Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Eskadervägen 8

Näsby Park Täby

2 795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Eskadervägen 8

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 61,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 195
Våning 1 av 13, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 795 000 kr utgångspris
Avgift: 2 548 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband
Andel i föreningen: 0,4121%
Driftskostnad 4 700 kr/år
varav
El: 2 600 kr
Försäkring: 2 100 kr
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljhus
Byggnadsår 1961
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Dokument

Hall:
Ljus och rymlig hall med gott om plats för avhängning och uppskattad klädkammare

Kök:
I direktanslutning till vardagsrum ligger köket. Nyrenoverat kök från 2019. Öppet och socialt kök men ändå delvis avgränsad mot social del. Gråa släta skåpluckor och svart bänkskiva med gott om arbetsytor. Nedsänkt ho med blandare. Integrerade vitvaror; diskmaskin, kyl/frys och häll med ugn.

Vardagsrum:
Sällskapsdel med rymd och fantastiska ljusinsläpp med fönster från golv till tak. Plats för soffgrupp och matplats.

Sovrum:
Rymlig och charmigt sovrum med stora fönsterpartier. Tre garderober längs vägg. Här finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord.

Badrum:
Stambytt och helkaklat badrum med tvättmaskin. Duschhörna med draperi med möjlighet att sätta upp duschvägg. Wc, handfat med badrumsskåp och handdukstork.

Omtyckt tvårummare i en av Täbys mest populära bostadsrättsförening

KOMMANDE FÖRSÄLJNING. DU KAN REDAN NU VISA INTRESSE.

Varmt välkommen till Eskadervägen 8. Optimalt planerad våning med fantastiska fönsterpartier, gott om förvaringsutrymmen och stambytt badrum. Trevligt hem med generös takhöjd med en social planlösning. Omhändertaget hem där du har möjligheten att flytta direkt in.

Lägenheten är belägen i direkt närhet till kommunikationer, restauranger, livsmedelsbutik samt Stora Värtan som erbjuder härliga strandpromenader. Roslagsbanan tar dig direkt in till Tekniska Högskolan på 20 minuter. Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information. Varmt välkommen på visning

Förening

Eskadervägen 8

Förening

Bostadsrättsföreningen Familjehotellet Näsbypark

Allmänt om föreningen

Brf Familjehotellet består av två fastigheter med två hus, ett punkthus på Eskadervägen 8 samt en större fastighet på Eskadervägen 10-16. Föreningen har sammanlagt 200 bostadslägenheter och 18 kommersiella lokaler.
I föreningen finns ett Skyroom med fantastisk utsikt över skärgården och delar av Stockholm. Det finns även en gästvåning med plats för fyra övernattande och en festvåning fullt utrustad med plats för 24 sittande gäster.
För den händige finns en snickarbod utrustad med verktyg och maskiner.
Brf Familjehotellet ligger intill Roslagsbanan som går till Östra Station med anslutning till tunnelbanestation Tekniska Högskolan och Kungliga Tekniska Högskolan samt Sophiahemmet. Bussar i närheten går till Täby Centrum samt Danderyds sjukhus.

I Näsby Parks centrum finner du bland annat matvaruaffär med postservice, apotek, klädaffärer, dataservice, hårsalonger, fastighetsmäklare, blomsterhandlare, bokhandel, sko- och nyckelservice, en bank och SATS. I centrum finns även husläkarmottagning, barnavårdscentral, tandläkare samt fysikaliska terapeuter.

Förråd finns att hyra och det kostar 100 kr/mån. Separat kö och kolla med ansvarig mäklare.

Tv och bredband

Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen disponerar 85 parkeringsplatser i garaget under Eskadervägen 8. De boende i punkthuset når garaget via hissen i huset. Här är det separat kö. Föreningens utomhusparkering finns parkeringsplats att hyra.

Föreningens äger dessutom utomhusparkeringen utanför Eskadervägen 8-16 med 135 platser. På denna parkering som också betjänar centrum kan du parkera 3 timmar med p-skiva. Vill du parkera längre kan man som bostadsrättsinnehavare hyra ett parkeringstillstånd för 300 kr/mån som ger rätt att parkera utan tidsbegränsning. Det finns flera handikapprutor på parkeringsplatsen. Till varje lägenhet hör dessutom ett besöksparkeringskort för övernattande gäster.

Renoveringar - utförda och planerade

2008-2010, stambyte i föreningen
2009, renovering av samtliga balkonger
2011-2012, byte av föreningens hissar
2015-2016, byte av plåttaket inklusive 8 st takterrasser på huset Eskadervägen 10-16
2018-2019, fasadrenovering och fönsterbyte samt balkongrenoveringar på huset Eskadervägen 8
2020 Planerat påbörjande av fasadrenovering och fönsterbyte Eskadervägen 10 - 16.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närservice

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg. Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter