Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hoppets gränd 4

Öbacka Strand UMEÅ

3 975 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hoppets gränd 4

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 98,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 121001
Våning 1 av 8, hiss finns
Kommentar Entréplan
Ekonomi Pris: 3 975 000 kr utgångspris
Avgift: 5 462 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, IT, fasta delen IP-telefoni
Andel i föreningen: 2,6939%
Driftskostnad 5 624 kr/år
varav
El: 5 624 kr (4687 kWh)
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Säkring: 16A.
Tillträde 1/4-2022
Stor inglasade balkong i grönskande och lummig miljö och soligt sydväst läge.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2009
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 2 november 2016
Energiklass: -
Primärenergital: 91 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
På Öbacka strands bästa läge, i de första husen som byggdes och med enastående utsikt och nära älven erbjuds denna mycket stilrena och rymliga trea om 98 kvm. Lägenheten karaktäriseras av fantastiskt ljusinsläpp från vackra fönsterpartier, har en stilren färgsättning, materialval med hög standard och en gästvänlig planlösning. Den inglasade balkongen i grönskande och lummig omgivning sätter guldkant på boendet! Föreningen har mycket stabil ekonomi och har under flera år haft avgiftsfri månadsavgift i december.

Lägenheten disponeras med en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket bjuder in till umgänge med familj och vänner. Köket är i modern och tidlös stil och utrustat med fullstor kyl och frys samt inbyggnadsugn. Vardagsrummet med dess stora fönsterpartier är placerat i hjärtat av lägenheten som skänker en rofylld boendemiljö. Lägenhetens båda toaletter är helkaklat med god komfort via golvvärme. Gästtoaletten har egen tvättavdelning med skåpinredning och är mycket generöst till ytan. Det stora sovrummet har skjutdörrsgarderob och en anslutande klädkammare/kontor med hyllsystem. Det andra sovrummet har en rogivande utsikt och kan alternativt användas som barnrum, kontor eller gästrum. Förråd finns praktiskt beläget på entréplan och gemensam tvättstuga finns att boka.

Här bor du bekvämt med det bästa av två världar, i lugn och rofylld miljö samtidigt nära till stadens puls! Promenadavstånd till Umeå universitet, Norrlands universitetssjukhus, IKSU plus samt Umeå centrum med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och service. Någon minuts promenad så har du tågstationen och med bil når du Umeås flygplats på 10 min.

- VACKER OCH GRÖNSKANDE OMGIVNING

- GENOMGÅENDE HÖG STANDARD

- FANTASTISKT LJUSINSLÄPP

- SOCIALT PLANERAD

- INGLASAD BALKONG

- TVÅ TOALETTER VARAV ENA MED TVÄTTDEL

HALL
Ljus och rymlig hall med gott om utrymme att hänga av sig ytterkläderna. Längre in i hallen finns en inredd skjutdörrsgarderob med städdel. Ett praktiskt klinkergolv vid entrédelen som sedan leder in till ett stilrent parkettgolv. Vitmålade väggar.

WC/TVÄTT
Inrett med kakel, klinker och golvvärme. Här finns tvättställ, spegel, tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, praktisk bänk och vita överskåp.

KÖK
Genomtänkt kök med gott om förvaring och bra arbetsytor samt köksö med belyst vitrinskåp ovan. Köksinredning är vit med matchande vitt kakel ovanför arbetsbänken. Maskinparken består av hel kyl och frys, inbyggd mikro och ugn, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Matplatsen inrymmer stora sällskap och här finns utgång till den inglasade balkongen. Vitmålade väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med plats för sittgrupp. Stora fönsterpartier skapar ett fantastiskt ljusinsläpp och erbjuder en vacker utsikt. Vitmålade väggar och parkettgolv.

BADRUM
Badrummet är placerat mellan det stora sovrummet och klädkammaren/kontor. Inrett med kakel, klinker och golvvärme. Här finns dusch med glasvägg, WC, kommod och spegelskåp, högskåp och handdukstork.

SOVRUM 1
Vita väggar med en grå fondvägg och parkettgolv. Skjutdörrsgarderob med inredning längs ena väggen.

SOVRUM 2
Vita väggar med rosa fondvägg och parkettgolv.

Förråd och tvättstuga praktiskt på entréplan i huset.
RENOVERINGAR
2019: Nya badrumsmöbler inkl. nytt högskåp, och handfat. Nya toalettstolar.
Ny tvättställsblandare och duschblandare m takdusch. Badkar ut och nya Duschväggar 900x900.
Byte till vita golvlister i samtliga rum. Nytt klinkergolv inlagt hall. Matta på balkongen.
2020: Nybyggnation av köksö med 2 st. underskåp 600x600. Överskåp vitrin över köksö med belysning.
Flytt av el och internetuttag. Byte till induktionshäll. Nya bänkskivor med underlimmad ny diskho.
Ny bänkbelysning, dimbar.

GÄSTVÄNLIG 3:A MED TVÅ TOALETTER OCH INGLASAD BALKONG PÅ HOPPETS GRÄND!

På Öbacka strands bästa läge, i de första husen som byggdes och med enastående utsikt och nära älven erbjuds denna mycket stilrena och rymliga trea om 98 kvm. Lägenheten karaktäriseras av fantastiskt ljusinsläpp från vackra fönsterpartier, har en stilren färgsättning, materialval med hög standard och en gästvänlig planlösning. Den inglasade balkongen i grönskande och lummig omgivning sätter guldkant på boendet! Föreningen har mycket stabil ekonomi och har under flera år haft avgiftsfri månadsavgift i december. Här bor du bekvämt med det bästa av två världar, i lugn och rofylld miljö samtidigt nära till stadens puls! Promenadavstånd till Umeå universitet, Norrlands universitetssjukhus, IKSU plus samt Umeå centrum med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och service. Någon minuts promenad så har du tågstationen och med bil når du Umeås flygplats på 10 min.

Förening

Hoppets gränd 4

Förening

Brf Öbackastrand 1

Allmänt om föreningen

Brf Öbackastrand 1 är en privat bostadsrättsförening med älvsnära läge, som äger fastigheten Barnhemmet 3, Umeå. Fastigheten består av två bostadsbyggnader med 37 bostadsrätter (3-4 rok). Föreningen förvaltas av Björkstadens Ekonomibyrå och tekniskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Inga avgiftsändringar på gång, dessutom kommer december månad att vara avgiftsfri precis som tidigare år (ordförande 2021-09-16).

HUSENS SKICK
Föreningen avsätter löpande till underhåll av fastigheterna.

GÅRDEN
Gräs, asfalt, plattor, lekytor, uteplats och härlig grönska i form av växter och träd.

KABEL-TV & BREDBAND
Telia Triple Play ingår i månadsavgiften: Kabel-TV Telia Lagom, bredband 100 Mbit/sekund och fast kostnad IP-telefoni.

TVÄTTSTUGA
I entréplanet på Hoppets gränd 4. Utrustad med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och tvättbänk. Bokningstavla med nyckelbokning.

PARKERING
De fem bostadsrättsföreningarna Öbackastrand 1 till 5 är tillsammans enda medlemmar i Öbackastrands Samfällighetsförening med andelstal baserat på antal lägenheter i respektive förening. Styrelsen i samfällighetsföreningen består av fem personer, en från varje förening samt suppleanter. Samfällighetsföreningen ansvarar för förvaltning av gemensamhetsanläggningar i form av två garage (totalt 225 platser) samt källsortering, grönytor, allmänna ytor, gångvägar och den kvartersgata som finns inom området.

Finns till antalet en parkeringsplats till varje lägenhet och varje lägenhet är garanterad en plats - däremot om det är fullt (för att vissa hyr två parkeringspaltser) kan man behöva vänta en månad (uppsägningstiden på parkeringen), i dagsläget finns det dock lediga - information från ordförande 2021-09-16. Kostnaden är 475 kr/månad för boende och 625 kr/månad för extern kund. På kvartersgatan finns avgiftsbelagda gästparkeringar, 7 kr/timme. Varje lägenhetsinnehavare har gästparkeringskort, avgift 25 kr/dygn.

ÖVRIGT
Inga gemensamhetsutrymmen finns. Förråd i markplan alternativt på vinden. Morgontidning i fack vid lägenhetsdörr, övrigt i låst postfack vid entrédörr. Portkod vid entrédörr. Soprum med sopsortering. Cykelförråd finns. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Moderna Försäkringar och bostadsrättstillägg betalas av föreningen. Hemförsäkring betalas av bostadsrättsinnehavaren. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-09-16. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter om kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Hemsida www.obacka1.se

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Varmt välkommen till Öbacka strand! Här bor du med det bästa av två världar: i en lugn, rofylld och vacker miljö precis vid älven samtidigt som du har nära till stadens puls! Går du längs strandpromenaden kommer du till centrum med dess kompletta utbud på tio minuter. Umeå centrum har ett bra kulturellt utbud med fina restauranger, många butiker och fina grönområden för picknick och promenader. Öbacka strand ligger dessutom mycket nära Universitetet, Norrlands universitetssjukhus och järnvägsstationen Umeå Östra som invigdes 2010. I Öbacka strands närområde finns flera förskolor, skolor och gymnasieskolor att välja bland. Exempelvis Östermalmsskolan samt gymnasieskolorna Maja Beskowskolan och Minerva.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter