Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lagmansgatan 50 E

Västerhiske Umeå

1 995 000 kr

Se alla bilder


Visning

Ring för tidsbokning!

Fredag 3/4

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lagmansgatan 50 E

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 76,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 62
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 3 866 kr/mån inkl värme, vatten, Kabel TV och internet
Andel i föreningen: 1,26761%
Andel av årsavgift: 1,26761%
Driftskostnad 3 548 kr/år
varav
El: 3 548 kr (2688 kWh)
Beräknat antal pers: 3
Kommentar 16 A lägenhetssäkring 883 kr/år Förbrukning beräknad senaste 12 månaderna via Umeå Energi
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration
Utfärdad den 4 februari 2020
Energiklass: E
Primärenergital: 126 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Lövsågen 15
HALL
Hall med plats för kapphylla och skoställ samt hallmöbel. Hallen fördelar trivsamt och gästvänligt lägenhetens samtliga ytor. På golvet ligger ett laminat och väggarna är ljust målade.

KÖK
Helrenoverat kök med grå skåpinredning, svart arbetsbänk i laminat och en rostfärgad kakel ovan arbetsytorna. Flertalet skåp ger gott om förvaringsmöjligheter. Hel kyl och frys, diskmaskin, ugn och induktionshäll är kökets maskinella utrustning. Vid fönster placeras matplats. Väggarna har en fin mönstrad tapet och på golvet ligger ett parkettgolv. Från köket nås lägenhetens balkong med förmiddagssol.

VARDAGSRUM
Ljust och öppet vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp utan att rummet känns övermöblerat. Rummet nås från både hall och kök, vilket ger en gästvänlig och öppen känsla till rummet. Stora fönsterpartier ger fint ljusinsläpp till rummets alla vrår. Väggarna är ljusa och på golvet ligger en parkett.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Rummet är inrett med en hel garderobsvägg. Ljusa väggar och laminatgolv ramar in rummet.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum inrett med 2 inbyggda garderober. Rummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Ena väggen kläs av en mönstrad tapet medan övriga väggar är målade i en ljus kulör. På golvet ligger ett laminat.

BADRUM
Stilrent och modernt badrum i kakel och klinker. Golvvärme värmer skönt under frusna fötter. Badrummet är inrett med wc, tvättställ med tillhörande kommod och spegelskåp, tvättmaskin, regndusch med duschvägg.

ÖVRIGT
2018 renovering av kök och badrum samt tapetsering sovrum 2.

Välrenoverad och rymlig!

Välkommen till denna välrenoverade och väldisponerade lägenhet. Ljust och öppet vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp, renoverat kök med matplats och utgång till balkong, två rymliga sovrum samt renoverat och helkaklat badrum.
Här bor ni nära skog och natur längst älven, förskola/skola, matbutik samt busskommunikationer.

Förening

Lagmansgatan 50 E

Förening

HSB brf Lövsågen

Allmänt om föreningen

HSB Brf Lövsågen är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheterna Backen 2:4, Lövsågen 15, 17 och 19 vilka uppfördes 1969. Föreningen förfogar över 84 st lägenheter och 2 st lokaler. Av lägenheterna är samtliga upplåtna med bostadsrätt, en lokal upplåts med hyresrätt och den andra avser samlingslokal. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av HSB ek. Pantsättningsavgift och överlåtelseavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgiften betalas av säljaren. Föreningens syn på ekonomin är god.

HUSENS SKICK Under 2015 har föreningen gjort stadgeenlig fastighetsbesiktning, energisparåtgärder avseende värme, ventilation och VVS har utförts. Markjobb angående växtlighet, belysning och staket är ordnat. Under åren har föreningen bytt fönster, installerat nya fläktar och bytt taken.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR Föreningen ser till de underhållsbehov som finns utförs. 2019 har man sett över avloppsstammarna och rustat innergårdarna. Ny belysning, samt målning och renovering av trapphus är också gjort. Finansiering till renoveringarna finns men avgiften kommer att höjas med 1% 2020.

KABEL-TV OCH INTENET Kabel-TV och internet finns via Telia och är inkluderat i angiven månadsavgift. Kanalpaket Medium ingår och bredbandets hastighet är 100/10MB.

PARKERING På föreningens fastighet finns 48 st garageplatser och 28 st parkeringsplatser med motorvärmare. Garageplats kostar 261 kr/mån och parkeringsplats kostar 132 kr/mån. Separat kö tillämpas i dagsläget men föreningen planerar att utöka antalet parkeringsplatser.

GEMENSAMMHETSUTRYMMEN På varje gård finns en tvättstuga belägen. Här finns tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt mangel. Föreningen har en gemensam samlingslokal och flera trevliga uteplatser med grillar och utemöbler.

ÖVRIGT Till lägenheten hör ett förråd på entréplan intill lägenheten. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar, bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-02-10. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Västerhiske är en stadsdel i Umeå, beläget ca 3 km från stadskärnan. I området finns det både flerbostadshus och småhus. Detta område var tidigare en jordbruksbygd. Tillsammans med Backen, Grisbacka, Grubbe och Umedalen ingår Västerhiske i Backenområdet.

Närservice

Livsmedelsbutik, förskola, skola, fiske, bibliotek, fotbollsplaner, pizzeria, grön- och skogsområden och promenadstråk längst älven.

Kommunikation

Gång och cykelavstånd till centrala Umeå. Det finns goda kommunikationer med buss. Linje 1 i lokaltrafiken tar dig till centrum, universitet och universitetsjukhuset.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter