Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kyrkhamnsvägen 20

Grubbe Umeå

2 295 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning, anmäl dig via hemsidan!

Onsdag 15/7 16.00-16.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kyrkhamnsvägen 20

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 81,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 212514001-0038
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 295 000 kr utgångspris
Avgift: 5 530 kr/mån värme, vatten, Kabel TV, bredband (ingår obligatoriskt)
Andel i föreningen: 1,84928%
Andel av årsavgift: 1,8493%
Driftskostnad 4 800 kr/år
varav
El: 4 800 kr
Kommentar Individuell mätning på hushållsel. Schablonmässig uppgift baserat på säljarens 3 sista månader.
läge väster
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2005
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Förråd i anslutning till lägenheten, samma plan. Skärmtak för cykelparkering.
HALL
Hall med grå klinkerliknande laminat. Här finns utrymme för kapp- och skohylla. Praktiskt finns här att nå en klädkammare/förråd för dold förvaring. Väggarna är vita, vilket är genomgående i större delen av bostaden och ger ett fint helhetsintryck. Hallen öppnar ljust och hemtrevligt upp till det rymliga vardagsrummet i öppen planlösning med matrummet.

VARDAGSRUM
Rummet är rymligt med naturlig plats för soffgrupp med TV-möbel samt matgrupp. Matgruppen har sin plats invid flertalet fönsterpartier i två väderstreck och ligger i direkt anslutning till det praktiska arbetsköket. På golvet ligger ett parkettgolv.

KÖK
Kök med vit skåpinredning, vitt kakel under överskåpen samt arbetsytor i laminat. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, spis med ugn samt diskmaskin. Matta på golv. Från köket når ni lägenhetens trevliga balkong i solfyllt väster.

SOVRUM 1
Sovrum 1 nås direkt till vänster i hall. Rummet passar utmärkt som barnrum eller kontor. Rummet ramas in av en parkettliknande matta och tapetserade väggar.

SOVRUM 2
Vägg i vägg med sovrum 1 nås sovrum 2. Rummet är rymligt med plats för dubbelsäng. Här finns en skjutgarderob. På golvet ligger en parkettliknande matta och väggarna är ljust tapetserade.

SOVRUM 3
Sovrum 3 ligger avskilt från de övriga sovrummen och disponeras från kök. Rummet fungerar utmärkt som gästrum, barnrum eller kanske ett kontor? Väggarna är tapetserade och på golvet ligger en matta.

BADRUM
Rymligt badrum med matta på golv och vägg. Badrummet är inrett med bubbelbadkar (med dusch), wc, tvättställ med tillhörande kommod och spegel. Här finns även tvättmaskin och torktumlare.

ÖVRIGT
Gå in och läs mer om föreningen på www.kungsanget.se

Älvsnära med balkong i väster! 4 rum och kök!

Välkommen till detta natursköna läge invid älvspromenaden, en lantlig idyll samtidigt som närheten till Umeå centrum ligger inom behagligt avstånd. Lägenheten har ett ljust och fint läge med balkong i väster. Bostaden fördelar ett rymligt vardagsrum integrerat i öppen planlösning med matrum, praktiskt arbetskök i direkt anslutning till matrum och balkong, tre sovrum var av ett rymligt med plats för dubbelsäng, badrum med tvättmöjligheter, klädkammare/förråd (i lägenheten) samt ytterligare ett utvändigt förråd beläget på samma plan - bekvämt och praktiskt.
Här bor ni med närhet till förskola/skola, busskommunikationer, älvspromenaden. Med cykel når ni Umeå centrum, träningsanläggningar och matbutiker och restauranger.

Förening

Kyrkhamnsvägen 20

Förening

Brf Kungsänget

Allmänt om föreningen

Brf Kungsänget är en äkta bostadsrättsförening som bebyggdes 2005. På fastigheten finns 10 st byggnader med totalt 60 st lägenheter på adressen Kyrkhamnsvägen 20-38. Lägenheterna består av 3:or och 4:or. Föreningen förfogar även över 9 st förråds- och 4 st carportbyggnader. Föreningen förvaltas ekonomiskt av Riksbyggen och tekniskt av Emfa. Pantsättnings- och överlåtelseavgift tas ut enligt stadgarna. Ingen planerad höjning av månadsavgiften de närmaste åren enligt sekreteraren i bostadsrättsföreningen (2020-06-05).

HUSEN
För att bevara föreningens hus i gott skick utförs löpande reparationer av uppkomna skador och planerat underhåll av normala förslitningar.
2018 Spolning av avloppen.
2017 Målning av ytter- och förrådsdörrar, ventilation (byte av filter, luftmätning) och rengöring av frånluft, diverse elarbeten, nya lysarmaturer, asfaltering av markytor.
2016 Asfaltering, två uteplatser uppfördes med stenplattor, murgrillar och utegrupper.
2015 Rengöring och justering av ventilation samt markytor.
2013 Ventilation.
2011-2012 Fasadmålning.
2008 Asfaltering.

KOMMANDE UNDERHÅLL
Föreningen har en 30-årig underhållsplan. Inga större renoveringar är planerade, enligt ordförande 2020-06-05. Föreningen har diskuterat att uppföra en till carportlänga (12 platser), men inget är beslutat, offerter inväntas.

KABEL-TV OCH INTERNET
Kabel-TV och Internet ingår i angiven månadsavgift (obligatoriskt tillägg 180 kr/månad) och levereras av Comhem. Kanal 1 till 12, barnkanalen, kunskapskanalen, SVT24 och TLC ingår i kanalpaket med möjlighet för tillval på egen bekostnad. Hastigheten på internet har uppgraderats till 250/50 Mbit/s.

PARKERING
Föreningen tillhandahåller 30 st carportplatser och 37 st parkeringsplatser, båda alternativen har motorvärmare. Carportplats kostar 390 kr/mån, kö per 2020-06-05. Motorvärmarplats kostar 260 kr/mån, finns platser lediga (2020-06-05). Styrelsen sköter köhanteringen. 3 st gästparkeringar finns, som kostar 4 kr/timme alt 30 kr/dygn (Parkster).

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett kallförråd. Soprum för hushållssopor och sortering tillämpas. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Hemförsäkring tecknas individuellt av bostadsrättsinnehavaren. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-06-05. Hemsida www.kungsanget.se Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter om kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Grubbe är en stadsdel i västra delen av Umeå, omkring en - tre kilometer från centrum. Området karaktäriseras av vackra promenadstråk både vid Umeälven och vid Tvärån. Blandad bebyggelse med framförallt småhus och mindre hyreshus samt numera även nybyggda kvarter. Cykelavstånd till centrum.

Närservice

Grubbeskolan (7-9) med både musikklass och engelskaklass. Grisbackaskolan (F-6). Förskolor

Kommunikation

Bussförbindelserna är mycket bra med flera avgångar i timmen mot centrum.

Övrigt

Här finns både affärer, livsmedelsbutik, pizzerior, blomsterbutik, företag och folkbibliotek.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter