Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hissjövägen 44

Haga Umeå

1 895 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning, anmäl dig via hemsidan!

Måndag 17/5 16.30-17.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hissjövägen 44

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 52,40 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 72
Våning 2, hiss finns
Kommentar Lägenheten ligger 1 trappa upp.
Ekonomi Pris: 1 895 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 012 kr/mån Inklusive värme, vatten, tv, bredband och hushållsel.
Andel i föreningen: 0,791%
Andel av årsavgift: 0,79%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår
Energideklaration
Utfärdad den 6 mars 2019
Energiklass: C
Primärenergital: 75 kWh/m² och år
Välplanerad trea med inglasad balkong och social tilltalande planlösning - dessutom med perfekt läge på Haga! Lägenheten har öppna ytor mellan kök och vardagsrum, två sovrum samt genomgående fina ytskikt. Lägenheten ligger i en mycket stabil förening där månadsavgifterna sänkts i omgångar och som inkluderar allt!

På Haga bor ni nära matvarubutik, gym, busshållplats, pizzeria, grönskande parker, Gammlia och I20 motionsspår och fin natur. Gångavstånd om endast 10 minuter till stadens puls med dess utbud av affärer, restauranger och uteliv samt cykelavstånd på endast 10 minuter till Universitet, Sjukhus och IKSU.

Varmt välkomna att boka er visning via vår hemsida.

-INGLASAD BALKONG

-NÄRHET TILL UNIVERSITET, CENTRUM OCH FINA REKREATIONSOMRÅDEN

-LÅG MÅNADSAVGIFT SOM INKULDERAR ALLT

-MYCKET STABIL FÖRENING

HALL
Välkomnande hall med avhängning av ytterkläder direkt till vänster samt ytterligare förvaring i garderober. Mörkgrått klinkergolv och vitmålade väggar.

KÖK & VARDAGSRUM
Mellan kök och vardagsrum erbjuds öppna ytorna som bjuder in till besök och socialt umgänge. Köket har vita skåpsluckor och ovan den mörka bänkskivan är väggarna kaklade i en grå ton. Den maskinella utrustningen består av ugn med spishäll, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin.

Den sociala ytan rymmer såväl soffmöbel, matgrupp och är lätt att möblera med variation. Klassiskt parkettgolv och ljust målade väggar samt fondvägg i en grön ton. Härifrån nås även lägenhetens pärla, den underbara inglasade balkongen med lugnt läge.

SOVRUM 1
Lägenhetens sovrum rymmer stor säng samt enklare möblemang. Parkettgolv samt vita väggar och fondvägg med trä-imitation pryder ytskikten.

SOVRUM 2
Lägenhetens andra sovrum rymmer stor säng samt enklare möblemang. Parkettgolv samt vita väggar pryder ytskikten. Här inne återfinns även förvaring genom garderober.

BADRUM
Komfortabelt badrum med kaklade väggar i vitt och klätt i praktisk, stilren matta. Badrummets inredning består av WC, handfat med kommod med bra förvaring, spegel, dusch och tvättmaskin.
Välplanerad trea med inglasad balkong och social tilltalande planlösning - dessutom med perfekt läge på Haga!
Välplanerad trea med inglasad balkong och social tilltalande planlösning - dessutom med perfekt läge på Haga! Lägenheten har öppna ytor mellan kök och vardagsrum, två sovrum samt genomgående fina ytskikt. Lägenheten ligger i en mycket stabil förening där månadsavgifterna sänkts i omgångar och som inkluderar allt!

På Haga bor ni nära matvarubutik, gym, busshållplats, pizzeria, grönskande parker, Gammlia och I20 motionsspår och fin natur. Gångavstånd om endast 10 minuter till stadens puls med dess utbud av affärer, restauranger och uteliv samt cykelavstånd på endast 10 minuter till Universitet, Sjukhus och IKSU.

Varmt välkomna att boka er visning via vår hemsida.

Förening

Hissjövägen 44

Förening

Brf Kruthornet

Allmänt om föreningen

Brf Kruthornet är en äkta förening. Föreningen förvärvade 1998 fastigheten Kruthornet 9 och 12. På fastigheten står det 4 fyravåningshus med 128 lägenheter. Föreningen är delägare i en samfällighet tillsammans med Riksbyggen Brf Umeåhus nr 33. Gemensamt har de ansvar för parkering, fjärrvärme, vatten och avlopp samt sopor. Riksbyggen förvaltar tekniskt och Aspia ekonomiskt. Föreningen är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. Brf Kruthornet har en mycket välskött ekonomi. Inga avgiftsändringar eller större renoveringar planerade (enligt ordförande 2021-05-05). Avgifter för boendet har sänkts med 10 % per gång vid tre olika tillfällen de senaste åren, inga höjningar har gjorts. Under samma tid så har föreningen investerat 6 miljoner, amorterat 8,5 miljoner och gjort extra avsättningar till framtida underhåll. Detta gör att föreningens medlemmar får en mycket låg total boendekostnad.

HUSENS SKICK
Föreningen har en 30-årig underhållsplan, som årligen uppdateras av styrelsen. Årligen reserveras minst det belopp som anges i stadgarna, 0,3 % av byggnadstaxeringsvärdet för föreningens hus.
2019 Obligatorisk ventilationskontroll.
2018 Ommålning av trädetaljer på husen.
2017 Nio st nya mv-platser. I samband med detta asfalterades hela den lilla parkeringen om, vilket är ett tidigarelagt planerat underhåll. Dessutom byte av låssystem, som var ett planerat underhåll.
2015/16 inglasades balkonger och uteplatser samt målning av trapphus.

FRAMTIDA RENOVERINGAR
Föreningen kommer att fräscha upp utemiljön. Inga större underhåll som kommer påverka avgiften är planerade inom den närmaste tiden.

TVÄTTSTUGA
Tre tvättstugor finns i föreningen i 26, 28 och 46. Tvättstugorna är utrustade med 1 tvättmaskin och 1 torktumlare. De flesta lägenheterna har egen tvättmaskin.

BILPLATSER
Brf Kruthornet har sina parkeringsplatser fördelade på två olika parkeringar: den stora parkeringen väster om husen och den lilla parkeringen öster om husen. Båda parkeringarna delas med grannföreningen Riksbyggens Umeåhus 33. På den lilla parkeringen finns 15 carport-platser med eluttag samt 21 parkeringsplatser med eluttag. På den stora parkeringen finns 70 parkeringsplatser med eluttag och 4 parkeringsplatser utan eluttag. Avgiften är 350 kr/månad för carport och 250 kr/månad för parkeringsplats med motorvärmaruttag. Kostnad för elektricitet är inkluderat i dessa priser. Parkeringar som fortfarande saknar motorvärmare går att hyra för 100 kr/månad .

Ordförande 2021-05-05: I dagsläget en i kö på plats med motorvärmare (brukar gå rätt fort att få en plats). Kö på plats utan värmare och carport.

BREDBAND & DIGITAL-TV
Ingår i avgiften i form av obligatoriskt tillägg 260 kr/månad: Bredband 250/100 inklusive wifi-router från Telenor och digital-TV inklusive digitalbox från Telenor. Om man så önskar kan man teckna tilläggstjänster hos Telenor avseende t.ex utökade kanalpaket, extra digitalboxar, digitalbox med inspelningsfunktion.

ÖVRIGT
Bostadsrätt kan ha flera delägare, som alla äger minst 10 % vardera. Minderåriga kan beviljas medlemskap om målsman är delägare. Inga juridiska personer som medlemmar. Som medlem i Brf Kruthornet får man en enda månadsavgift för boendet där ”allt” ingår: miljö-el, lokalproducerad fjärrvärme, vatten, bostadsrättstillägg hos Länsförsäkringar, bredband 250/100 inklusive wifirouter från Telenor samt digital-TV inklusive digitalbox från Telenor. Det finns alltså inget behov för att själv teckna avtal med olika parter. Om man så önskar så kan man teckna tilläggstjänster hos Telenor avseende tex utökade kanalpaket, extra digitalboxar, digitalbox med inspelningsfunktion och så vidare. I föreningen finns även cykelförråd och sopsortering.
Föreningen har elavtal (miljö-el). Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, 2021-05-05. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Se hemsida www.kruthornet.com

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Haga är den stadsdel i Umeå som är belägen närmast norr om centrum. Det är en av Umeås äldsta stadsdelar, vars södra delar (närmast centrum) domineras av villabebyggelse från 1940-talet, medan det längre norrut finns ett varierat utbud av två- och trevånings hyres- och bostadsrättshus från sent 1940-tal och framåt. Haga och stadsdelen Sandbacka räknas ofta ihop. Stadsdelen avgränsas i väst av E4 och det före detta regementsområdet för I20, i söder av järnvägen, i norr av Sandaparken/Erikslundsvägen och i öst av Gammlia och Stadsliden, vid vars kant T3 Arena (f.d. Gammliavallen) - hemmaplan för fotbollslagen Umeå IK och Umeå FC - ligger. Det finns tre gym i närheten (Fitness24seven vid I20 samt både Tenton på Hagmarksvägen, alldeles runt hörnet, och i nyöppnade lokaler vid Coop nära).

Närservice

Butiker, livsmedelsaffär, pizzeria, bensinmack, elljusspår, skola, förskola, Gammlia, badhus och sporthall.

Kommunikation

Goda kommunikationer. Buss och tåg.

Övrigt

Det finns flera förskolor och skolor i området.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter