Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Skärvstensgatan 52

Mariehöjd Umeå

2 595 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Skärvstensgatan 52

Antal rum 3 rum
Boarea 66,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 22
Våning 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 595 000 kr utgångspris
Avgift: 3 890 kr/mån Inkl. värme och vatten. Obligatorisk avgift om 212 kr/mån tillkommer för bredband och Kabel-tv. Individuell mätning av el och varmvatten
Andel i föreningen: 1,25268%
Andel av årsavgift: 1,25267%
Driftskostnad 3 500 kr/år
varav
El: 3 500 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar i elkostnaden är varmvattnet inkluderat. ca 150 kr varmvatten och ca 140 kr el
Två inglasade balkonger på 7 våningen, en i väst och en i öst.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2019
Ventilation FTX system
Energideklaration
Utfärdad den 28 augusti 2019
Energiklass: C
Primärenergital: 75 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Skärvstenen 5 i Umeå
Övriga byggnader Förråd tillhör lägenheten
HALL
Inbjudande hall med ekparkettgolv som följer genomgående i hela lägenheten. Väggarna är målade i ljus kulör genom hela lägenheten. Hallen erbjuder plats för avhängning.

KÖK
Fint kök med halvöppen planlösning mot vardagrum/matplats. Grå köksluckor pryder ett gediget kök från Marbodal, bänkskiva laminat och kakel ovan. Fin belysning till köksbestyren fås via dimbara spottar i taket och praktisk arbetsbelysning under överskåp. Köket har mycket fin maskinell utrusning bestående av integrerade kyl och frys i fullhöjd, diskret spisfläkt, induktionshäll, inbyggnadsugn- och mikro samt diskmaskin. Här erbjuds bra arbetsytor och smarta förvaringslösningar.

VARDAGSRUM
Härligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stora fönster och fina fönsterbrädor i natursten. Här finns plats för mindre soffgrupp och tillhörande möblemang. Från vardagsrummet nås även den inglasade balkongen i östläge som erbjuder utsikt mot Nydalasjön.

SOVRUM 1
Det första sovrummet har målade väggar och garderobsförvaring. Här ryms säng och skrivbord.

SOVRUM 2
Rymligt och lättmöblerat sovrum med målade ytskikt. Här finns en skjutdörrsgarderob. Från sovrummet nås den stora inglasade balkongen i skönt västläge. Här kan du njuta av solen till sen kväll. Balkongen blir ett underbart extrarum under årets varmare månader och kan med fördel inredas med både matgrupp och mysig soffhörna. Golvplattorna i trä på balkongen ingår inte i köpet men kan eventuellt köpas separat av säljarna.

BADRUM
Badrummet är smakfullt inrett med spotlights i taket, grått klinkergolv med golvvärme och vita helkaklade väggar. Här finns duschdörrar av glas, handfat med tillhörande kommod, spegelskåp och wc. Badrummet är också utrustat med egen tvättutrustning bestående av tvättmaskin, torktumlare samt praktiskt arbetsbänk och bra förvaring genom två överskåp.

BRA ATT VETA
- Förråd finns på entréplan.

Modern gavellägenhet på 7 vån!

Välkommen till denna fina nyproducerade trea från 2019 i toppskick. Bostaden karaktäriseras av ett generöst ljusinsläpp, hög standard och två rymliga inglasade balkonger! Vardagsrum/matplats har generöst med ljusinsläpp från gavelfönster och köket håller hög standard med många genomtänkta tillval.

Köket erbjuder stilfull inredning och hög kvalitet på maskinell utrustning. Badrummet är inrett med kakel och klinker och golvvärme som ger skön komfort, tvättmaskin, torktumlare med arbetsbänk och förvaring och två fina sovrum.

Varmt välkommen på visning!

Förening

Skärvstensgatan 52

Förening

HSB Brf Mariehöjd 4 i Umeå

Allmänt om föreningen

Brf Mariehöjd 4 bildades år 2016 och inflytt skedde under 2019. Föreningen förfogar över 94 st lägenheter belägna på adress Skärvtensgatan. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av HSB. Överlåtelseavgift betalas enligt stadgarna. Juridisk person och medlemskap regleras genom föreningens stadgar. Inga avgiftsändringar planerade (ordförande 2021-09-08).

RENOVERINGAR/HUSENS SKICK
Underhåll/investeringar är ej aktuellt då allt är så nytt.

GÅRDEN
Stor fin innergård med lekplatser och fina planteringar.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Ansluten till Telenor med Internet 10 Mbit ut och 100 Mbit in, fasta avgiften för IP-telefoni samt ca 20 st Tv-Kanaler. Detta är ett obligatoriskt tillägg om 212 kr/månad.

TVÄTTSTUGA
Finns ej. Alla lägenheter är utrustade med egen maskin.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Styrelserum, fastighetsskötarrum, uthyrningsrum samt plats för cyklar på gården.

P-PLATS
Kallgarage: 650:-/mån, separat kö. Det är ca 1 års väntetid för en p-plats i föreningen. Däremot går det att få en plats tecknad på korttid i garaget för Mariehöjd 6 tills dess att föreningen är klar och boenden har flyttat in i lägenheterna (enl ordf 2021-09-08).

ÖVRIGT
Föreningen har individuell mätning av el och debitering sker kvartalsvis i efterskott, så på avin för ex april betalar man förbrukningen för januari (ordf 2021-09-08). Brf Mariehöjd ligger i ett lugnt och naturnära område med närhet till matbutik, restauranger, Norrlands Universitetssjukhus och Universitet. Bra bussförbindelser finns. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-09-08. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Brf Mariehöjd ligger i ett lugnt och naturnära område med kort promenadavstånd till en ny stor mataffär, snabbmatsrestaurang, Mariehemscentrum samt Mariehemsängarna. På gång- och cykelavstånd finns Universitetet, NUS samt IKSU sport och till Umeå centrum finns fina cykelbanor samt tre busslinjer att välja på, varav den ena går vidare till nya handelsområdet Avion. I närheten av detta lugna område finns också löp- och skidspår, vid både Stadsliden och Nydalasjön- som också inbjuder till bad, fiske och fina strövområden.

Kommunikation

Från Mariehem tar du dig lätt runt med både cykel och buss. Busslinjerna 7, 1 och 2 går förbi mariehems centrum. För information kring busstider gå in på www.tabussen.nu

Övrigt

I Mariehem har du Mariehems centrum med bland annat ICA, frisersalonger och restauranger. Mariehem har även Mariehem SK idrottsklubb, belystna motionsspår, stort utbud av skolor och daghem, nydalasjön som erbjuder bland annat äventyrsbad, bangolfbana och äventyrslekpark. Du har även ängarna med beachvolleybollplaner, konstgräsplan och en frisbeegolfbana.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter