Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ursviks allé 23

Ursvik Sundbyberg

2 895 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning, anmälan krävs!

Måndag 27/9 18.15-18.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ursviks allé 23

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 55,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 10444-1306
Våning 3 av 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 895 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 2 995 kr/mån inkl. Värme, VA
Andel i föreningen: 3,8062%
Driftskostnad 8 100 kr/år
varav
El: 4 500 kr
Försäkring: 3 600 kr
Beräknat antal pers: 2
Ca 4 kvm balkong
Pantsatt Ja
Allmänt - Säljaren disponerar ett förråd i källaren.
- Föreningen har individuella mätning av el och debiterar månadsvis efter faktisk förbrukning.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2020
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 19 november 2020
Energiklass: C
Primärenergital: 75 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. MÖNSTERSKRIVAREN 2

Hall

Med hiss från markplan tar vi oss högst upp i huset och kommer in i bostaden. Hallen välkomnar med det för bostaden genomgående fina parkettgolvet och släta vita väggar. Här erbjuds avhängning till vänster men även plats för förvaring genom tex byrå eller garderob om så önskas. Den inre delen av hallen är möblerad med platsbyggd förvaring bakom snygga skåpsluckor.

Kök / Vardagsrum

I modern öppen planlösning hittar vi kök och vardagsrum. Gavelläget och de alla fönsterpartierna erbjuder verkligen ett rum med det lilla extra! Här är det fri utsikt, gott om ljusinsläpp samt utgång till den väl tilltagna balkongen. Köket erbjuder all maskinell utrustning som krävs, här finns kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt samt inbyggnadsugn. Köket är från kvalitativa Ballingslöv och förvaring erbjuds genom både över- och underskåp. Vardagsrummet möbleras lätt upp med tex soff- och tv-möblemang samt matbord. Balkongen som ligger i ett högt och härligt läge rymmer bord och stolar. Ett fantastiskt ljusinsläpp som verkligen tillför det där lilla extra!

Sovrum 1

Lägenhetens stora sovrum har gott om plats för dubbelsäng samt sängbord och förvaring erbjuds genom garderober. Praktiska skjutdörrar skapar större ytor.

Sovrum 2

Lägenhetens mindre sovrum används med fördel som barnrum, kontor eller walk-in-closet. Rymmer säng, skrivbord och förvaringsmöbel om så önskas.

Badrum

Badrummet är högkvalitativt i helkaklat utförande med en lyxig känsla rakt igenom. Dusch med glasvägg, handfat med kommod, stor spegel, wc-stol samt handdukstork. Kombimaskin för tvätt.

Välplanerad 3a med öppen planlösning och balkong i fritt och soligt läge!

- Välplanerad 3rok
- Högst upp i huset
- Soligt gavelläge
- Högt i tak (ca 2,6m)

Högst upp på Ursviks Allé 23 ligger denna välplanerade trerummare i husets gavel. Här finner du ett högkvalitativt kök från Ballingslöv, vackra trägolv, helkaklat badrum och en rymlig balkong. I bostaden finns två sovrum med god plats för förvaring. I anslutning till köket finns yta för mat och soffgrupp, från denna öppna yta tar du dig ut på balkongen. Badrummet är av hög standard med ytskikt av kakel och klinker. Badrummet är utrustat med dusch, wc, tvättställ samt kombimaskin.

Bostaden ligger i Ursvik som är ett ständigt växande område. I anslutning till Ursvik ligger både Solna, Sundbyberg och Kista. Under våren 2022 är tvärbanan planerad att vara klar, tvärbanans linje kommer att gå mellan Kista och Helenelund med tre stationer utplacerade i Ursvik. I Närområdet finns flertalet restauranger, gym och salonger. Bland annat populära Brödernas hamburgare och Arigato Suhi. Ursvik erbjuder inte bara närhet till stadspuls, likaså finns naturen och lugnet. Precis intill området ligger Igelbäckens naturreservat som har något för alla. Namnet kommer från just den bäck som rinner igenom naturreservatet, Igelbäcken. I området finns fina motionsspår och stigar som tar dig runt. I området finns två rastplatser med bord och bänkar perfekt för en lunch eller fikapaus.

Förening

Ursviks allé 23

Förening

BRF Ursviks Allé

Allmänt om föreningen

Brf Ursviks Allé är en äkta bostadsrättsförening bestående av 27 lägenheter. Föreningen äger marken och
Lägenheten går att förvärva som juridisk person. Till varje lägenhet hör ett källarförråd, det finns även separat barnvagn/rullstolsförråd samt stort cykelrum. El-lådcykel finns att låna inom föreningen.

Tv och bredband

Huset är anslutet till open-fiber och man kan såldes själv välja vilken leverantör och hastighet man vill ha. Fastigheten kommer att vara förberedd för IMD-mätning avseende hushållsel.

Parkering

Det finns 9 parkeringsplatser varav en handikapp-parkering. Det kommer även finnas 4 laddstolpar för el- bil. En parkeringsplats kostar 700 kr/månad.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ja

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

I Ursvik finns ett flertal förskolor. För grundskoleelever finns Kymlingeskolan, Älvkvarnsskolan samt Vittra Brotorp i området och närområdet. Grönområden I närheten ligger Igelbäckens naturreservat med trevliga promenadstråk längs vattenstråk.

Närservice

Ett flertal stora matbutiker finns i närområdet. I Järvastaden ligger en Icabutik och på andra sidan Enköpingsvägen ligger en välsorterad Coopbutik. I området finns också ett flertal restauranger samt service.

Kommunikation

Ursvik nås lättast med buss 504 från Sundbyberg Station, Hallonbergen T-bana eller Rissne T-bana. Precis utanför Ursvik går buss 540 till Bergshamra tunnelbana på röda linjen. I och med expanderingen av Sundbyberg utvecklas kommunikationerna därefter och år 2022 beräknas Tvärbanan var igång med två stationer vid Ursviks Torg samt Ursvik norra.

Övrigt

På Ladugårdsgatan i Ursvik ligger ett antal bikupor för egen honungsproduktion. Där har du chansen att få slunga din egen honung! Ursvik har också ett stort motionsområde med löp- och skidspår samt en motionsgård med utegym, bastu och café.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter