring.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Ängsmarken 6
HALL
Här välkomnas ni in till möblerbar hall i vinkel som trivsamt öppnar upp till resterande lägenhet. Här finns inbyggda garderober (2 stycken) och plats för klädförvaring. På golvet ligger ett marmoleumgolv (Forbo) som enhetligt löper vidare in till kök.

KÖK
Det charmiga köket är inrett med luckor målade i sobert blågrönt. Vid fönster ut mot gården placeras matplats. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys (Smeg -17), ugn, spis (-08), fläkt (-19) samt diskmaskin (-13).

VARDAGSRUM
till vänster om hall öppnar det rymliga vardagsrummet upp sig. Här finns gott om plats för soffgrupp, tv-möbel, bokhylla men även en större matgrupp om man har vänner eller familj på besök! Från vardagsrummet nås den solfyllda balkongen.

SOVRUM
Sovrummet har bra storlek med plats för dubbelsäng. Rummet är inrett med 3 garderober. Väggarna är målade i en varm gråton och på golvet ligger trägolv.

BADRUM
Från hallen disponeras lägenhetens nyrenoverade badrum med grå matta på golv och ljus matta på vägg. Dusch, tvättställ med tillhörande kommod och spegel samt wc är badrummets inredning. Det är förberett för tvättmaskin.

ÖVRIGT
2019 Badrum
2017 golv i hall och kök, målade skåpluckor i kök, nya lister samt fondtapet i kök och vardagsrum.

Ljus och rymlig, belägen på omåttligt populära Haga!

Varmt välkomna in till denna påfallande ljusa och trivsamma lägenhet! Här disponeras en rymlig och välkomnade hall, kök med plats för matgrupp, rymligt vardagsrum med utgång till balkong i soligt västerläge, sovrum samt helrenoverat badrum. Lägenheten har genomgående fina ytskikt.
I området finns fina parker, skog och natur med motions och rekreationsutbud, matbutik samt restauranger. Med gång-/cykelavstånd nås stadskärnan, Universitetet, sjukhus, tågstation, träningsanläggningar samt busskommunikationer.

Förening

Utmarksvägen 16

Förening

BRF Ängsmarken 6

Allmänt om föreningen

Brf Ängsmarken 6 bildades hösten 2015 och registrerades i juni 2016. Föreningen äger fastigheten Ängsmarken 6 belägen på adressen Utmarksvägen 16 i Umeå. Föreningen består av totalt 8 lägenheter fördelade på sex st 2:or, en 3:a, en 5:a med 2 rum i källarplan. Ekonomisk förvaltning sköts av BDO, Umeå. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Inga avgiftshöjningar är planerade, enligt föreningens ordförande 2019-09-12.


HUSETS SKICK
Samtliga ventilationsaggregat (ftx lägenhetsaggregat) är utbytta, färdigställdes 2019. Nytt målat trä-staket runt grönytan färdigställt 2018. 2017 Spolning avloppsledningar. 2014 Nytt yttertak. 1988 Helrenovering av huset och ledningar samt två nya lägenheter inrättades samtidigt på vinden.

PLANERAT UNDERHÅLL
Reservering till föreningens fond för yttre underhåll görs med 20 kr/kvm lägenhetsyta, i enlighet med föreningens stadgar. Det planerade underhållsbehovet av föreningens fastighet beräknas till 782.000 kr för den närmaste 10-årsperioden, i detta belopp ingår det redan utförda bytet av ventilationsaggregat. I framtiden finns planer på målningskomplettering av fasader och fönster.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Fastigheten är ansluten till UmeNet. Kabel-TV finns via Comhem, basutbudet ingår i angiven månadsavgift. Internet finns via Comhem, ingår inte i den angivna månadsavgiften.
TVÄTTSTUGA
Föreningens tvättstuga finns belägen i källaren och är rustad med två tvättmaskiner (varav en ny) och nästan ny torktumlare anpassad för flerbostadshus samt avfuktare.

PARKERING
Föreningen förfogar över 4 st garageplatser med egna portar för 570 kr/mån och 3 st parkeringsplatser med motorvärmare för 350 kr/mån. En mv-plats ledig per 2019-09-12.

GÅRDEN
Föreningen har fina gräsytor runt fastigheten med plats för utemöbler och lek. I dagsläget finns bänkar uppställda och föreningen planerar ytterligare att arbeta med utemiljön för medlemmarnas trivsel. Grönskande trädgård med diverse planteringar, bärbuskar samt trädgårdsland med gemensam odling av rabarber och jordgubbar som föreningens medlemmar får ta del av. Möjlighet finns att ha egen odling i pallkragar.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett förråd. Bostadsrättsinnehavaren tecknar eget el-avtal samt hemförsäkring. I föreningen tillämpas gemensam städning av trapphus, tvättstuga samt gräsklippning. Rullande schema där varje lägenhet har ansvar cirka var 16:e vecka.
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-09-12. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser och kommande renoveringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Haga är den stadsdel i Umeå som är belägen närmast norr om centrum. Det är en av Umeås äldsta stadsdelar, vars södra delar (närmast centrum) domineras av villabebyggelse från 1940-talet, medan det längre norrut finns ett varierat utbud av två- och trevånings hyres- och bostadsrättshus från sent 1940-tal och framåt. Haga och stadsdelen Sandbacka räknas ofta ihop. Stadsdelen avgränsas i väst av E4 och det före detta regementsområdet för I20, i söder av järnvägen, i norr av Sandaparken/Erikslundsvägen och i öst av Gammlia och Stadsliden, vid vars kant T3 Arena (f.d. Gammliavallen) - hemmaplan för fotbollslagen Umeå IK och Umeå FC - ligger. Det finns tre gym i närheten (Fitness24seven vid I20 samt både Tenton på Hagmarksvägen, alldeles runt hörnet, och i nyöppnade lokaler vid Coop nära).

Närservice

Butiker, livsmedelsaffär, pizzeria, bensinmack, elljusspår, skola, förskola, Gammlia, badhus och sporthall.

Kommunikation

Goda kommunikationer. Buss och tåg.

Övrigt

Det finns flera förskolor och skolor i området.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering