Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Källtorpsvägen 3, Stor uteplats

Näsby Park TÄBY

2 995 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning - Varmt välkommen! Anmäl dig gärna

Söndag 18/4 11.30-12.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Källtorpsvägen 3, Stor uteplats

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 64,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 26-1002
Våning 1 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 995 000 kr som utgångsbud
Avgift: 3 838 kr/mån i avgiften ingår: Värme, vatten, förråd tv-bredband. Avgift för el, varmvatten och försäkring tillkommer.
Andel i föreningen: 0,9975%
Andel av årsavgift: 1%
Driftskostnad 3 654 kr/år
varav
El: 1 200 kr
VA: 1 200 kr
Försäkring: 1 254 kr
Beräknat antal pers: 1
Stor uteplats om 23 kvm mot innergården.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2016-2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Hall
Inbjudande hall med gott om plats för förvaring av ytterkläder och skor.

Sovrum 1
Stort sovrum med garderober med skjutdörrar längst med ena sidan. Bra med ljusinsläpp och plats för en stor dubbelsäng med sängbord bredvid.

Badrum
Badrum med fina tillval. Tvätt och torkmaskin samt förvaringsskåp på väggarna. Badkar med dusch.

Kök
Kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Förvaring i form av skåp och lådor både längst med väggen men även under köksön. Fullt utrustat med ugn, häll, kyl och frys, disko och mikro.

Vardagsrum
Stort och ljust vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp. Direkt utgång till den stora altanen som är mot den vackra innergården.

Sovrum 2 / kontor
Detta sovrum disponeras idag som kontor men går även bra att använda som sovrum. Moderna glasväggarna som är fästa i låga skenor, dessa går att dra / öppna i 4 olika delar. Möjlighet att sätta upp mörkläggningsgardiner längst med glasväggarna.

Uteplats
Stor uteplats / terrass om hela 23 kvm mot innergården samt skogsdungen bakom huset. Denna är lite upphöjd så man hamnar ovanför mark höjden.

Förråd
Stort förråd tillhör lägenheten för nyttjande

Optimalt planerad 3:rok med enorm uteplats om 23 kvm

+ Modern 3:a med öppen planlösning
+ 23 kvm uteplats mot innergården
+ Nära kommunikation och skolor
+ Mycket gott om förvaringsmöjligheter

För mer information kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se

Varmt välkommen till en fantastisk lägenhet som passar de flesta. Denna bostad disponeras som tre rum och kök med snygga industriväggar i glas som delar upp vardagsrummet med ett sovrum. Om du är i behov av förvaring så finns det mer än du kommer att kunna använda i denna lägenhet. I sovrummet finns stora inbyggda garderober med skjutdörrar. Bred hall med förvaring i klädskåp samt upphängningsmöjligheter för ytterkläder. Genomgående mycket skåp och lådor i både kök och badrum. Inte nog med den öppna planlösningen som bryts av med den moderna köksön så har du även en enorm uteplats om 23 kvm som är riktad mot innergården där det finns grill, lekplats och möjlighet till andra aktiviteter för såväl unga som äldre.

Lägenheten ligger i Näsby park, ett stenkast ifrån centralparken som erbjuder allt ifrån pool, tennisbana, utegym till hundpark och stora lekparker för barnen. Du finner även Näsby park centrum som har alla närservice du behöver med matbutiker, gym, restauranger och shopping. Flertalet förskolor och skolor finns inom 50 - 500 meters promenad från porten.

Förening

Källtorpsvägen 3, Stor uteplats

Förening

Brf Parkstråket

Allmänt om föreningen

Brf Parkstråket i Täby ligger i närheten av Näsbypark längs Källtorpsvägen vid Norskogsbadet. Föreningen består av sex trapphus om fyra till sju våningar i två hus med totalt 93 lägenheter i storlekarna 1-5 rum och kök. Byggnationen av Brf Parkstråket startade första kvartalet 2016 och de sista inflyttningarna skedde i mars 2018. Byggnaderna uppfördes av Bostadsbyggarna FastPartner och Besqab och är ritade av White Arkitekter. Alla lägenheter har balkong eller uteplats och flera har dubbla balkonger i två väderstreck. Till alla lägenheter hör ett förråd, en del har förråd i lägenheten men de flesta i källaren. Till varje lägenhet ingår ett femårigt bilpool-medlemskap i Sunfleet, vilket innebär möjligheter till bildelning av bilar som parkeras i området. Vill man hyra parkering finns 55 garageplatser i källarens varmgarage för 900 kr/mån, 5 st sk familjeparkeringar i garaget är dubbelplatser vilka debiteras 900+450 kr=1 350 kr/mån. I garaget finns också 2 st mc-platser (450 kr/mån) och de 16 st uteplatserna för bil kostar 550 kr/mån (frågor om parkering ställs till: parkering.parkstraket@gmail.com). Besöksparkering finns på Källtorpsvägen som är kommunens gata. I månadsavgiften ingår kostnad för uppvärmning, kallvatten samt 100 Mb bredband, bredbands-tv och bilpool. Kostnad för el och varmvatten debiteras separat av föreningen efter faktisk förbrukning. Önskar man snabbare bredband, fler digitalboxar eller fler kanaler eller är det möjligt mot tilläggskostnad.

Tv och bredband

Ingår 1 digitalbox samt grundutbud på tv och bredband (1000 Mb/sek) ingår. Vill man ha fler digitalboxar, fler kanaler samt snabbare bredband är möjligt mot en tilläggskostnad.

Parkering

Brf Parkstråket har parkeringsplatser för uthyrning. Föreningen har 55 bilplatser i garaget under huset och gården varav 5st är sk. dubbelplatser. I garaget finns också 2st mc-platser. Det finns även markparkeringar ute.

Bilparkering i garaget kostar 900kr/månad och dubbelplatserna 900+450kr/månad=1350kr. De hyrs ut tillsammans. MC-plats kostar 450kr/mån. Markparkering utanför huset kostar 550kr/månad.

I garage och på gatan finns parkering för rörelsehindrade

Besöksparkering finns på kommunens gata - Källtorpsvägen
Fördelning av parkeringar kommer ske efter när man tecknat avtal i föreningen och anmält intresse för parkering. Vi har svårt att uppfylla enskilda önskemål om särskilda platser då det är många faktorer som styr fördelningen av platser. Först och främst när man köpt och när man flyttar in men även produktionen på arbetsplatsen kommer styra fördelningen av parkeringsplatser.

Parkeringsavtalen börjar tecknas inför inflyttning, dvs en tid innan inflytt alt. i samband med nyckelutlämning. Parkeringsavtalen följer inte lägenheten vilket innebär att om man säljer lägenheten så går parkeringsplatsen tillbaka till föreningen för uthyrning till nästa på tur i parkeringskön.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Inte aktuellt, nyproduktion 2016-2018.

Renoveringar - utförda och planerade

nybyggt 2016-2018

Överlåtelseavgift

950 kr

Pantsättningsavgift

375 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närservice

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg. Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter