Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Häradsgränd 7

TÄBY

2 250 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Häradsgränd 7

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 33,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1202
Våning 3 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 250 000 kr Accepterat pris
Avgift: 2 232 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kallvatten, förråd samt bostadsrättstillägg. UTöver månadsavgiften tillkommer obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för bredband 100/10 mbit/sek, 46 kr för varmvatten/månad.
Andel i föreningen: 0,818%
Driftskostnad 3 168 kr/år
varav
El: 1 668 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnader är utifrån schablon
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Hall
Säkerhetsdörr till ljus och möblerbar hall med parkettgolv och vitmålade väggar. Hallen har riktigt bra förvaring i klädkammare samt garderober och städskåp vid köket. Därtill finns det extra förvaring i lägenhetsförrådet i källaren.

Kök
Ljust härligt Marbodalkök i vitt som inbjuder till matlagning med ordentliga arbetsytor på ljus bänkskiva i vinkel, stilrena vita luckor och gott om skåp. Smakfullt stort vitt stående kakel ovan bänk och bra belysning under skåp. Maskinutrustningen är komplett med kvalitetsvitvaror från Electrolux bestående av varmluftsugn, kyl och frys, diskmaskin, mikro samt häll. Köket har parkettgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Vardagsrum i öppen planlösning mot köket och rejält fönster med fint ljusinsläpp. Härlig balkong mot rofylld innergård. Vardagsrummet har gott om plats för matbord, sittgrupp och säng och det håller samma ljusa färgskala som övriga lägenheten med parkettgolv i ek och vitmålade väggar.

Badrum
Stort fräscht badrum med fin kommod med handfat under spegelskåp samt wc och dusch med duschvägg av glas. Badrummet är helkaklat vitt med grå/svart klinker på golvet. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Vit laminatbänkskiva ovan kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare) samt ett skåp för förvaring.

Walk-in-closet
Stor walk-in-closet med elfasystem hyllor för mycket förvaring.

Optimal etta precis på Täby torg med stor balkong mot innergården!

+ Centralt - attraktivt område med ett stenkast från Täby centrum och dess oändliga utbud
+ Stor balkong mot innergården
+ Mycket gott om förvaring - Stor walk-in-closet
+ Öppen planlösning med bardisk

Denna bostad ligger som en kommande, för mer information eller förhandsvisning, kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alternativt anton.zellman@mohv.se

Är du ute efter din första lägenhet eller en central lägenhet med närhet till allt? Då är denna bostad vad du letar efter! Det otroliga ljusinsläppet från de stora fönsterna ger även ett lugn mot den lummiga innergården där du kan avnjuta en kall dryck på sommarens varmaste timmar i solskenet på den stora balkongen. Gott om förvaring i både garderoberna samt walk-in-closet för dig som gillar kläder eller varför inte för dina gymredskap? Här bor du med 2 minuters gång från Täby centrum som erbjuder allt ifrån shopping, ett 15-tal trendiga restauranger, underhållning. I närheten hittar du även flertalet gym och aktiviteter så som padel, bowling, boxning samtidigt som du har nära till grönområden för avkopplande promenader och springrundor. Täby centrum är även knytpunkten för all kommunaltrafik i Täby. Roslagsbanan tar dig in till Stockholm östra på 16 minuter eller. Bor du i detta område finns det alltid någonting som passar alla. Uteserveringar på sommaren som sänder storbild vid evenemang som fotbolls-vm. Eller inomhus golf i en modern lokal en kall vinterdag.

Lägenheten är utrustad med ett stort kök som har gott om förvaring och mycket arbetsytor! Även fullt utrustat med Kyl och frys samt diskmaskin. den öppna planlösningen ger dig möjlighet till flertalet olika möblemang efter smak och tycke. Badrum med egen tvättmaskin med kombinerad torktumlare samt gott om förvaring.

Brf Kavaljeren
Brf Kavaljeren är en stabil lågt belånad förening från 2013 som består av 66 lägenheter färdigställda i början av 2015 av JM. Föreningen äger även marken och man är helt befriad från fastighetsavgift t o m 2031. Gemensamma utrymmen: källsortering av sopor, cykel- och barnvagnsrum, fastighets- och rullstolsförråd samt en gästlägenhet. Föreningen har en lugn innergård med bekväma sittplatser och gräsytor. Brf Kavaljeren har avtal med Telia om installation av bredband. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar digital-tv, telefon och internetanslutning. Följande ingår: En digitalbox (kollektiv box som tillhör bostadsföreningen och levereras till lägenheten före inflyttning). Observera att digitalboxen är knuten till det avtal som gäller mellan bostadsrättsföreningen och Telia. Abonnemang och telefonadapter som möjliggör upp till fyra telefoner till samma telefonnummer. Internetanslutning med en hastighet på 50/8-100/10 Mbit per sekund. Garage finns i källarplan till en kostnad av 1200 kr i månaden, det finns 56 platser. Separat kö, se föreningens hemsida. Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Mätdata samlas ihop centralt och debiteringen sker efter faktisk förbrukning i efterskott genom den ekonomiska förvaltaren. Förbrukningen för tre månader kommer som en separat post på den första avin i varje kvartal. Läs mer på föreningens hemsida www.brfkavaljeren.se

Förening

Häradsgränd 7

Förening

Brf Kavaljeren i Täby

Allmänt om föreningen

Brf Kavaljeren
Brf Kavaljeren är en stabil lågt belånad förening från 2013 som består av 66 lägenheter färdigställda i början av 2015 av JM. Föreningen äger även marken och man är helt befriad från fastighetsavgift t o m 2031. Gemensamma utrymmen: källsortering av sopor, cykel- och barnvagnsrum, fastighets- och rullstolsförråd samt en gästlägenhet. Föreningen har en lugn innergård med bekväma sittplatser och gräsytor. Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Mätdata samlas ihop centralt och debiteringen sker efter faktisk förbrukning i efterskott genom den ekonomiska förvaltaren. Förbrukningen för tre månader kommer som en separat post på den första avin i varje kvartal. Läs mer på föreningens hemsida www.brfkavaljeren.se

Tv och bredband

Brf Kavaljeren har avtal med Telia om installation av bredband. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar digital-tv, telefon och internetanslutning. Följande ingår: En digitalbox (kollektiv box som tillhör bostadsföreningen och levereras till lägenheten före inflyttning). Observera att digitalboxen är knuten till det avtal som gäller mellan bostadsrättsföreningen och Telia. Abonnemang och telefonadapter som möjliggör upp till fyra telefoner till samma telefonnummer. Internetanslutning med en hastighet på 50/8-100/10 Mbit per sekund.

Parkering

Garage finns i källarplan till en kostnad av 1200 kr i månaden, det finns 56 platser. Separat kö, se föreningens hemsida.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Från 2018-01-01 så sänktes månadsavgifterna med 5% samt att parkeringsavgifterna sänktes.

Överlåtelseavgift

1 150 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter