Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hägerneholmsvägen 8B - 78kvm

Hägerneholm Täby

3 595 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hägerneholmsvägen 8B - 78kvm

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 78,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 12-1201
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 595 000 kr utgångspris
Avgift: 3 948 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband, källarförråd
Andel i föreningen: 3,2504%
Driftskostnad 3 000 kr/år
varav
El: 3 000 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftkostnaden är en schablonkostnad och kan skiljas. Kostnad för försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.
Sol hela dagen under sommarhalvåret
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2018
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Källarförråd
-HALL-
Hall med insteg i grått slitstarkt klinker. Plats för avhängning direkt vid entrén och vidare in i hallen finns en dubbel garderob för ytterligare förvaring. Här ligger ett ljust askgolv från Tarkett och väggarna är målade i vitt.

-BADRUM-
Helkaklat med kakelväggar i vitt och klinkergolv i grå kustgranit. WC, handfat, kommod i vitt och överskåp med spegeldörrar. Duschhörna med vikväggar samt både tvättmaskin och torktumlare med överliggande avlastningsskiva. Både dusch- och tvättställsblandare från Mora Armatur och Thomas Sandell.

-KÖK-
Köket består av stilrena ljusgrå köksluckor med rostfria knoppar, bänkskiva i vitbetsad ask och vitt, blankt stående stänkskydd i kakel ovan. Även här är blandare framtagna i samarbete mellan Mora Armatur och formgivaren Thomas Sandell. Den maskinella utrustningen består av två hela integrerade kyl och frys, ugn, häll, fläkt och inbyggd micro. I köksdelen finns det plats för ett helt långbord med plats för upp till 8 personer. Två stora fönster släpper in härligt ljus. Ljust askgolv från Tarkett och vitmålade väggar.

-SOVRUM-
Sovrum med plats för dubbelsäng och 3 hela garderober till klädförvaring. Ljust askgolv från Tarkett och vitmålade väggar. Fönster i två väderstreck.

-SOVRUM-
Sovrum med ljust askgolv från Tarkett, vitmålade väggar och fönster.

-VARDAGSRUM-
Vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Utgång till stor uteplats i söderläge. Plats för stor soffgrupp och på golvet ligger ljust askgolv från Tarkett och väggarna är vitmålade.
+Stor uteplats i söderläge
+Extra tillval från "original"
+Boende i hjärtat av Hägerneholm och hela dess utbud
+Tvättmaskin och torktumlare i lägenheten
+Rejält källarförråd

Här blir det svårt att scrolla förbi. En vacker trerumslägenhet i Täbys nya stadsdel Hägerneholm! Ett hem som väcker fjärilar i magen. Byggt 2018 med gedigna materialval och tillval som särskiljer sig från det vanliga. Här finns inga skelett i garderoben, bara att flytta in. Två sovrum, helkaklat badrum, rymligt kök och vardagsrum, allt följer samman med moderna harmoniska färger. När du går runt i hemmet blir bara mer och mer kär när du upptäcker ljusinsläppet som kommer in från alla håll och om du fick fjärilar i magen när du klev in i lägenheten kan jag lova att du blir totalförälskad när du ser uteplatsen! Rymlig med utsikt över grönområde och alldeles alldeles underbar. I söderläge kan du här njuta av dagens alla vakna timmar och få den ljusterapi som vi alla har brist på. Nedanför ligger den grönskande och lummiga gården och kanske är det här ni möter upp era vänner och tänder grillen på sommaren. Oavsett årstid har du natur runt knuten. Svampplockning i skogen på hösten, bada i sjön på sommaren, åk skridskor på isen på vintern eller promenera i vackra naturreservat på våren. Har du intresse för golf, hästar eller skidåkning finns allt på gångavstånd. Är du mer en stadsmänniska har du kommunikationer in till både Täby Centrum och huvudstaden med shopping, restauranger och nöjesliv. I området finns både förskolor och grundskola. Du bor nära och allt är nära hem.

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi på 072 555 06 72 alt. vera.safi@mohv.se

Förening

Hägerneholmsvägen 8B - 78kvm

Förening

Brf Klubbhusen 1

Allmänt om föreningen

Brf Klubbhusen 1 färdigställdes i slutet av 2018. Ljusa och moderna i sitt utförande med smarta planlösningar. Det finns fyra olika storlekar, från 1:or om 28 kvm till 3:or om 78 kvm. Samtliga lägenheter har stora balkonger mot sydväst, där 3:orna har en balkong om ca 10 kvadratmeter! Alla lägenheter är välutrustade med bland annat egna tvättmöjligheter.

I bostadshuset finns förråd till varje lägenhet och i omkringliggande komplementbyggnader finner man bland annat cykelrum och miljörum. I anslutning till huset byggs även ca 50 parkeringsplatser i två plan. På Klubbhusens gård kommer det finnas utrymme för sociala möten och odling.

Tv och bredband

Ansluten till fiber och Tv-leverantör är Viasat. Både Tv och Bredband ingår i avgiften.

Parkering

Särskild byggnad med garage och parkeringsdäck med sammanlagt 58 st parkeringsplatser samt 3 mc-platser. Kostnaden för däck- och markparkering är 500 kr/mån och för garage 1250 kr/mån.

Renoveringar - utförda och planerade

Inga planerade renoveringar

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ja

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Friköpt mark

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park växer fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där man planerat och bygger nu upp Arninge Rescentrum där även Roslagsbanan står klar under 2021. Läs mer på Täby kommuns hemsida.

Närservice

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Roslagsbanan är beräknad att vara klar från och med 2021.

Parkering

Fri parkering på gatan 4 h.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter