Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Fritidsvägen 10D

Hemavan/Tärnaby TÄRNABY

1 395 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Fritidsvägen 10D

Antal rum 3 rum
Boarea 42,00 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 23
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Kommentar Markplan/suterräng
Ekonomi Pris: 1 395 000 kr
Avgift: 1 312 kr/mån Årsavgiften (månadsavgiften) är fördelad på två inbetalningar per år. I månadsavgiften ingår försäkring, underhåll av väg, gatubelysning, snöskottning, sopor, VA samt avsättning till yttre fond.
Andel i föreningen: 8,33%
Driftskostnad 12 365 kr/år
varav
El: 12 153 kr (8375 kWh)
Försäkring: 212 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar 16A säkring 4 615kr/år. Säljarna har nyttjat lägenheten 3-4 veckor per år senast åren. När lägenheten ej har nyttjats har temperaturen ställts på 10 grader (1 på reglaget). Rullgardiner brukar vara uppe när de inte har varit i lägenheten så att solvärmen får göra sitt. Den värms snabbt upp till normaltemp när man slagit om reglaget till 2. Som ägare av bostadsrätten får man teckna egen bostadsrättsförsäkring. Tillkommer gör kostnaden för eventuellt abonnemang på bredbank.
Altanen tillhör bostadsrätten, marken tillhör föreningen.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1988
Uppvärmning Direktverkande el
Ventilation Självdrag
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Välkommen till denna trevliga lägenhet alldeles bredvid Hassebacken. Det kan inte bli mer ski-in ski-out läge än denna lägenhet! Alldeles utanför dörren är dalstationen till Linbanan. Lägenheten har 2 sovrum, badrum med dusch samt kombinerat kök och vardagsrum i öppen planlösning. I anslutning till entrén är en altan med utsikt över Hassebacken och Ryfjället med plats för utemöbler. Ett optimalt boende för den som vill ha gångavstånd till skidsystem, längdspår, skoterleder, fiske och affärer. Bär- och svamprika marker med fina vandringsleder 'runt husknuten'.

SKI-IN SKI-OUT

LÅG MÅNADSAVGIFT

ALTAN

FIBER ÄR INDRAGET

UTHYRNINGSMÖJLIGHETER

Genomgående i lägenheten är ett vitmålat tak. På golvet ligger en beige matta med undantag för badrummet. Väggar är vitmålade samt i kök/vardagsrumsdelen är det en bröstpanel målat i grått. Till vänster om ytterdörren är ett tillhörande skidförråd.

HALL
När du kommer in i lägenheten har du upphängning för kläder direkt till vänster om dörren samt två garderober.

KÖK/VARDAGSRUM
Köket är placerat rakt fram när du kliver in i lägenheten. Det är vita skåpluckor med gråa beslag. Det är kaklat i vitt ovan diskbänken. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys samt spis/ugn, vilka köptes in 2017. Vardagsrummet har stora gemensamhetsytor vilket rymmer ett större matbord samt en soffhörna. Det är ett härligt ljusinsläpp från de tre fönsterna som täcker väggen i sydvästlig riktning.

BADRUM
Bakom köksväggen är badrummet. Här inne ryms förutom VVB, dusch, WC och handfat även ett torkskåp. Våtrumstapet och -golv i gråa nyanser.

SOVRUM 1 OCH 2
Längst in lägenheten är de två sovrummen vilka rymmer en våningssäng var samt ett sängbord. Sängarnas bredd är 80 cm och 105 cm nere. Båda rummen har inbyggda garderober. Väggarna är ljust gula.

ÖVRIGT
Lägenheten säljs fullt möblerad med tillhörande köksgeråd.
Bilparkering
Skoterparkering på området.
Skidbod.
Uthyrningsmöjligheter.

2019 Målat ytskikt
2017 Nya element, nya köksluckor samt ny kyl/frys och spis

Trevlig lägenhet med ski-in ski-out läge till Tärnabys skidbackar!

Välkommen till denna trevliga lägenhet alldeles bredvid Hassebacken. Det kan inte bli mer ski-in ski-out läge än denna lägenhet! Alldeles utanför dörren är dalstationen till Linbanan. Lägenheten har 2 sovrum, badrum med dusch samt kombinerat kök och vardagsrum i öppen planlösning. I anslutning till entrén är en altan med utsikt över Hassebacken och Ryfjället med plats för utemöbler. Ett optimalt boende för den som vill ha gångavstånd till skidsystem, längdspår, skoterleder, fiske och affärer. Bär- och svamprika marker med fina vandringsleder 'runt husknuten'.

Förening

Fritidsvägen 10D

Förening

Brf Skytteanska Skolan 1

Tv och bredband

Fiber är indraget.

Parkering

Finns en motorvärmarstolpe för varje lägenhet. Skoterparkering finns i området.

Renoveringar - utförda och planerade

Tänkta åtgärder är att byta utkastare, stuprör samt isolering mot grund på båda huskropparna.

Övrigt

Info hämtad från föreningen 2021-08-17,

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närservice

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer. Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar. Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår. Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter